- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #30.041
Kızlar sizin de gögüslerinizden sıvı gelmeye başladı mı
Benim de sol göğsüme dokununca hemen damlacik çıkıyor sağ göğsümü azcik kurcalayinca çıkıyor.. Benim göğüslerim pek büyük degil 85 bedendim hala 85 beden ama agirlastilar. İnşallah sütlü nuriyeler oluruz ben mama vermek hic istemiyorum :)Evet canım sağ göğsümden geliyor benim
Evet aynı zamanlarda menapoza girdiydik. Bende 40 hafta adet olmadıydımBak nasil etkilendiysem aklımdan cıkmadi hiç...o menopozsa biz de lohusayız...
Ben ilk bir hafta önce göğüs ucuma dikkatli bakinca sıvı hissettim bir haftada artık damla olmaya başladı. Senin de baslar canim daha zamanimiz var. Hem erken baslamasi degil de daim olmasi önemli ilk 6 ay hic ek gıdaya ihtiyacımız olmaz insallahBenim başlamadı ama artık başlaması normalmiş.
Kız hiç pis kalırmıymış halılarımı yıkatçağıma bile karışıyo kv. En sonunda parasını sen ver yıkat o zaman çok meraklıysan kendin elinlede yıkayabilirsin dedimEn kötü ihtimal eşime sildittiririm çünkü kv gelince heryeri didik didik yapıcak eminim
Benide unutma kiz
Kiz yoksa biz ayni kisimiyiz.acaba bizde mi sizofreniz. Cift kisilik ce cift uyelikle takiliyo olmayalimyonetime soyleyek bizi bi kontrol etsinler
Zaten suan kanadadaymissin ahhh nasil ozledim orayi :) 1 sene orada egitim almistim ticaret okulunda. Nasil guzeldi. Sen soyleyince fark ettim 9 sene gecmis ustunden sorsan gecen yaz ya derdim :/
Benim de aynıydı. Odaya kapandım. Akşam mum ışığında müzikle otururdum. oğlum ağlayınca bir dünyayı kurtaran kadın Eda'sıyla ışığı açar hışımla oğlumu kucağımdan almaya gelirdi. Işığı açar açmaz kapat ışığı çık dışarı diye bağırdım. Birdaha yeltenmedi. 5.gün evden kovdum. Ozaman haketmişti. Benim yaptığım doğru değildi evet ama oda şuna pişman.
Ben ilk bir hafta önce göğüs ucuma dikkatli bakinca sıvı hissettim bir haftada artık damla olmaya başladı. Senin de baslar canim daha zamanimiz var. Hem erken baslamasi degil de daim olmasi önemli ilk 6 ay hic ek gıdaya ihtiyacımız olmaz insallah
Kız ben ciddi çok sabırlıyımdır. İnançlıyımdır. Harbi çıldırdım. Hakettiği için sonradan barıştık zaten oysa oda alıngandır. Ağlar hemen küser. Bide görümcem doğumuna kv sini çağırdı istemedi onu. Hak yerini buluyor işte sabrın inancın zaferiBen bunu yapsam bir daha ömür boyu gelmez :) ama belli ki çıldırtmış seni :)
Ahh keşkem keşkemİYi aksamlar kizlarrr bu aralar mide bulantısı iştehsılık şikayetleri tekrar başlayan oldumu aranizda ben iki haftadr iştehsızlık mide bulantısı cekiyorum
Evet aynen böyle olmaktan korkuyorum
AhahahaŞimdiden bunları biliyoruz en azından kimin ne olcağını nasıl karışçağını. Bide bende bu alt açma takıntısı vardır. Herkesin yanında çocuğumun altını almam. Geçen kv bunu söyledim aaa herkeste aynı şey var pipisini bile sevcez onun diyince o anlık sinirle destur dedimöylr yüzüme bakakalmıştı
