2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bayram tatili bitsin de gidecegim canim gebelik icin uygun bir ilac verir inşallah. Malesef gebelikte cok karsilasilan bir durummus. Illa ki vardir bir tedavisi

B Berazberaz
cilekliturta_33

Doktora gittik, cok sukur bebekte birsey yok, rahim genisledigi icin damarlar kanama yapiyordur dedi. Progestani oral aliyordum vajinal almaya basla dedi. Nasil alicam yaa hic almamistim cok ilginc geldi.Kesilir insallah cok uzucu bi durum.

Kızlar bu kdr kişi de oluyorsa yalnız değilim inşallah yerleşme kanamasıdır inş hayırlısıyla kucağımıza alırız

Yani ben 9. haftadayim yerlesme normalde 4. haftada felan oluyor. ama insallah tabii ki insan aklina kotu birsey getirmek istemiyor su 13. haftaya bir ulassak diyorum ama onlada bitmiyor tabi. Hemen subat gelse :)

Bende aynı konuyu düşünüyorum benim oğlum 32 aylık bide ikiz olcak allah kısmet ederse inşallah kıskançlık olmaz fazla zaten nasıl başa çıkacağım bilmiyorum

Benim kizim 34 aylik. su an cok seviniyor kardesi olacagi icin. Ben, eger kizima karsi bebek dogduktan sonra yanlis tavirlar sergilemezsem, yani esitligi dengelersem kiskanclik olmayacagini dusunuyorum. Ama cocugu sinir edecek olan iste yok o kucuk demek, bebegi daha cok onemsemek kizimdan surekli taviz beklemek gibi davranislar yaparsam tabii ki kiskanacaktir diyorum.

Aman iyi için rahat etmiştir bidaha olmaz inşallah benim de dünden az silince kahverengi leke bi kez oldu progestan hap olarak devam ediyorum ama aşırı bi duygusallık ağlayıp duruyorum bide benim adet dönemi acaba onla alakası olur mı bilemedim

Gercekten cok rahatladim. Insallah gecer. Duygusallik tavan.
gecen gun actim butun babalar gunu reklamlarini izledim izledim agladim. Esim diyo niye agliyon. aman reklam izliyorum dedim adam sasirdi. hayor Allah uzun omur versin babam da hayatta ve yakinimda yani

Geçmiş olsun allahım birdaha böyle korkular yaşatmasın hiçbirimize canım ben vajınal alıyorum ilk zamanlar tuhaf geliyor ama alışıyorsun yaptıktan sonra bir on dk kalkma ama geri gelmesin birde akıntı yapabilir tedirgin olma normal

Kızlar ben kendimi fazla yordum bugün gelen giden eksik olmadı şuan belim ve kasıklarım çok ağrıyor.
Lekesi olan arkadaşlar 2. Adet dönemimiz geldiği için bu tür kanamalar olabiliyormuş bebişler allaha emanet artık

Lekenmesi olan arkadaşlar artık hiç bir iş yapmayın canlar dikkat edin vakit buldukça uzanın progestanı ihmal etmeyin düzelir inşallah herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…