2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar simdi benim bebe ters ya bunun dondugunu nasil anlarim ben. Yada dondurmek icin nette birsuru oneri var ama cok mantikli gelmedi bana. Fikri olan varmi. :))

Evet evet son kontrolde hersey duzgun cikinca takacak bir bunu buldum
Ben vajinamdan çıkıverecek hissinden anlıyorum sızlıyor baş aşağıda olunca. Bide kaburgamın ortasına mı vuruyor bacağıyla napıyorsun nefes darlığı yapıyor. Birde hareketlerinde bariz değişiklik oluyor. Bu stresler için erken bu arada

Aman canım iki ay sabret yapma böyle şeyler, ev kazaları da bir anlık şeyler. Bırak pis kalsın.

Ay çok sevindim. Daha da iyi olur inşallah

Ee anam bende oyle hissediyordum hep bebe tersmis hissettigim ayaklariymis. O idrar hissi cikacak hissi ayaklariyla teptigi icinmis oyle dedi benim doktor. Neyse bakalim zaten bu aralar 2. Bir doktor gorusu almayi dusunuyorum bakalim ne olacak.

Eşim şirketin sahibi ordan bagkurlu. Başka ortak yok. Bizim muhasebeyi tutan beyfendinin dunyadan haberi yoktur...sorsan "aaa oylemiymis" der insanin sinirini zıpltır" benim detaylı araştırmam lazım.

Ee anam bende oyle hissediyordum hep bebe tersmis hissettigim ayaklariymis. O idrar hissi cikacak hissi ayaklariyla teptigi icinmis oyle dedi benim doktor. Neyse bakalim zaten bu aralar 2. Bir doktor gorusu almayi dusunuyorum bakalim ne olacak.

Ne çektin be Doğurunca bile asla senin doktor muhabbetlerini unutmucam kız

Bu parayı herkes alıyor hiçbir statü aranmıyor. Dogum yapan ister memur ister ev hanımı. 300 lira ilk bebek için devlet tarafından tüm annelere veriliyior.
Emzirmeyi bilmiyorum ama Doğum parası alıyoruz. Oğlumda ne yaptık hatırlamıyorum ama eşi yazın Doğum yapan memur arkadaşa 600 yatmış. Üçüncü çocuk diye

Offf geçmiş olsun, acaba ameliyatlarda kullanılan yapıştırma yöntemi ile bir çare bulunabilir mi?

Oğlum olacak yanımda. Dün babamızın yanında bana tatlı güzel karım benim diye seviyo beni. Sanırım babası gibi olmaya çalışıyor. Bende hep beni sevdiğinden sanıyordum

Şimdiden bunları biliyoruz en azından kimin ne olcağını nasıl karışçağını. Bide bende bu alt açma takıntısı vardır. Herkesin yanında çocuğumun altını almam. Geçen kv bunu söyledim aaa herkeste aynı şey var pipisini bile sevcez onun diyince o anlık sinirle destur dedim öylr yüzümr bakakalmıştı

Aman canım iki ay sabret yapma böyle şeyler, ev kazaları da bir anlık şeyler. Bırak pis kalsın.

Kız hiç pis kalırmıymış halılarımı yıkatçağıma bile karışıyo kv. En sonunda parasını sen ver yıkat o zaman çok meraklıysan kendin elinlede yıkayabilirsin dedim En kötü ihtimal eşime sildittiririm çünkü kv gelince heryeri didik didik yapıcak eminim

Kizlar simdi benim bebe ters ya bunun dondugunu nasil anlarim ben. Yada dondurmek icin nette birsuru oneri var ama cok mantikli gelmedi bana. Fikri olan varmi. :))

Evet evet son kontrolde hersey duzgun cikinca takacak bir bunu buldum

Canım en baştan beri olduğu üzere aynı şeyleri yaşıyoruz

Benim de dönmemişti ya galiba bu sabah döndü. Az önce hıçkırıklar aşağıdaydı, bir de sabahtan veri karnımın sağ tarafında tekme yiyorum sanki. Hiç özel bir şey yapmadım, ama o dediklerini ben de okudum. Sadece dönecek diye kendimi inandırmaya çalıştım.

Ben oğlumun altını ne açtırdim ne birinin yanında açtım. Ne olacak.falan diye konuştular ama kim takar mahremiyet eğitimi açısından yanlış dedim bitti gitti. Bir kere görümcem çocuk daraldı dedi götürdü salonun ortasına yok falan dedim dinlemedi altını acar açmaz ömer üstüne işedi bir dahada böyle bir teklifle gelen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…