2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet canım sağ göğsümden geliyor benim
Benim de sol göğsüme dokununca hemen damlacik çıkıyor sağ göğsümü azcik kurcalayinca çıkıyor.. Benim göğüslerim pek büyük degil 85 bedendim hala 85 beden ama agirlastilar. İnşallah sütlü nuriyeler oluruz ben mama vermek hic istemiyorum :)

Benim başlamadı ama artık başlaması normalmiş.
Ben ilk bir hafta önce göğüs ucuma dikkatli bakinca sıvı hissettim bir haftada artık damla olmaya başladı. Senin de baslar canim daha zamanimiz var. Hem erken baslamasi degil de daim olmasi önemli ilk 6 ay hic ek gıdaya ihtiyacımız olmaz insallah

Tutsun temizlikçi göndersin ya da gelsin yapsın o zaman. Ben de gelemden önce her yeri temizletttim ama aldım yardımcıyı şunu yapalım bunu yapalım dedim.
Öyle bir tanıdık 8.ayında sandalyeden düştü de Allah korusun, bazı şeylerin geri dönüşü yok.
Çok bilen kayınvaliden konuşacağına iş yapsın o zaman, di mi ama.

Hahaahahaaaa bebeklerin cinsiyeti farklı olmasa iyice şüphe edeceğim :)

Ya sevdim ben de burayı cidden, insanlar çok rahat ve güler yüzlü. Sadece bebek mağazalarında hayal kırıklığına uğradım şimdilik. Var mı tavsiye edeceğin bir yer? Ya da mutlaka git gez dediğin bir yer.

Ben bunu yapsam bir daha ömür boyu gelmez :) ama belli ki çıldırtmış seni :)

Amin amin amin inşallah.

İYi aksamlar kizlarrr bu aralar mide bulantısı iştehsılık şikayetleri tekrar başlayan oldumu aranizda ben iki haftadr iştehsızlık mide bulantısı cekiyorum

Ben bunu yapsam bir daha ömür boyu gelmez :) ama belli ki çıldırtmış seni :)
Kız ben ciddi çok sabırlıyımdır. İnançlıyımdır. Harbi çıldırdım. Hakettiği için sonradan barıştık zaten oysa oda alıngandır. Ağlar hemen küser. Bide görümcem doğumuna kv sini çağırdı istemedi onu. Hak yerini buluyor işte sabrın inancın zaferi

Kizlar o zaman bu video hepimize gelsin

https://www.facebook.com/
Evet aynen böyle olmaktan korkuyorum
Ahahaha ya süper demişsin bazen cidden hak ediyorlar Benim annem dese ona bile derim cidden söylemek gerekiyor yeri gelince
Ya Harika aferin Ömer’e iyi yapmış hak etmişler en nefret ettiğim olay çocukların pipisi kukusuyla sevilmesi
Hak etmiş valla bence onun yaptığı ayıp odaya dalmak nedir ya bende önceden hep susan bi insandım ama cildirttilar artık bsy olunca gözümü belertiyorum önceden ben bsy dilemedikçe ablam varsa ablam cvp verirdi ondan hiç sevmez ablamı şimdi diyorum cunku içime at at at cok dolmuştum evliliğim bile etkilendi psikologlara gittim politik davranmayı da bilmiyordum çata cat bi insanım aslında ama hep susuyordum artık hem çata çat hem politik oldum sende iyi yapmışsın bazen geri adim atmayı bilmiyorlarsa böyle öğrenmeleri gerek ki annem yapsa ben anneme bile derim ama annem yapmaz iste bunu psikoloğa dediğim de annem yapmazken o yapınca kişisel saldırı olarak algılıyorum ki cok Özgur ve düşüncelerini anneme babama bile özgürce söyleyen saygi duyulan bir insan olarak yetiştirildim bu yüzden en ufak saldırısını karışmasını kişiliğime benliğime saldırıyor olarak hissediyorum annem bile annem olmasına rağmen yapmıyorken ya da annem dahi olsa anne dur orda diyebiliyorken bu kadın nasıl hak buluyor bunları yapmakta demiştim
o annen oda kaynanan bunu kabul etmen gerek ikisinde ayrı dünyaların insanı normal bi şey beklemen yanlış kaynanandan
ona göre nasıl davranman gerek onu çözeceksin içinde demişti

Hahahaaa ben de şu iğneden dolayı epidural alamayıp doğal Doğum yapacağım gibi duruyor, bir de burada Türkçe anlamayacaklar ya ohhh istediğimi söyleyebilirim
En güzeli seninki olacak nasılsa anlayan yok

Kızlar 2 saatte anca bitirdim okumayı. Ne döktürmüşsünüz dökülmüşsünüz beee. Kaç sayfa oku oku anca vuslata erdim

Hanımlar mevzu baya dönmüş ama tam kafamda oturtamadim. Şimdi memurlara ilk çocukta 300 tl doğum parası veriyorlar. Bir de aylık çocuk parası alıcaz 40 50 lira civarı birşey sanırım. Bir de birşey daha vardı tek alımlık o neydi acaba? Bilen var mı? Bu 3 ünden başka da birşey yoktu diye hatırlıyorum. Memurlar için birisi beni toparlasa keşke :)

Bacim o zamanlar ben akli 5 karis havada universite öğrencisiydim. Anca barlari tavsiye eederim sasna ama bebek icin iyi olmaz

Bu göğüsler daha buuyo mu ki acep doguma kadar...benim normalde kucuktu hep 80...ama daha ilk 4 atda 90oldu ve şu an sabit 90...emzirme suty3ni almadim dah, cunku gogusler sut dolacak daha buyuyrcrm diyenler var. Iyi de ben ne bileyim ne kadar buyucek, dogum cantasina koymak gerekecek napicam

Ben de 90 beden aldim canim bu saatten sonra büyüse de beden atlamaz bence. 85 kullaniyorum dolu dolu oluyor dogumda 90 normal olur heralde. Bir de ben emzirme sutyeni almadim vazgectim emzirme atletleri aldim. Çünkü havalar soguk sutyen üstüne de atlet gerekecek. Ama emzirme atletlerinin üstü bildigimiz emzirme sutyeni şeklinde altı atlet gibi uzaniyor. Mana daha mantıklı geldi sıcak tutar en azindan

İYi aksamlar kizlarrr bu aralar mide bulantısı iştehsılık şikayetleri tekrar başlayan oldumu aranizda ben iki haftadr iştehsızlık mide bulantısı cekiyorum
Benim de bulantilarim cok artti ama istahsizlik yok tam tersi 2 saatte bir bisey yemek zorundayim yoksa daha kotu bulaniyor. Doktorum normal dedi bulantilara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…