2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok ki öyle birisi etrafımda canım yine de aklımda olsun Sağol çok zor kulak ağrısı ve tıkanıklığı

Ya doğru mu değil mi bilmiyorum ama bana kesi atılırken iğne vurulduğunu uyusturuldugunu söylediler çünkü normal dogum yapan kime sorduysam hissetmedim diyo ama dediğin gibi yoksa o an ikinmadan ötürü mu hissedilmiyor bilmiyorum işin o kısmı beni de tirsitiyor

Ben bunu doktoruma sordum. Tabiki uyusturuyoruz dedi :)

Bizim evde 2 kedi var. Benimde makina kurutmali. Hic senin gibi bir problem yasamadik. Kiyafetler tuylu çıkmıyor.
Aa resimdeki minnaklar senin ozaman:) bizde de var bi tane çok yaramaz O yüzden kızımın bütün kıyafetlerini anneme götürdüm orda yikiycaz çok meraklı çünkü kapağını açınca dolaba giriyor kokluyor falan bebek gelince napacaklar bakalım:)

Ikiside benim :)
Niye annene goturdun ki. O kadar steril.bir ortam sunmayi dusunmuyorum bebise ben. Beraber buyuyecekler alissinlar birbirlerine.

Ikiside benim :)
Niye annene goturdun ki. O kadar steril.bir ortam sunmayi dusunmuyorum bebise ben. Beraber buyuyecekler alissinlar birbirlerine.
Haklısın aslında ama ben sadece tüyü bulaşmasın diye götürdüm gerçi dipdibe olacaklar yani doğru ama şimdi hastahanede laf ederler kedi tüyü var diye ben alıştım artık içli disliyiz oğlumla..herkesin düşündüğünün aksine aslında çok temiz hayvanlar değil mi çünkü devamlı yalanip temizleniyorlar ve cidden çok hisliler akşam vakti gelip kucağıma yatıyor kafasını patisini karnıma koyuyor bebekte ona tepki veriyor:) eşim elini koyunca kıpırdamayan inat kızım kediye tepki veriyor çok ilginc:)

Benimkide ayni. Etrafimda anormal bir kedileri at baskisi var. Birde at yani. Boyle baskasina ver filanda degil. Ben ikisinide sokaktan buldum kurtardim. Niyeyse geri sokaga birakmam gerektigi dusunuluyor.
Sinirlendim bak yine

Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.

Gözün aydın, hayırlı olsun... sağlıklı, mutlu, başarılı ömrü olsun inşallah.

Cnm benim. Allah sabır versin. Her nekadar geçecek desek te evlat olunca kar etmez. İnşallah defne hanım biran evvlel sırıtır annesine. Allah yardımcımız olsun tatlım

Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Allah anali babali buyutsun.saglikli mutllu ömrù olsun insallah.
2. normal dogumun sanirim.
benimde 2. normal dogum olucak insallah.
merak ettigim 2 bebisler dahami erken geliyor. sanci suresi dahami kisa .kafamda delli sorularr :))

Kızlar acaba suyum gelse birden bi duş almalıl feşan vaktim olur mu yoksa direk hastaneye mi gitmem gerekir? Bide ben yoğurdu şekerli yiyorum acaba zararı olur mu ?

Kızlar acaba suyum gelse birden bi duş almalıl feşan vaktim olur mu yoksa direk hastaneye mi gitmem gerekir? Bide ben yoğurdu şekerli yiyorum acaba zararı olur mu ?
Doktor suyun gelirse mutlaka duş vs almadan gel demisti enfeksiyon riskine karşı. Ben hemen gidip hastanede almayı planlıyorum.

Sinuzite bagli bas agrilarinin insanin basina gelebilecek en kotu sey oldugunu düşünürdüm. Migren agrisiyla tanisincaya kadar :)
Beterim beteri diyorsun bir haftayı geçti canım ya insan korkuyor gözüm burnum alnım kafam çatlıyor.tecrübelisin de bakayım ne kadar sürer hoca :)))

Benim doğum devlet hastanesinde öyle bi lüksüm yok
Benim suyu gelen arkadaşlarım öyle yaptilar hep.ben sanciyla gitmiştim o yüzden bilmiyorum.ben de sorucam doktora.zaten bi anda bütün su gelmiyormuş aralıklarla gelDigi için zaman olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…