- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.481
oohhh çok şükür haber aldık senden.Kizlar hepinuzi alintilayamadim merak etmissiniz cok saolun rahim acikligi dun 3 cmmis bugun 2 cm olmus şiddetli agrilar devamediyo ama hic sanki cikmadi serum takildi uc defa nst gene bir saaten sonra nst baglicaklar şiddetli agri var dogum ağrisi var ama sanci cikmiyo bir hafta sabredicek insallah dedi bu hafta burdayim konturol altinda olucam
Kontrol altinda olman çok iyi cnm merak ettik hepimiz dedin herhalde sezeryan a alindin yazamadin.Kizlar hepinuzi alintilayamadim merak etmissiniz cok saolun rahim acikligi dun 3 cmmis bugun 2 cm olmus şiddetli agrilar devamediyo ama hic sanki cikmadi serum takildi uc defa nst gene bir saaten sonra nst baglicaklar şiddetli agri var dogum ağrisi var ama sanci cikmiyo bir hafta sabredicek insallah dedi bu hafta burdayim konturol altinda olucam
bol şans canım. herşey oluna girecek inşallah inanıyorum ben :) sen sakin kalmaya çalış :)Kizlar hepinuzi alintilayamadim merak etmissiniz cok saolun rahim acikligi dun 3 cmmis bugun 2 cm olmus şiddetli agrilar devamediyo ama hic sanki cikmadi serum takildi uc defa nst gene bir saaten sonra nst baglicaklar şiddetli agri var dogum ağrisi var ama sanci cikmiyo bir hafta sabredicek insallah dedi bu hafta burdayim konturol altinda olucam
iyi olmana sevindim canım nsıl bi agrı bu dediğin dogum agrısı denılen bıldıgım kadarıyla dogum sancısı var ve oda belden gırıyor ya da kendını kaka yapacak gibi hissediyorsunKizlar hepinuzi alintilayamadim merak etmissiniz cok saolun rahim acikligi dun 3 cmmis bugun 2 cm olmus şiddetli agrilar devamediyo ama hic sanki cikmadi serum takildi uc defa nst gene bir saaten sonra nst baglicaklar şiddetli agri var dogum ağrisi var ama sanci cikmiyo bir hafta sabredicek insallah dedi bu hafta burdayim konturol altinda olucam
Benim tüm sancım adet ağrısı ve şiddetlisiydi. Ikınma hissi artık doğum anında baslıyor sondaiyi olmana sevindim canım nsıl bi agrı bu dediğin dogum agrısı denılen bıldıgım kadarıyla dogum sancısı var ve oda belden gırıyor ya da kendını kaka yapacak gibi hissediyorsun
adet agrısı gıbı mi dediğin ağrı
Benim adet agrısı seklınde agrılarım cok ama normal dedi doktor :/ kafam karıstı cocuga bakarak dedıgınden normal demıstır her halde ıkınma hıssıyatım hiç yokBenim tüm sancım adet ağrısı ve şiddetlisiydi. Ikınma hissi artık doğum anında baslıyor sonda
canım tüm sinirini stresini çıkarsaydın bagırıp cagırıp bır de oh cekseydın valla bende sınırlenıyorum ıs yerınde cogu kısıye laf da sokuyorum ama bı devamını getırmıyorlar getırseler tum gıcıklıgımla sınırımı atacağuım üstlerindeGeçmişi okuyamadım kızlar, çok sinirlendim işteki dengesizin birine. Yani 4senedir aynı yerde çalışıyorum tartıştığım ilk kişi olma başarısını gösterdi. Kendisi zaten dengesiz olarak nitelendirilen biri, aslında sonra da kendime kızdım niye bunun seviyesine düştüm diye. Yavrukuşuma yazık üzüldüm onu da etkiliyorum diye ağlıcaktım nerdeyse. Bir de uzatıyor ki sormayın, senin düşüncelerinle ilgilenmiyorum lütfen uzaklaş bidaha da muhatap olmayalım diyorum anlamıyor.
