2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok alamiyorum gorustum muhasebe ile. Ben limited sirket ortagiyim. Sanirim sadece sahis sirketi olup bagkurli olanlar alabiliyormus.
Yani cok sacma.ama malesef burasi turkiye.

Özetle bağkurlu olup borcu olan alamaz, yanlıs anlamadim di mi...siz şirket ortagısin...ben degilum, eşim bagkurlu...muhasebeye mi sorsak

Valla canım annem zaten yan apartmanda ama kv torun ve emzirme nutuğu atmak için gelecek fuzuli stres yani hiç gerek yok annem burda , zaten bana bakabilecek sağlıkta değil kv ama eksik kalır mı hiç

Lohusa psikolojisiyle dışlanmaktan korkuyor olabilir annen. Annemde geçen bana sakın lohusalık döneminde bağırma çok üzülürüm dedi. Sanırım aynı yollardan geçtikleri için kırılmaktan korkuyolar. Ben lohusa depresyonuna girmekten değil direk bodoslama kafa atmaktan korkuyorum Ne şanslısın.. Seni boğcak insan yok çevrende. Benim kayınvalidem hergün görümcemle birlikte gelirler hatta kalmayı falan düşünüyolar. Bende sürekli annem yanımda kalcak gibisinden muhabbetini açıyorum ama eminim ki kalcak. Yoksa millet mana bulur aaa kayınvalidesi gitmedi aaa anası kaldı diye. Öyle yılışık kadın ki hep birileri onu iyi anlatsın diye yaşıyor resmen. Şapur şupur öpüşleri falan baxen gerçekten tiksiniyorum

Valla canım annem zaten yan apartmanda ama kv torun ve emzirme nutuğu atmak için gelecek fuzuli stres yani hiç gerek yok annem burda , zaten bana bakabilecek sağlıkta değil kv ama eksik kalır mı hiç

Aaa olur mu bi tarafları eksilir. Benim görümcem evli 35 yaşında bide her akşam yemeğine onlarda gelir kesin. Anneme çok acıyorum bazen yorgunluktan ölüp bitçek kadın... Duyarsız insanlardan nefret ediyorum

Ahahaha hiç kv si seven yok galiba ben de dahil

Ben anneme ne zaman gitceksin ben bakarım çocuğuma doğurduysam bakmasını bilirim demiştim bir anlık patlamıştım ama halden anladı yani lohusa kıskançlığı normal

Aaa olur mu bi tarafları eksilir. Benim görümcem evli 35 yaşında bide her akşam yemeğine onlarda gelir kesin. Anneme çok acıyorum bazen yorgunluktan ölüp bitçek kadın... Duyarsız insanlardan nefret ediyorum

Onlar hiç kendini fazlalık görmüyorlar canım pişkin pişkin 1 ay kalırız havalar ısınına kadar kalırız diye espri yapıyorlar hiç cevap vermiyorum kalın tabi demiyorum duymamış gibi yapıyorum susuyorlar

Özetle bağkurlu olup borcu olan alamaz, yanlıs anlamadim di mi...siz şirket ortagısin...ben degilum, eşim bagkurlu...muhasebeye mi sorsak
eşin bağkurlu ise bilmiyorum ne oluyor. şahıs şirketi sahibi olan bağkurlular alıyor. ama eş durumunda alınır mı bilemem. ben şirket ortağıyım alamıyorum. en net bilgim bu :)

valla geçen teyzem ayy hastanede bekliycez ne heyecanlı filan dedi. dedim yok beklemeyeceksiniz. ben istemiyorum kimseyi. dedi konuşmam seninle. valla dedim keyfin bilir bende silerim seni. ben mi sizi avutacağım birde dedim. sustu. ben çok çirkef bi insanım. lak diye söylüyorum lafımı mecbur herkes bana uyuyor. doğumdan sonra ki ilk hafta ben bebeğe bebek yeni hayatına alışmaya çalışacak. ben eşim bebek yeterli evde. üstü kişiye gerek yok. ilk hafta geçsin biz bir öğrenelim ne oluyor. sonra gelsin herkes..

siz bağkurlu iseniz (şirket ortağı olmamak şartıyla) ve bağkur borcunuz yoksa emzirme yardımı ve analık ödemesi alabilirsiniz.. eşiniz bağkurlu siz çalışmıyorsanız sadece eşiniz emzirme yardımı alır. analık ödemesi sadece çalışan anneye yapılır.