Ya Harika aferin Ömer’e iyi yapmış hak etmişler en nefret ettiğim olay çocukların pipisi kukusuyla sevilmesiBen oğlumun altını ne açtırdim ne birinin yanında açtım. Ne olacak.falan diye konuştular ama kim takar mahremiyet eğitimi açısından yanlış dedim bitti gitti. Bir kere görümcem çocuk daraldı dedi götürdü salonun ortasına yok falan dedim dinlemedi altını acar açmaz ömer üstüne işedibir dahada böyle bir teklifle gelen olmadı
Hak etmiş valla bence onun yaptığı ayıp odaya dalmak nedir ya bende önceden hep susan bi insandım ama cildirttilar artık bsy olunca gözümü belertiyorum önceden ben bsy dilemedikçe ablam varsa ablam cvp verirdi ondan hiç sevmez ablamıBenim de aynıydı. Odaya kapandım. Akşam mum ışığında müzikle otururdum. oğlum ağlayınca bir dünyayı kurtaran kadın Eda'sıyla ışığı açar hışımla oğlumu kucağımdan almaya gelirdi. Işığı açar açmaz kapat ışığı çık dışarı diye bağırdım. Birdaha yeltenmedi. 5.gün evden kovdum. Ozaman haketmişti. Benim yaptığım doğru değildi evet ama oda şuna pişman.
En güzeli seninki olacak nasılsa anlayan yokHahahaaa ben de şu iğneden dolayı epidural alamayıp doğal Doğum yapacağım gibi duruyor, bir de burada Türkçe anlamayacaklar ya ohhh istediğimi söyleyebilirim
SON Ayimda ilk basa dondum sankiAhh keşkem keşkem
Bacim o zamanlar ben akli 5 karis havada universite öğrencisiydim. Anca barlari tavsiye eederim sasna ama bebek icin iyi olmazHahaahahaaaa bebeklerin cinsiyeti farklı olmasa iyice şüphe edeceğim :)
Ya sevdim ben de burayı cidden, insanlar çok rahat ve güler yüzlü. Sadece bebek mağazalarında hayal kırıklığına uğradım şimdilik. Var mı tavsiye edeceğin bir yer? Ya da mutlaka git gez dediğin bir yer.
Evet aynı zamanlarda menapoza girdiydik. Bende 40 hafta adet olmadıydım
Benim de sol göğsüme dokununca hemen damlacik çıkıyor sağ göğsümü azcik kurcalayinca çıkıyor.. Benim göğüslerim pek büyük degil 85 bedendim hala 85 beden ama agirlastilar. İnşallah sütlü nuriyeler oluruz ben mama vermek hic istemiyorum :)
Ben de 90 beden aldim canim bu saatten sonra büyüse de beden atlamaz bence. 85 kullaniyorum dolu dolu oluyor dogumda 90 normal olur heralde. Bir de ben emzirme sutyeni almadim vazgectim emzirme atletleri aldim. Çünkü havalar soguk sutyen üstüne de atlet gerekecek. Ama emzirme atletlerinin üstü bildigimiz emzirme sutyeni şeklinde altı atlet gibi uzaniyor. Mana daha mantıklı geldi sıcak tutar en azindanBu göğüsler daha buuyo mu ki acep doguma kadar...benim normalde kucuktu hep 80...ama daha ilk 4 atda 90oldu ve şu an sabit 90...emzirme suty3ni almadim dah, cunku gogusler sut dolacak daha buyuyrcrm diyenler var. Iyi de ben ne bileyim ne kadar buyucek, dogum cantasina koymak gerekecek napicam
Benim de bulantilarim cok artti ama istahsizlik yok tam tersi 2 saatte bir bisey yemek zorundayim yoksa daha kotu bulaniyor. Doktorum normal dedi bulantilara.İYi aksamlar kizlarrr bu aralar mide bulantısı iştehsılık şikayetleri tekrar başlayan oldumu aranizda ben iki haftadr iştehsızlık mide bulantısı cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?