Ben de avcılardan bir doktor önerebilirim , herşeyi ayrıntısıyla anlatır , çok memnunum..anlamadığım sen doktor doktor gezdin ; nasıl bir doktor kararıyla detaylı yaptırmadın , nasıl güvendin? Acaba ben mi kaçırdım, yeni mi değiştireceksin? , sıkıntı mı yaşadın ,Him benim baya yakin demek ki ne zaman kafasini oynatsa alttan bir gidiklanma hissi ve tuvalet ihtiyacı hissediyorum
Ankara değilim tatlim istanbul kucukcekmecedeyim
Seker yuklemesi yaptınmı yaptıysan kaç cıktı bana evde takip etmem icin olcum cihazı verdiler dikkat ediyorum mesela ben 160 kadar cıksın dedi ama patates pirinç vs yedigimde çıkıyo acaba dikkatmi ediyosunda ondanmı dusuk çıktı senin ilginc olmuş gebelik sekeri varsa vardır tabi dikkat etmezsen dikkat edersen çıkmaz senin adina sevindim sen yine tedbirli ol cok hamur tatlı islerine kacma burda kalmış 1 ay herkeze hayırlı dogumlar diliyorum cok giremiyorum ama zaman su gibi aktımı bilmiyorum ama dün gibi hatırlıyorum düşük risklerimiz daha farklı sorunlarımız çok şukur kavuşmaya az kaldı herşey gönlünüzce olsun hepinizin evlatları hayırlı sağlıklı birer evlatlar olsun dilerim.Saol canm ama bnm anlamadigim bugun gittigim dr endokrin dr o dediki aclik ver sonrada kahvalti yap tost ye sekerli cay ic bnde aynisini yaptim sonra sonucu almaya gittim dr senin hic sekerin yokki bnde nasil yok dedim sekeri olanlarin sekeri boyle cikmaz yuksek cikar dedi acaba bi anda seker yok olurmu ki
Ben de oldu izin vermiyordu hatta çalişabilir raporu için.. bebek de aşağıda risk alıcaksın dedi.. bende sen gibi hiç bir ağrı hissetmediğini söyledim. Haftaya bir daha gel bakalım dedi, o zaman sancılar azalmıştı ; o değişiyor kafana takmakızlar merhaba, şu ana kadar çok yazmadım ama hep takipteyim okuyorum. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Ben dün 32+2 de NSTye girdim ilk defa. Sancılarım en başta 5-20 arası idi sonra bi ara 40 oldu 60'ı bile gördü ama düzensiz. Doktorum da biraz uyuz bi tip hiç konuşmaz birşey söylemez baktı NST kağıdına birşey demedi. Ve ben hiç sancı falan hissetmedim. Sizde de var mı böyle olan? Bi de bu durumu acaba ağrı eşiğim yüksek, sancıları hissetmiyorum diye yorabilir miyim? Teşekkürler şimdiden =)
Hadi gozun aydin :))
Bu hafta bebelerin donme haftaso oldu ekipte insallah benimkide donmustur yada saliya kadar doner. Totem yapalim bakayim :))
Kızlar çatı muayenesi konusu geçmiş. Ben ilkinde ağladım. Ama çok canım yandı diye değil aslında gerildim sadece. Gittikçe evet haklısınız artıyor ama açıklıkta artıyor orantıli olarak yani zaten o anda saniyelik bir durum.
Normal doğumun bence en zor yanı ama ben toplamda 7 8 kere olmuşumdur tüm doğum boyunca.
canım tüm sinirini stresini çıkarsaydın bagırıp cagırıp bır de oh cekseydın valla bende sınırlenıyorum ıs yerınde cogu kısıye laf da sokuyorum ama bı devamını getırmıyorlar getırseler tum gıcıklıgımla sınırımı atacağuım üstlerinde
hıc takma kendını germe içinde kalacagına dışına taksın ne demek istiyorsan söyle gitsin
Bu çatı muayenesinde ultrasonla aletle baktığında daha ileri mi giriyor parmağıyla,?
ben her gün alttan Protestan alıyorum, en uzun parmağım kadar giriyor, daha ileriye ne kadar gidebilir?
Birde bu çatı muayenesi olanlar rahim filmi çekildi mi anestezisiz? Ya da aşılama ? Onlar gibi mi
bende yok ama arkadasım 3 cm acıklıkla gıttı sancısı 70 de ıdı acıldı ve dogrudu senın acılman var mı baktırdın mıkızlar merhaba, şu ana kadar çok yazmadım ama hep takipteyim okuyorum. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Ben dün 32+2 de NSTye girdim ilk defa. Sancılarım en başta 5-20 arası idi sonra bi ara 40 oldu 60'ı bile gördü ama düzensiz. Doktorum da biraz uyuz bi tip hiç konuşmaz birşey söylemez baktı NST kağıdına birşey demedi. Ve ben hiç sancı falan hissetmedim. Sizde de var mı böyle olan? Bi de bu durumu acaba ağrı eşiğim yüksek, sancıları hissetmiyorum diye yorabilir miyim? Teşekkürler şimdiden =)
kızlar var mı bi fikriniz? Bi de benim de adet sancısı gibi arada ağrılarım oluyo 2 dk falan sürüyor. Biraz da mide ağrısına benzetiyorum, sizinkilerde bu şekilde mi? Allah'ım bilmemek ne kötü ya
Kuveti bende deniyorum. 1 2 kez uzandim ilik suda 1 saat kadar. Ama bir dahakinde yuz ustu duracagim kuvette oyle dediler. :)Ay inşallah döner bizimkiler de. Pilates hocam amuda kalk, dört ayak üstünde yürü, karnının altından müzik dinlet, küvete su doldurup gir gibi önerilerde bulundu
Bana da geçen gün birisi öğüt veriyor, hastaneye ne kadar geç gidersen o kadar az ellerler dedi
Benim kalibremde değilsin seninle konuşamam ben dedim daha çok kudurduarkamdan mı konuşacaksın diyor, sen kendini o kadar değerli mi görüyorsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?