çok yanlış yapıyorsun bence. sessiz kalmak kabul etmek demektir çünkü. yeni bebenin evinde ne işiniz var 1 ay saçmalamayın. ben bebek mi bakacağım sizinle mi uğraşacağım de geç.

Annem gelecek insallah sehir dışından, doğum icin gelip kalsin istiyorum. Kayin validem yakin oturuyo ama acikcasi ben eşzamanlı 2 kuşinin bulunmasini cok doğru bulmuyorum. Annem evine gitmek durumunda kaldiginda onun yerine olursa daha mantikli olur ki bunun sadece bir geçiş süreci olarak bilinmesini istiyorum.

Yeni bebek ve ev küçük acıkcasi kalabalik faydadan cok zarar verir. Misafircilik oyniycak zaman degil ki bir kisi yeterli dogum yapan annenin yaninda kanimca. Mantikĺi düşünursek annem ta 4 saatlik yoldan gelecek ve bana destek.icin babamı ihmal etmiş olacak, ki babam ben dogumdan 2 gun sonra giderim kalabalik etmem demiş...oysa istese o kalir...dolayisi ile babam.kalmiyosa 2. bir kişiye ayni zamanda gerek yok. Haaa annem burda olmayinca "belirli" bir süre (hadi 1 ay olsun) destek vermek isteyen versin.

Geçen doğuran arkadaşım 40 ı çıkana kadar kimseyi istemedi ve misafirde kabul etmedi. Hem dinlendim hem bebeğim bana ben ona alıştım dedi. Ne kadar güzel dedim bende bizim burası ana baba günü olucak kesin

KV gelicek ve 2-3 ay kalir. Esime demis hastanede de ben kalirim ama ben istemiyorum. Ondan tek istedigim yemek yapsin yeter. Doguma gorumce- kocasi ve kizi da geliyor ne alaka anlamadim.Onlar da 3-4 gece kalirlar. Kilimi bile kipirdatamam, esime de dedim misafirlige gelmiyorlar heralde dedim. Annem agir kalp hastasi o gelemicek maalesef ama Haziran gibi ben 3 ayligina Izmire gidicem. Dayim yengem de ayni apartmanda onlar da yardimci olur da. 3 ay annemle ayni evde kavga ederiz biz kesin :)

Yani oğulları doğum yapmış olsa bizim annelerimiz baksa böyle saçmalık mı var. Ben doğuruyosam benim annem durcak tabi.. Kalabalık yapmaya ne gerek var ama anlamazlar canım malesef

Görümcen ne alaka hadi merak eder gelir görürde eşiyle birlikte kalması ne alaka ? İstemediğini belirttmedin mi canım eşine

Bazen neden işten ayrildim diye soruyorum kendime

Görümcen ne alaka hadi merak eder gelir görürde eşiyle birlikte kalması ne alaka ? İstemediğini belirttmedin mi canım eşine
Yok canim zaten bana sorulmuyor ki, sorsalar da kaliyorum oyle bisey diyemiyorum. Sonradan icim icimi yiyor. Baska konular da vardi da allahtan onlar kapandi artik. Gorumcenin kizina kv bakiyor, gorumce ilgisiz. Kv kizi da alip gelicekti bizim yanimizda okula baslatacaklardi falan. Iki torunuma da bakarim diyodu. Neyseki o konu kapandi.

Yani oğulları doğum yapmış olsa bizim annelerimiz baksa böyle saçmalık mı var. Ben doğuruyosam benim annem durcak tabi.. Kalabalık yapmaya ne gerek var ama anlamazlar canım malesef

Aylar oncesi ustune basa basa eşime hastanede annem kalacak...bir gece de sen kalirsin deyip duruyorum...kamuoyu spotum faydali olmustur diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…