2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende hala totomu kaldırıp odayı yerleştiremedim =)
Oda yerleştirmekte baya zaman alıyor. Şuan evin bilimum köşesinde oyuncak var bide. Onların toplanması lazım yardımcı abla taşındı ankaradan ancak alışmıştım yeni birini bulamazsam doğuma kadar 2 bebekle artık bu yattığım günleri anarım bol bol

benim bebenin odasında kapalı balkon var orada herşeyi. ama hala kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırmadım. artık doğum iznine ayrılınca ocak başı gibi yaparım diyorum.

hepsini geçtim evde temiz çorap kalmamış resmen 3 makina çamaşır var acil yıkanacak. eşim bana bakıyor ben eşime geçen acilleri yıkadık diyorum ben yıkarım sen as. ooo çok çakal çıktın sen diyor

hahaha ben söylesem öyle süpürgeyi eline almaz birdaha ondan o yokken tekrar üstünden geçiyorum ben ne olacak halimiz bilmem

hahaha ben söylesem öyle süpürgeyi eline almaz birdaha ondan o yokken tekrar üstünden geçiyorum ben ne olacak halimiz bilmem
Umrumda bile degil yeterki evi temizlesin. Bir iki sacma sapan yapiyor sonra bazen icinden guzel yapmak geliyor. Gikimi cikarmiyorum:))

Devlet memurlarinada yatiyormu ya bu paralar. ?? Aile bakanligininki nasil aliniyor canim biliyormusun??

Arkama bile bakmadim dermişim valla canim para vermeden veznelerden gecmek imkansiz gibi bişey. Belki eşimin iş yeri karşılamistir sagolsunlar baya faydasi oluyor baba :))

Kizlar doktordan geldim çok şükür hersey cok iyi. En önemlisi plasentam 1.6 cm rahim agzindan yukarı çıkmış. Ama yine de fazla kanamam olacakmis doğumda. Bütün tahliller temiz suyum normal.. NTS normal .. Çok şükür erken doğum riskim kalkti hatta doktor ocagin 2. Haftasina kadar gelmene gerek yok dedi. Bebegin kilosunu cohaz yanlış ölçüyor ama boyutlari önemli dedi. Boyu yine normalden uzun 46 cm ye yakın maşallah tosunum:)) darısı doktora gideceklerin başına

Devlet memurlarinada yatiyormu ya bu paralar. ?? Aile bakanligininki nasil aliniyor canim biliyormusun??
Malesef devlet memurları ne doğum parası ne emzirme alıyor.... Aile bakanligininki için kendi kurumuna belgeleri veriyorsun onlar aile bakanlığıyla gerekli yazışmaları yapıyor.. onu alıyoruz neyseki

Maşallah her sey böyle yolunda devam etsin.

Malesef devlet memurları ne doğum parası ne emzirme alıyor.... Aile bakanligininki için kendi kurumuna belgeleri veriyorsun onlar aile bakanlığıyla gerekli yazışmaları yapıyor.. onu alıyoruz neyseki
Bu parayı herkes alıyor hiçbir statü aranmıyor. Dogum yapan ister memur ister ev hanımı. 300 lira ilk bebek için devlet tarafından tüm annelere veriliyior.

Maşallah canım çok sevindim hadi gözün aydın bak herşey yoluna giriyor hayırlısıyla. Normal düşünüyorsun dimi? Bende ayın 29 unda gidicem nasipse

Hadi size günün sorusunu sorayım Doğumdan sonra eve geldiğinizde belli bi süre size yardımcı olmak için kim gelicek yanınıza ? Ben şimdiden stres yapıyorum düşününce sinir sistemim bozuluyor. Annem gelicek fakat kayınvalidemde hergün bizde olucak yatılı kalmak bile istryecektir büyük ihtimal... Offf napıcam bilmiyorum kadının yalakalığı beni öldürüyor lavoba pompası gibi çocuğumu şapur şupur öpcek olduğunu düşünmekten kucağına sürekli almak isticeğini düşünmekten stres oluyorum

eğer doğumum normal olursa eve ilk 3 gün hatta belki 1 hafta eve eşimden başka kimse gelmeyecek annem dahil. sonrasında annem gelir. bende kv yok. kp ve kb de zaten bizim yanımızda rahat edemezsiniz biraz düzeniniz olsun öyle geliriz dedi şimdiden. görümcem gelir ama eşinin burada kardeşi var onda kalırlar :) yani neyse ki bu konuda etrafım anlayışlı. tek sorun yaratacak olan annem beni dışlayacakmısın diyor şimdiden.
ha sezeryan olursa o zaman iş değişiyor annem ilk günden gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…