- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #29.981
Cok guzelmis canimCelebi gross diye bir yer var ordan aldim iceri girer girmez zaten bir suru cesit hamile kiyafeti var. Bu internette satilanlarin modellerinden di hepside marka farkini bilmiyorum tabi cok ayrintili bakmadimda. Ben ebiseyi sade ve uzun diz alti olsun istedigim icin oyle aldim.
Evet cankm asistana yazacağım şimdi benimde aklıma takıldı
Masallah ne güzel bizimki söylemez ben belli ederim sonrada ortaya laf sokar :) ama şükür ki eşimi gazlayamiyor eşimin umrunda olmiyor konuşmalarıBenim eşimde kayinvalidem de çok anlayışlı bu konuda sağolsunlar.
İlk doğumda geldiler hastaneye pasta almışlar kaynanam ben kalayım dedi esim gerek yok dedi ne alindilar ne kirildilar sonra çıkınca eve geldiler 1 saat sonra eşim hadi evinize dedi annesine babasına onlarda gittiler gözlerinde kıymetli gelinim sağolsunlar bizde yalnız kaldık eşimle annemle karşı karşıya oturuyorduk ilk çocukta bizde kalmadı ama sürekli geldiler sağolsun bunda ne olur bilmiyorum bakalım duruma göre bir yöntem buluruz
Evet canim plasenta tam sezaryen kesigi yapilacak yerde oldugu icin hic istemiyor doktorum sezaryeni. Son anda bişey cikmadikca epidural dogum olacagim insallahMaşallah. Normal dogum deneyecek misin?
Sagol canim valla aylar sonra derin bir nefes aldim diyebilirim. 28. Haftadan sonra daha çıkmaz siyorlar ama benim 33. Haftada çıktı çok şükürHadi bakalım gözün aydın canım en azından biraz yukarı çıkmış
Becerebilsem canım çok isterdimYapsin 1 yapar 2 yapar sonra kafan rahat eder..
Masallah ne güzel bizimki söylemez ben belli ederim sonrada ortaya laf sokar :) ama şükür ki eşimi gazlayamiyor eşimin umrunda olmiyor konuşmaları
Zaten işine gelmeyince de ay dizim agriyor kaldıramam yapamam der :) ama ona rağmen ben istemedim o yüzden gelmedi gibi lanse eder neyse ki eşim annesini tanıyor :)
Kiz becerirsin bisey yok onda. Aklina geleni pat pat söyleyip arkani donup gideceksinBecerebilsem canım çok isterdim
Kızlar bende normal olsa bile epidural yaptıracağım
Çoğu doktor öneriyor bi de geçen soldan giren agri bile beni ağlattıysa ben o sancıyla kendimi sedyeden bile atar doktora istemedense olsa saydirabilirim diye korktum o panikle tekme bile atarım diye gözümün önünde film şeridi geçince kesin olarak epidural normale karar verdim :)
yaaa bende son ayda temizlikçi alayım diyorum güvenemiyorum hem hemde memnun kalmazsam diye korkuyorumEn son eve temizlik için yardımcı kadın almıştım gittikten sonra 3 gün temizlik yaptım. O kadar pişman oldum ki daha fazla yorulmuş oldum hemde
Öyle olduktan sonra kalsın tabi senin kaynana masallah örnek kaynanaBenim icin çokda farketmez aslında kalabilir de yani ama esim beni dusnup onları gönderdi sağolsun ikinci doğumda kalsın dedim hastanede kaldı hicbirseyé karışmadı laf etmedi kalmak istiyordu hevesli biraz kalsın dedim ne olacak yani melek gibi kadın
Benimde içimden bi canavar çıkar etrafa küfür savururum diye korkmaktayımBen eşime anneme kardeşime çok bağırdım o sırada doktorumun dediği herseye de itiraz ediyordum farklı bir an yani baya zor bir hastayım bende bunda ne olur bilmiyorum . Bağırmak tan sesim kısılmıstı benim o derece yani
Sende gule gule kullan cnm a city tarafinda degil sasmaz dan sonra metrodan onceCok guzelmis canim
Güle güle kullan bende aldım ama orda denemedim eve geldim olmadı değişim yapacağım
Bu dediğin yer tam nerede cnm İstanbul Yolu üzerinde nereye yakın acitye mi
Evet cankm asistana yazacağım şimdi benimde aklıma takıldı
Bebek dogunca bebeğe iğne yapılıyormuş
Acaba öyle bsy mi yapacak yoksa unuttu mu anlamadım
Benimde içimden bi canavar çıkar etrafa küfür savururum diye korkmaktayım
Geçersek oradan bakayım olmadı kıyafet bakarım sagolasin cnmSende gule gule kullan cnm a city tarafinda degil sasmaz dan sonra metrodan once
Ya valla tüm edepsizliğim ortaya çıkacakmış gibi hissediyorum bi de korkum pup yapmak ikinirken doktordan utanırım baya ya sonra yüzüne bakamamİçinden geldiği gibi davran
Doğal doğum olsun
Ben bu spotu yaptım bol bol. Sonra ne mi oldu? Akşam 4te doğurup sabah 9da hastaneden çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?