2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Beterim beteri diyorsun bir haftayı geçti canım ya insan korkuyor gözüm burnum alnım kafam çatlıyor.tecrübelisin de bakayım ne kadar sürer hoca :)))
Canim kendine papatya buharı yapsan? Sinuzite çok iyi geliyor hem de bir zarari olacagini zannetmiyorum internetten bir bak istersen

Benim dikiş yoktu ona rağmen uyuşturdu. Dikiş gerekirse diye ve tabiki uyuşturuyorlar canlı canli dikilmez ki.

Benim doğum devlet hastanesinde öyle bi lüksüm yok
ilk dogumumda suyum ve nişan ayni anda geldi.hemen dusa girdim temizlendim.giyindim ciktik hastaaneye gittik.kanli bi sekilde yeni kiyafet giyinip gitmek dahha kotu bence.
ilk dogum hemen gerceklesmiyor.12 saati buluyor. benim 2 cm aciklik vardi hastaneye gittigimde.

ilk dogumunu epidural normal yaptigim icin neler olup bittigine daha hakimdim .kesi atilmadan once igne yapiyorlar .dikis atilaana kadar etkisi devam ediyor.benim son 1 dikiste hissetmistim ama oda cok canimi yakicak bi aci degildi.

Bir bakıyım canım zaten hassasım bir haftadır da ağrı geçmeyince vallahi diyorum acaba başımda bişey var
Yok canim bazi gebeliklerde baş ağrısı çabuk tetikleniyor malesef. Ama papatya buhari genizleri boşaltmaya ve sinüzite karsi en iyi doğal çözüm. Bir zarari olacagini zannetmiyorum

Bende olası bi yağlı saçla felan gitmek istemiyorum sürekli temiz olmaya dikkat ediyorum ama yinede duş alıp gitsem içim daha rahat olur gibi sancım gelse zaten duşa girerde giderim

Beterim beteri diyorsun bir haftayı geçti canım ya insan korkuyor gözüm burnum alnım kafam çatlıyor.tecrübelisin de bakayım ne kadar sürer hoca :)))
Sinuzitlerdeki iltahap kuruyana kadar devam eder. Antibiyotik kullanmaya yeni basladin. 1 2 gune gecer. Bu arada nasal burun yikama ve papatya buharini dene gercekten. Papatya buharini bana ebe onermisti hastayim deyince. Nasal yikamayida doktor onermisti. Ikiside hamileligim sirasindaydi zararsiz yani.

feci baş ağrılarım devam ediyor sinüzit böyle bela bişeymi ya çok sürermi acaba((
Eger sinuzittense agrin hic korkma canim. Gercekten cok kotu bisey ben gozumu acamiyorum.4-5 gun surer benim. Islak sac beni en bitiren seydir, hatta bir zamanlar banyo yaptigim geceler bereyle yatardim

Eger sinuzittense agrin hic korkma canim. Gercekten cok kotu bisey ben gozumu acamiyorum.4-5 gun surer benim. Islak sac beni en bitiren seydir, hatta bir zamanlar banyo yaptigim geceler bereyle yatardim
Ay canım nerdeyse bı hafta olacak .kulak burun bogaza gıttım sınuslerın cok sısmıs dedi.antıbıyotık basladım zaten kullanıyordumda vajinal ıltıhap ıcın gecmedı yahu daha canım cok sıkılıyor agrısına korkar oldum zaten hassasım beynımde bıseymı var diyorum manyaga bagladım

Şekeri olan arkadaşlar meyve olayını nasıl yapıyorsunuz , ne kadar yiyorsunuz mesela merak ettim. Ben bi tane yesem çok yükseliyor sanki. Yarin tekrar bi ölçüm cihazı alcam. Bozuk olunca psikolojim bozuluyor daha çok. Bi de yemem gerekli diye diyeti de bozunca az böyle kotu hissediyorum.

Canim eğer ağrın gözlerine vuruyorsa , gözlerini çıkacak gibi hissediyorsan filan sinüzit ağrısı oluyor öyle. Özellikle ıslak saç gerçekten tetikliyor. Havalarda etkilemiş olabilir. Hamilelik ayrı hassaslik zaten. Tansiyonda filan bisey cikmadiysa korkma inşallah geçer en yakın zamanda. Allah yardım etsin.

Yesil eksi elma, kivi, armut ya da portakal verdi bana. Gunde bi tane meyve yiyorum evde hangisi varsa. Muz, uzum, kuru kayisi uzum incir yasak. Hurma da yasak ama bu hafta sorucam normal dogum icin yiyebilir miyim diye.

Hamilelikte de uzun suruyor olabilir. Benim de burnum hep tikali. Sen de iltihap da olunca ondandir.

Valla canm bn meyveyi mesela tek elma deglde kiviyle elmayi tarcinli yogurtla karistirarak yiyorum yada yogursuz tarcin serpip yiyorum bazen gun oluyo falan kizlar al ye bi kereden bsy olmaz diyorlar bnde kacamak hakkimi bari vitaminli meyveye ayiriyim diyorum sadece meyve kacamagim oluyo zaten iki meyveden baska meyvede yemiyorum

Kızlar bende kendimce bir doğum planı yapmaya çalışıyorum da bu su gelme mevzusunu hiç düşünmemiştim. Ben hep ilk önce sancı gelecek, evde sıklaşmasını beklicem sonra da hastaneye gidicm filan diye düşünüyordum. Oldu ki önce suyum geldi ama fazla sancım yoksa ne kadar evde beklemeliyim acaba ben evde daha rahat olurum diye düşündüğümden öyle yapmak istiyoruö. Hastaneye ne kadar erken gidersem o kadar açıklık muayenesine maruz kalıcam belki beklemek konforsuz gelicek. Bişey yiyip içmeye izin vermicekler. Bunlardan dolayı geç gitmek niyetindeyim. Sizce nasıl olmalı

Yaa bak bunu bilmiyodum. Bende artık duruma göre işime bakıyım o zaman
Benim iki doğumumda da önce suyum geldi hep. 8 de hastaneye gittiğmds ebe ne zaman geldi suyun dedi 3 4 saat oluyor dedim yeni yani dedi. Bence hemen gelin denmesinden kasıt bu:) sancı olunca sıklaşıncaya kadar 12 saat falan beklenebiliyor ya ona göre hemen oluyo:) okuduğum kitapta da telaş yapmanıza gerek yok enfeksiyon çok çok nadir görünen bişey ve o kadar kısa zamanda etkileyemez diyordu. Tabi şeffaf renkte olursa bu geçerli. çok da aceleye gerek yok. Ben bu süre zarfında ev topladım çamaşır katladım duş aldım vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…