2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok ya ben severim. Anamdan daha bilgili görgülüdür. Oğluma daha iyi bakar. Sadece fazla ısrarcıdır. Oğlumun doğumunda menapozdaydı terör estirdi. Eşimde çok beceriksizce yaklaştı. Eşim tarafından Ailenin ilk bebeğiydi. Eşim her iki tarafın ilk torunu. Ama şimdi sakin. Ha bilmişliği var ama bu herkeste var. Herkes çocuk bakım uzmanı. Kimse çoçuğun özel olduğunu anlamıyor.

Ne çektin be Doğurunca bile asla senin doktor muhabbetlerini unutmucam kız

Benide unutma kiz

Kiz yoksa biz ayni kisimiyiz.acaba bizde mi sizofreniz. Cift kisilik ce cift uyelikle takiliyo olmayalim yonetime soyleyek bizi bi kontrol etsinler
Zaten suan kanadadaymissin ahhh nasil ozledim orayi :) 1 sene orada egitim almistim ticaret okulunda. Nasil guzeldi. Sen soyleyince fark ettim 9 sene gecmis ustunden sorsan gecen yaz ya derdim :/

Valla ben bu konuda çok takıntılıyım. Sonuöta çocuğumun cinsel organından kime ne. Tabikide özeli o onun. Belli bi yaşa gelince kendi anneleri bile görmüyor oğlunun şeyini bebekken herkesin görmedi bana çok saçma geliyor canım. Aslan ömer iyi yapmış küçük kuzum valla

Unutursam çimdiği yirim biliyorum o yüzden unutmam

Bu nedir ya...resmen giderken gelme planlari yapiyo...yerleşmek gibi bisey...arada size geliyongibi degil de arada kendi evlerine gidiyo gibi sanki. Ben bir sure sonra baktim ki annemden sonra birileri gelip uzuuuunca kalma niyetinde "ben başımin caresine bakmayi ogrenmeliyim, artik cocugumla tek başıma ilgilenmenin vakti geldi" derim ...düsüncesi bile geriyo insanı.

Benim de aynıydı. Odaya kapandım. Akşam mum ışığında müzikle otururdum. oğlum ağlayınca bir dünyayı kurtaran kadın Eda'sıyla ışığı açar hışımla oğlumu kucağımdan almaya gelirdi. Işığı açar açmaz kapat ışığı çık dışarı diye bağırdım. Birdaha yeltenmedi. 5.gün evden kovdum. Ozaman haketmişti. Benim yaptığım doğru değildi evet ama oda şuna pişman.

Cengaver arkadaşım benim görüyonmu lohusalık neler yaptırıyor insana. Aynı performansı kendimdende bekliyorum

Helal olsun len sana

Hadi gözün aydın canım, çok güzel haber :)

Guzel sozden anlamayan hakediyor boyle şeyleri bence.
Benim kayinvalide de plan yapiyordu kendi kendine dogumdan 10gun once gelecek cocugun 40i cikincaya kadar kalacakti.Ben kalabalik istemiyorum gerek yok bir suru kisiye deyince insan lazim diyodu sanki onlar emzircek cocugu.Eşime çok net soylemiştim sen diyemezsen gitmelerini ben cok ağir soylerim diye.Kayinpederimin kepoterapisi bitmeyince gelemicek onu birakamaz.Kalbim temiz gelemiyor işte yoksa olay cikacakti

Offf geçmiş olsun, acaba ameliyatlarda kullanılan yapıştırma yöntemi ile bir çare bulunabilir mi?

Doktora goturdum bant yapıştırıp gönderdi her zaman gittiğim özel hastaneyi aradım gitmeden biz bişey Yapmayız gece olduysa dedi. Ben mi fazla abarttım bilmiyorum bir bantla gönderdi bizi

Cengaver arkadaşım benim görüyonmu lohusalık neler yaptırıyor insana. Aynı performansı kendimdende bekliyorum
Allah seni. Sonradan sülalenin yüzkarası kötü gelindim ama umursamadım. Güneş balçıkla sıvanmaz dedim. Şimdi herkes sever sağolsun. Kv bile kızından daha çok över. Kaancelil hasta olmaz annesi alıştığı güzelce öteki (görümcemin oğlu) en ufak şeyde hastalanır pek pimpirikli bizim kız der

O an onları hiç düşünmüyorsun canım sende dusunmezsin heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…