2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cok guzelmis canim
Güle güle kullan bende aldım ama orda denemedim eve geldim olmadı değişim yapacağım
Bu dediğin yer tam nerede cnm İstanbul Yolu üzerinde nereye yakın acitye mi

Evet cankm asistana yazacağım şimdi benimde aklıma takıldı
Bebek dogunca bebeğe iğne yapılıyormuş
Acaba öyle bsy mi yapacak yoksa unuttu mu anlamadım

Benim eşimde kayinvalidem de çok anlayışlı bu konuda sağolsunlar.
İlk doğumda geldiler hastaneye pasta almışlar kaynanam ben kalayım dedi esim gerek yok dedi ne alindilar ne kirildilar sonra çıkınca eve geldiler 1 saat sonra eşim hadi evinize dedi annesine babasına onlarda gittiler gözlerinde kıymetli gelinim sağolsunlar bizde yalnız kaldık eşimle annemle karşı karşıya oturuyorduk ilk çocukta bizde kalmadı ama sürekli geldiler sağolsun bunda ne olur bilmiyorum bakalım duruma göre bir yöntem buluruz

Kızlar ben 32. Hafta raporumu aldım uzattım ne kadar uzatmak istiyorsunuz dedi sonuna kadar dedim
satimi 8 mayıs dedim Pazartesi 22 ocak dahil izinli sayılacam
Doktor istek yapıyor haftayı söyledim hastanede ssk bölümü var oraya gidip orda ki memurdan aldım raporu nts sokmadilar devlet hastanesinde bu sekildeymiş

7 mayıştı sat pazar günüm maaşımdan boşa kesilmesin nasıl olsa evdeyim diye 8 mayıs dedim
Ama 8 mayıs dememe rahmen yine rahmini Doğum tarihim 12 subat çıktı
7 mayıs girince de doktorum 12 subat çıkıyor anlamadım bu işi
Erken çıkmak istersem ne olur dedim is yerinden bildirecek keşke 35 e kadar 36 a kadar çalışabilir raporu yazdırsaydın dedi memur adam neyse hallederim Dedim
Bu kağıtta yazanı is yerin ssk bildirecek dedi
Sanırım Yolu bu şekilde özelde arkadasım 2 rapor verildi ama bende suan tek rapor
Bilginiz olsun arkadaşlar

Bende eşime söyledim hastanede senden başka kimse kalmasın yanimda annem ise gidicek yorulur izin alırsa dönüşümlü kalırsınız ama sen 10 gün ise gidemezsin yanimda dur dedim
Benim kaynana hiç oralı olmaz ama sonra da lafını sokar yanınıza yaklaştırmadınız danışmadınız diye
Eltimin dogumunda kızı sabah hastaneye aldılar aksama alacağız bebeği biraz daha anne karnında Dursun dediler saat 7 de doğurdu
Corumdaydi kv 3 saatlik yol otobüse atla gel demi otobus yok diye yalan yanı Çorum Ankara her saat başı otobüs var gelmedi :d kizin ailesi 7 saatlik yoldan geldi bu gelemedi otobüs Yok diye
Hem işine gelmez hemde cok yardımcı olmak İstemiş ama biz gelinler yanaştırmamışız anamızı istemişiz onu saymamışız gibi de lanse eder
O sebeple esime dedim ki zaten anlaşamadığımızı bildiğinden eşim kalsın demez kalmaz oda
Ablam annem varken ona düşmez zaten bi de ablam benim kv hep bozduğu tersledigi icin ablam olunca hiç gelmek istemez bazı küslükler ise yarıyor ya valla huzur bozulacaksa küs kalmak en iyisi :)

Masallah ne güzel bizimki söylemez ben belli ederim sonrada ortaya laf sokar :) ama şükür ki eşimi gazlayamiyor eşimin umrunda olmiyor konuşmaları
Zaten işine gelmeyince de ay dizim agriyor kaldıramam yapamam der :) ama ona rağmen ben istemedim o yüzden gelmedi gibi lanse eder neyse ki eşim annesini tanıyor :)

Kızlar bende normal olsa bile epidural yaptıracağım
Çoğu doktor öneriyor bi de geçen soldan giren agri bile beni ağlattıysa ben o sancıyla kendimi sedyeden bile atar doktora istemedense olsa saydirabilirim diye korktum o panikle tekme bile atarım diye gözümün önünde film şeridi geçince kesin olarak epidural normale karar verdim :)

Benim icin çokda farketmez aslında kalabilir de yani ama esim beni dusnup onları gönderdi sağolsun ikinci doğumda kalsın dedim hastanede kaldı hicbirseyé karışmadı laf etmedi kalmak istiyordu hevesli biraz kalsın dedim ne olacak yani melek gibi kadın

Pijama gecelik olarak aldım fakat pijama olmadı ben dökümlü olsun istiyorum bildiğimiz badi oldu değiştireceğim burda pembe ama ben somon rengi aldım
Gecelikte düzü vardı bu sabahlık gibi önden kapatılan eve gelince bunu da deneyince kullanışsız buldum bunu da düz alacağım
Ayrıca bi kapı süsü sormuştum instagramda 400 demişti
Suluhana gittim bsyler aldım benzetmeye çalıştım
İns güzel olur
Kuş yuvası 10 taslar 2
Ayicik 8
İpek yazısı hepsi 5 lira
Toplamda 25 liraya mal oldu el yazısı şeklinde yazdırayım İpek dedim yarın alırsınız dedi onada 5 tl demişti bende gidemem diye harf şeklinde aldım
Cok boş kalırsa cok çiçek de iliştiririm diye düşünüyorum
Suan tek süründüğüm kapıya nasıl takacaklar :)

Eklentiler

• 8CCE324B-CC49-4B96-8960-86FC9FEA3FA7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 2616430E-BCC8-4E84-9DB4-1AA35FD6E930.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 109
  • B7DA5A0A-F2DB-4AEC-97E9-66AF5FBD5BC0.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 109
  • B5538F15-A382-44B6-8874-F361E7322109.webp
    27 KB · Görüntüleme: 98

Ben eşime anneme kardeşime çok bağırdım o sırada doktorumun dediği herseye de itiraz ediyordum farklı bir an yani baya zor bir hastayım bende bunda ne olur bilmiyorum . Bağırmak tan sesim kısılmıstı benim o derece yani

Öyle olduktan sonra kalsın tabi senin kaynana masallah örnek kaynana
Bizimki kalsa karışmadığı laf sokmadığı şey kalmaz :)

Benimde içimden bi canavar çıkar etrafa küfür savururum diye korkmaktayım

Sende gule gule kullan cnm a city tarafinda degil sasmaz dan sonra metrodan once

Sende gule gule kullan cnm a city tarafinda degil sasmaz dan sonra metrodan once
Geçersek oradan bakayım olmadı kıyafet bakarım sagolasin cnm
İçinden geldiği gibi davran

Doğal doğum olsun
Ya valla tüm edepsizliğim ortaya çıkacakmış gibi hissediyorum bi de korkum pup yapmak ikinirken doktordan utanırım baya ya sonra yüzüne bakamam
Eşimde sen şimdi pup yapacam diye ikinmaz çocuğu da içinde tutarsın sacmalama micarsan mic diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…