2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günayduın kızlar belirtileriniz nasıl oldu bende ne bulantı ne göğüs ağrısı hiç birşey yok normal mi acaba

Canım sakın moralini bozma ve asla olumsuz düşünme sen ne kadar umutlu olursan Bebisimiz o kadar güzel tutunacak.Benim arkadaşım da ikizlere hamileydi birinin kalbi durdu ama çok şükür digerini sag salim aldı kucağına.Eminim senin de oyle olacak.dikkat et kendine hic yorma kendini.isi gucu bırak bol bol yat.Benim de lekem var kahverengi progestan kullanıyorum 3tane düşük ignesi vuruldum.Hakkimizda hayırlısı olsun

Merhaba hanımlar günaydınlar ve hayırlı bayramlar
Umarım bayramınız güzel geçiyordur çok yormayın kendinizi dün ben De çok yoruldum
Nihayet aileme bebek beklediğimizi söyledik
Yaz tatilinde burda olacağım için kendime dikkat etmem gerekiyordu
Herkes şok tabi
Ama maşallah herkesler hamile buralarda
Bebek beklemeyeni dövüyorlar o derece
Allah hepimizin kucağına sağlıcakla evlatlarımızı almamızı nasip eder inşallah

Kanaması veya lekelenmesi olan arkadaşlar
Ben oğlumda gece altıma mı ettim diye uyandım kan dizlerime kadar gelmişti doktor kese kaymış gibi düşüyor dedi tabi adam ne desin öyle çoktu ki
Gitmediğim görünmediğini doktor kalmadı hepsi temkinli konuştu kendini hazırla diye ama 12.haftada bitti ve oğlum doğdu. Bence en önemlisi bol dinlenme ve tevekkül
Kan var diye illa düşecek değil kendinize iyi bakın baktırın ve olumlu düşünün

O kadar ev işi yaptım Allah ım korusun bir daha hiç akıntı filan olmadı Allah a çok şükür normal gidiyor sanırım herşey Perşembe kontrol var

Ya kızlar afedersiniz cok fena kabizlik oldu bende ne yapacagim. Hemiroit falan yoktu bende ama galiba zorlanmaktan çatlak oluştu deli gibi kan akiyor. Ikinmamaya calisiyorum ama baska öbür türlü de çok zaman geciyor ölüyorum.. Bu sabah ic camasirima pecete koyuyorum biraz kan gördüm ama rahimden mi geldi arkadan mi anlayamadim. Psikolojimi berbat etti bu durum. Bunun bir ilacı var mi kayisiyla bilmem neyle hallolacak gibi degil. Gebelik öncesi hic böyle olmuyordum

Günaydın mutlu bayramlar
Ben de cok yoruldum bayramda kasik ve bel agrilarim cok.
Beni de ekler misiniz yas 30/sat 7 mayis/ konya /2.çocuk

Kızlar bişey soracağım dün bi iki kere kahverengi leke oldu doktor progestan iç dedi iki kez içtim çok şükür tekrsr olmadı leke acayip baş dönmesi var kalkınca zor duruyorum ayakta ,acaba leke tekrarlamazsa bırakayım mı ilacı

Merhaba hanimlar carsamba kese gormek icin randevum var benimde gecen hafta hafif lekelenmem oldu doktora mesaj attim ve coraspirini birak dedi ve bi igne ismi soyledi simdi unuttum adini igneyi vurulunca akinti makinti kalmadi belirtiler sabah bulanti ama kusma gelmiyor ve gunde 12-15 saat uyku ve halsizlik

Bendede kabızlık varya afedersin çok zorlanıyor ve aşırı yanma oluyor.Kayısı ye anında lavaboya çıkarsın cnm dene

Clexane mi cnm bana da verdi doktor

Ilacin yan etkisi bas donmesi,iki uc gun sonra bunyen alisiyor ve bas donmesi kalmiyor ben sabret derim ama en iyisi doktoruna sorup birakmak,bas donmen olsa bile yarim saat bi saat uzandiktan sonra etkisi gecer.

Canım bende de baş dönmesi yapıyor ama ilacı bırakma kuvvetli bir ilaç gerçekten ilacı içtikçe içim rahatlıyor bebeğin tutunması daha kuvvetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…