2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım sen dubaide değilmisin ,nasıl okula başlatıcaklar orda?

Annem gelecek inşallah bi aksilik çıkmazsa. İlk doğumda annem 23 gün kaldı ardından kv geldi 10 gün de o durdu. Çok çok iyi olmuştu ben kendimi toparlamıştım bu süreçte. Ama bu sefer kv kp le beraber gelecekmiş 10 gün kalacaklarmış lohusanın yanında ne işi var kp in anlamadım. Daha eşime söylettirmedim annem gidince gelsinler diye ama annem buradaykrn gelmeye kalkmazlar heralde. Şimdiden düşünüp canımı sıkmak istemiyorum bi şekilde hallolur artık hersey

Benim ilkinde yaşadığımı yazdın şuan. Annem vardı ama kv sürekli karıstı akıl verdi süt kontrolü yaptı. Hatırladıkça sinirim bozuluyor. Bende aldim bebeyi kapandım yatak odasına cıkarmadım. Uyuyor yeni daldı dinleniyorum falan diye diye.

Bu seferde gelecek kv annemde tabi yatıli kalacak mecbur zaten uzakta sehir olarak. Yine planım odada bakmak bol bol dinlenmek isterse büyükle ilgilensin oda bebek sayılır 20 aylık olacak o zmaan

Kp gelirse benim de planım bu yönde:)) odadan çıkmamayı düşünüyorum o da çok mu bunaltır bilmem de:/

canım sen dubaide değilmisin ,nasıl okula başlatıcaklar orda?
Evet canim zaten o yuzden okullu falan dusunduler. Hem burda dili de gelisir diye hatta Turkiyeden gecis sartlarini arastirmaya basladilar ve bana tek bir sey sormadan. Sonucta buraya gelse kv nasil ilgilenicek okuldu bilmemneydi o is de bizi kalicakti cok stres yapmistim. Simdilik konu kapandi gibi.

Oo bi de bu kadar kişi dubaiye mi gelmeyi düşünüyorlar. Hiç bişey engel değil bu insanlara valla

Malesef devlet memurları ne doğum parası ne emzirme alıyor.... Aile bakanligininki için kendi kurumuna belgeleri veriyorsun onlar aile bakanlığıyla gerekli yazışmaları yapıyor.. onu alıyoruz neyseki
Ne yani şimdi biz 300 tl ve süt parasını almıyor muyuz ben anlamadım canım öğretmenim ben bu arada

Hadi bakalım gözün aydın canım en azından biraz yukarı çıkmış

Oo bi de bu kadar kişi dubaiye mi gelmeyi düşünüyorlar. Hiç bişey engel değil bu insanlara valla
Evet canim milletin derdi tatil baska bisey degil. Evimiz 2 oda cok buyuk degil nerde yatarlar ne yerler umrumda degil valla. Odama cekilirim ben. Zaten sezeryan olursam burda 4 gece 5 gun hastanede kaliyorsun.

Biz Doğu görevi yapıyoruz kızlar söylemiştim daha önce ve ben doğum için memleketime yani annemlerin yanına gideceğim çünkü annem gelip uzun süre kalamaz ama kaynanam kalabilir bende annemi istediğim için mecburen gidiyorum kv geçenlerde bize gelip 1 ay kaldılar neymiş ben doğumdan sonra evde olmayacakmışım onun acısını çıkardılar giderken de eşime sormuş bana hiç bir sey demedi işte ne zaman gelecek mersin den filan diye herhalde tekrar bize gelmeyi düşünüyor eşimde bana kalırsa yazın sonuna kadar gelmesin filan demiş. Ben kırkım çıkınca gelmeyi düşünüyorum ama nen geldikten sonra tekrar gelmek isterlerse kabul etmeyeceğim bu ne ya artık kendim bakmayı öğrenmem lazım filan diyeceğim kadına kalsa bizimle yaşayacak zaten

CANIM 300 TL Yİ ALABİLİYORUZ SADECE.. SÜT PARASI BAĞKUR VE SSK YA VAR.
Hm o da saçmaymış biz süt vermiyoruz sanki. Bir de benim kv gil çok çok para alacağız sanıyorlar eşim geçen gün bebek doğacak paraya ihtiyacımız var filan dedi konuşuyorduk e Devlet vermiyor mu işte diyor 300 tl ne sanki binler veriyorlar filan sanıyorlar

Benimle aynı zamanda vurması lazımdı senin doktorunun da ama unuttu sanırım. Neyse şimdi araştır da ne yapılması gerekiyorsa unutmasınlar, ikinci hamilelik için önemli bir durum çünkü. @gsm_lee

Benim kv geliyor bide diyor ki annen gelmesin bosuna ben geliyorum. E güzel kadin sana gel diyen yok ki. Kendin plan yapmışsin bide anneme karışıyorsun. Bende annem gelecek zaten önceden ayarladık dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…