2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
1870 gr dediler dün canım çok iyi şükür oksijen desteği falan almıyor sadece emmeyi başarmasını bekliyoruz biz de canım inşallah başarır bir an önce
Inşallah canım ya onu da başarır kısa zamanda bebis merak etme. Moralini yüksek Tut . Sağlıklı şekilde kucağına da almayı tez zamanda nasip etsin Allah.

Ben ne yesem sanki şekerim yukseldi hissine kapılıyorum. Doktor bebek geriden geldiği için diyeti esnet biraz demişti. Bugün de disarda kahvaltı yapayım dedim ama mideme oturacak sanırım. Inşallah bebisler etkilenmez sağ salim kucağımıza alırız. Çok sevindim canım taburcu olmanıza. Inşallah sarılık filan da olmadan güzelce atlatirsiniz bebisini öp yerimize

Bence azalıyordır canım boş yere o kadar ugraşmadık. Azalmasa bu riskler dr lar da üzeribde durmazdı. Ama yine de işte arada yükseldiği için sanırım riskli grupta oluyorlar. Kontrol altında olmaları da iyi oluyo

Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Gözünaydın cnm bir bebişimiz daha doğdu sağlığınız iyidir inş.
Tam kaç haftada doğdu

Canım çok sevindim taburcu olmanıza. Bu şeker beni de darlıyor. Dr sadece dikkat et demişti ama edemiyorum bu şekilde. Yani eşim de hep ye bişey olmaz diyor, ben uzak durmaya çalıştıkça. Korkuyorum bende bebeğe bişey olur diye. Çok kilo alır ve devamında da potansiyel şeker hastası falan olursa ben naparım en iyisi en azından bundan sonra aşırı dikkat edeyim.

İnşallah canım öperim tabi:)

Canım biz elimizden geleni yapalım da olacak olana çare yok tabi. Ama sonradan keşke demeyelim. Benim de kızımda sadece dikkat et demişti çok yüksek değildi takip edilmedi yani şimdiki gibi. Ama kızımda yüksek bi sarılık oldu ve uzun sürdü şimdi acaba diyorum benim şekerimden mi kaynaklıydı. Bu sefer elimden geleni yaptım yapıyorum acaba dememek için

Kızlar benimki de şubatı bekleyemedi. Akşam suyum geldi. 3 te doğum yaptım. Siz de inşallah kolaylıkla ve sağlıcakla yavrularımızı kucağınıza alırsınız.
Gözün aydin canım sağlıkla büyüsün insallah iyi olmanıza sevindimm

B bett_ madem iki tane bebis kolay dogurdun. Onerin varmi ne yapmak gerekir kolay dogum icin. Tiyo alalim
Vücut yapısıyla belki daha çok alakalıdır ama merdiven çok indim çıktım asansör korkumdan dolayı. Aktiftim bir de. 36 saat dersim vardı haftada. Kurslarım daha dün bitti. Hareketin de faydası olmuştur herhalde. Ama en önemlisi bence kötü doğum hikayelerini dinlemeyin

Ay bi aceleci bebis daha :) hadi gozun aydin :) saglikla buyut insallah.

Homely_angel başlığı dubat gorunumlu ocak analari olarak guncelle bence

Kızlar 1 haftadır geceleri kulağım tikaniyordu sabah aciliyordu..ay bugün komple tıkalı delircem.kulak yapımdan dolayi her sene 1 ya da 2 kez yikatiyorum.ilk gebeligimde de olmuştu yıkattim var mı böyle bişey yaşayan

Canım etrafında lohusa biri varsa bi damla sütünden damlatsın kulagina geçiyor çok ciddi değilse benim hafiften agrim vardı yazın is yerinde öyle yaptilar anne sütü kulak ve burnu açarmış benim ondan sonra geçti agrisi

Benimde 10 dan fazlası yüksek tansiyon benim için

Masallah masallah her okuduğumda birisi doğum yapmış oluyor beni telaş aldi hayırlı uğurlu olsun insallah sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…