2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı bayramlar kızlar Rabbim saglıcakla kucagıöıza almayı nasip etsin yavrularımızı
6+5 olduk bugun cok şükür ama persembeden beri lekelenme devam ediyor..inş en kısa zamanda gecer

Kızlar oğlum çok kıskanç ya 21 aylık. Sokakta bir tanıdığa denk gelip konuşsam bile kıskananıyor kadın erkek fark etmiyor kimle konuşsam kendini yerlere atıyor başka bir çocukla konuştuğumda sevdiğimde sergilediği tavır daha beter ne yapsam ya kardeşi olunca böyle olmasa bari :/

Arkadaşlar şu avmlerde bulunan xr cihazlarında çantamı bir defa geçti çantamun içinde cerez vardı unutarak bir iki tane yedim sonra aklıma geldi zararlımı bu xr cihazları

Daha çok ufak annesi o. İster istemez ilginin sadece kendinde olmasını istemesi ve buna alışkın olmasından kaynaklı tavırlar göstermesi bence normal. Belli bir yaştan sonra kardeş isteyen çocuklar da o süreçten geçiyordur mutlaka. Benim oğlum 1.5 yaşında iken aileye bir bebek daha gelmiş, kuzeni olmuştu. Müthiş kıskanmış ama zarar vermemişti. Şimdi can ciğer kuzu sarması onlar. Abim, kardeşim nidaları dillerinden düşmez.

Arkadaşlar şu avmlerde bulunan xr cihazlarında çantamı bir defa geçti çantamun içinde cerez vardı unutarak bir iki tane yedim sonra aklıma geldi zararlımı bu xr cihazları

Bu kadar ayrıntılı düşünememiştim. Zararlı xrayler bu yüzden bizler geçmesek de kabul ediyorlar ama çantamdaki yiyeceğe, suya geçme olayı aklıma bile gelmemişti

Bu kadar ayrıntılı düşünememiştim. Zararlı xrayler bu yüzden bizler geçmesek de kabul ediyorlar ama çantamdaki yiyeceğe, suya geçme olayı aklıma bile gelmemişti

Özellikle sakız çocukların yiyeçeği çok tehlikeli hale geliyor kesinlikle yemeyin bende farkında olmadan yedim ama fazla tüketmemiştim inşallah zararı olmaz.

gecmis olsun canim.benimde gebelik oncesi en cok sikinti yasadigim konu .bekunis kullaniyorum ben.bitkisel bi hap.1 tane yatarken iciyorum 8 saat snr etkisini gosteriyo.tabi doktoruna danisman daha dogru.dedigim gibi ben gebelik oncesinde kullaniyodum bu hapi .

Bende aynı konuyu düşünüyorum benim oğlum 32 aylık bide ikiz olcak allah kısmet ederse inşallah kıskançlık olmaz fazla zaten nasıl başa çıkacağım bilmiyorum

Bende aynı konuyu düşünüyorum benim oğlum 32 aylık bide ikiz olcak allah kısmet ederse inşallah kıskançlık olmaz fazla zaten nasıl başa çıkacağım bilmiyorum

Netten baktım canım da dönem dönem olurmuş kıskançlık çocuklarda 2 yaş sendromu gibi yani inşallah düzelirler Allah yardım etsin bize

Haklısın canım ben de düzeleceğine inanıyorum inşallah. Dönem dönem olabilirmiş netten baktım biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…