2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim doktorum birsey dememisti ve ben ilk gebeligimde doguma kadar yaptirmistim. bi sikinti yasamadim ama doktoru dinlemek daha dogrudur tabi.

Öncelikle hayırlı olsun ve hoşgeldin :)
Insallah hep birlikte bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Merak etme, aklına takılan her soruya burda rahatlıkla cevap bulabilirsin : )

Canım çok küçükken düşüklerim pıhtılaşmayla pek ilgisi olmaz diye biliyorum. Daha ileri haftalardaki kalp durmaları vb. Durumlara yol açıyor (Allah korusun) bilmeden aspirin kullanma derim, doktoruna danış mutlaka.

Transfer tarihin ne zaman tatlım ve 5.gün embriyosu mu? Yarın duyarsın inşallah, güzel düşünelim her şey güzel olsun

Henüz hastane ve doktoru kesinleştirmiş değilim. Acaba daha önceki konuşmalarda şehir-semtlerdeki doktor tavsiyeleriyle ilgili konuşuldu mu?

Mecbur jilet yaptım, ama hiç sevmiyorum hemen çıkıyorlar. Ağda gibi olmuyor. Ama risk almak da istemedim. Bir de ben 14. Haftada kaybettiğim bebeğimde o akşam Ağdaya gitmiştim. Yanlış anlaşılmasın korkutmak için yazmıyorum. Sadece hiç bir bebeğe zarar gelmesin diye uyarmak istiyorum. Tabi ağdanın etkisi var mı bilmiyorum ama bu sefer araştırınca acaba mı dedim.

Hoşgeldin, endişeler ve heyecanlar hepimizde var. Hamileliğin doğası sanırım :)

Tüm bebekler sağlıkla büyüsün ve zamanı gelince kucağımıza gelsin inşallah :)

Henüz hastane ve doktoru kesinleştirmiş değilim. Acaba daha önceki konuşmalarda şehir-semtlerdeki doktor tavsiyeleriyle ilgili konuşuldu mu?

Arada bir geçiyor konusu ama özellikle aradığın bir bölge varsa yaz istersen, bilen birileri çıkar büyük ihtimalle.

İstanbul kartalda hastane veya doktor önerisi olan var mı? Bir de 5-6. Haftalarda yeme-içme, günlük yapılabilecek veya yapılmaması gereken hareketler gibi konularda neler söyleyebilirsiniz?

Merhaba ben de bugun tahlil yaptırdım bhcg 115 çıktı dun regl olmam gerekiyordu.deger sanki dusuk gibi geldi yaptigim kaset testlerde de 2. Cizgide koyulasma olmayinca biraz endiselenfim. Dr randevudunu bayramdan sonraya alirim sanirim.o zaman goruruz insallah keseyi

Merhaba bende ilk öğrendiğimde değerim 102 çıkmıştı 2 gün sonra dr tekrar bhcg istemişti ve 337 ye yükselmişti. Bunu dış gebelikmi yoksa iç gebelikmi diye öğrenmek için yapıyorlar. Ayrıca evzaneden alınan idrar testlerinde de ikinci çizgi silik çıkmıştı bende. Bir de 5. Haftadan önce ultrasonda görünmediği için bakmıyorlar.

Benimde adetten bir gun once 83 cikti aynen doktor bayramdan sonra gel daha cok ufak.dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…