2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben çalışmıyorum canım ilk çocuk yardım parasınıda alabiliyormuyuz süt parası haricinde
SGK daki emzirme yardımında çocuk varsa ödeme var, 2. hamileliğinmi bilmiyorum ama ilk çocukda almadıysan en yakın SGK ya gidiyorsun ben daha önce almadım diyorsun, eğer hastane sisteme girmişse SGK dan ödemeyi alıyorsun. yok girmediyse doğum yaptığın hastaneye başvurup girişini yaptırıp ödemeyi alabilirsin

Bağkurlularda ödeme alabiliyor,borcu olmamak şartıyla... borcunu ödediğindede 5 sene geçmediyse yine geriye dönük ödeme alır
Yok alamiyorum gorustum muhasebe ile. Ben limited sirket ortagiyim. Sanirim sadece sahis sirketi olup bagkurli olanlar alabiliyormus.
Yani cok sacma.ama malesef burasi turkiye.

Yok canım ilk çocuğum benim. Üstelik çalışmıyorumda. Süt parasını ben çalışmadğım için eşime yattığını biliyorum araştırdım öğrendim fakat ilk çocuk için 300 tl yardım parası alacağımı bilmiyordum. Çalışmadığım halde bu 300 lirayıda alabilcekmiyim yoksa bu sadece çalışan annelerimiz için mi geçerli

Yok alamiyorum gorustum muhasebe ile. Ben limited sirket ortagiyim. Sanirim sadece sahis sirketi olup bagkurli olanlar alabiliyormus.
Yani cok sacma.ama malesef burasi turkiye.

Ne saçma. Sonuçta annesin yani anne olucaksın. Bi şeyi yapıyorsalar tam yapsınlar sgk lı yok bağkurlu diye ayırma yapmadan.....

Yağmurlu günden selamlar kızlar:) bende bir rahatlık bir rahatlık güya hergün bugün hazırlayacağim deyip hastane çantası hazırlamıyorum.

Ilkinde de sancı çekerken çanta topluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…