2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anladım canım çok teşekkür ederimm

Bence su gelince sancıyı bekleme lüksümüz yok. Çünkü genelde hep hastanede hemen suni sancı veriyolar bide bebek susuz felan kalırsa diye korkarım ben. Duş alcak vaktim olsa yeter bana

Yesil eksi elma, kivi, armut ya da portakal verdi bana. Gunde bi tane meyve yiyorum evde hangisi varsa. Muz, uzum, kuru kayisi uzum incir yasak. Hurma da yasak ama bu hafta sorucam normal dogum icin yiyebilir miyim diye.
Bende ya bi tane kivi ya da mandalina yiyorum da insan tereddüt ediyor sanki yükseliyor diye. Hurma için günde bi tane yenebilir belki sormak lazım tabi.

Bence su gelince sancıyı bekleme lüksümüz yok. Çünkü genelde hep hastanede hemen suni sancı veriyolar bide bebek susuz felan kalırsa diye korkarım ben. Duş alcak vaktim olsa yeter bana
hastaneye gidince ilk dogum uzun surer .ertesi gune sarkar oyuzden suni sanciyi takalim demisti doktorum.
yemek icmek yasak.suni sanciyi takincada yatakta yatmak zorundasin ,kalkip dolasmak istesen olmuyor. arada cm acikligina bakip, suyu arada yavas yavas patlatiyolar,sanci cabuk gelsin diye sanirim.
evde beklemek mantiklimi bilmiyorum ama kakasini yapar bebek tehlikeye girer falan diye de soyluyorlar .sanirim ben yine suyum gelince hastaneye giderim.gozetim altinda olmak en iyisi yinede

Bende meyve yemem zaten normalde bu hafta vitamin açısından yiyeyim dedim. Onda da korktum sanki yükseliyor gibi. Kesin ölçüm cihazını değişmem lazım. Strese sokuyor iyice beni. Tarçın mantıklı ama bende yerken öyle yapabilirim.

3-4 saat bekleyecek vaktimiz oluyor mu gerçekten . Hepimiz kolayca doğum yapalım inşallah. Günler yaklaştıkça insan daha çok bu konuya odaklanıyor artık.

Bn evde ölçmüyorum artik olctugum zaman daha strese giriyorum beter yukseliyo ama zaten gunde bi kivi bi elma yiyorum bu aralar istehem yok doktorum tarcin kullan dedi bi dene canm faydasi oluyo

Cnm kanını az koyarsan çubuğa daha yüksek çıkıyor. Ben onu gördüm. İyice kanatıp ölçünce daha düşük oluyor. Hatta ona rağmen hastandeki ölçümler daha düşük oluyor bende

Cnm kanını az koyarsan çubuğa daha yüksek çıkıyor. Ben onu gördüm. İyice kanatıp ölçünce daha düşük oluyor. Hatta ona rağmen hastandeki ölçümler daha düşük oluyor bende
Ya bugün hastanede acilde açlık olcturdum gayet iyiydi . Tokluk olcturemedim vaktim olmadi. Yarin yeni cihaz alacağım bakalım. Ona göre dediklerinizi uygulayayim.

Kızlar ben de doğumu yakın hissediyorum. Göbeğim biraz inmiş gibi. Dün yürüyemiyordum. Sinir sıkışması gibi sızı oluşuyordu. Ayakta dururken bile. Sanırım pilimin bittiğini işaret ediyordu çünkü bugün öğlene kadar yattım öğleden sonra yoktu sıkıntım. Düşük yaptığımdan sonrada taşınmıştım ve aynı ağrılardan yürüyemez olmuştum. Sanırım 10 gün içinde kızım gelecek. Yarın bakayım az daha fark varsa yakındır. Bu arada üni hastanesine gideceğim belki doğumu orada yapabiliriz. Personel olunca baZı hocalar para almadan yapabiliyormuş. İnşallah hayırlı doğum olur. Hepimiz için inşallah

36+4 üm şuanda. Acaba ağda yaptırmanın bi sakıncası varmıdır, jilette hiç sevmiyorum ama ağda zarar verir diye korktum bikaç kez jilet yaptım, gerçi epilasyon yaptrmıştım çok çıkmıyor ama genede gerek oluyor

Canım ben kullanmayı düşünmüyorum bir dahaki kışa kadar emerken çok terliyorlar çünkü küçük ya battaniyeyi sırtına atıp emzirmek daha rahat geliyor bana ama mesela çok ısınmayan bir evse askılı torba şeklindeki tulumlar kullanılabilir diye düşünüyorum

Aynı planları yapıyodum bende, yoga hıcamın egzersizlerini nefes eğitimlerini tekrarlarım uzun uzun duş alırım bedenimi rahatlatırım topla egzersizlerle doğumu kolaylaştırmaya çalışırım ebelerin hemşirelerin eline kalmam diyodum ki bu sabırsız bebişler beni iyice korkuttu küt diye nişan görsem çamaşırımda yada suyun gelmeye başlasa korkudan yada heyecandan bayılmazsam iyidir

Ayyy taşınma telaşı vs iyice hırpalandın yoruldun tabi bizde hala yerleşemedik taşınmış gibi ayaklandı ev şu nem yüzünden sırt ağrısından uyuyamıyorum şuan ve sinirimden ağlayabilirim üniversite hastanesi aslında en en iyi seçenek bana oldukça uzak olduğu için seçmedim yoksa prof.girmese bile doktorlar gerçekten başarılarıyla orada her biri iyidir. Umarım en iyi şekilde gerçekleşir doğumun ama beklesin azıcık bebiş:)

Eğer az kaldı gibi hissediyorsan doğru olabilir , anneler hisseder derler . Bi de göbeğin inmisse muhtemel geliyor olabilir bebis. Sen yordun zaten iyice kendini .dinlenmeye ve eksikliklerini halletmeye çalış bu hafta bence .

canim seninle ayni haftadayiz.ben geceen hafta yaptirdim agda.ne olur ne olmaz erken dogum olur falan diye.zaten 5 dk alinip bitiyo.aci duydugumda karnim kasildi anlik ,sonra gecti.hormonlardan sanirim ,cok kisa surede tekrar cikiyor. 10 gunde 1 gidiyorum nerdeyse.

Ağdalı benim doktorum yasaklamıştı canım ama sebebi erken doğumu tetikleme ihtimaliydi. Rahim kaslarını çektiği için bu risk varmış. Ama bu saatten sonra bir şey olmaz bence.

Aynen bende canım. Zaten hamileliğimi düşük riski erken doğum riski gibi risklerle geçiriyorum. Fazla pimpirikliyim en iyisi orda gözetim altında olmak. Bi günlük acıya da katlanıcaz mecbur

Bende tam
bende tam 36+4 te yaptırdım. Yapılırken psikolojik olarak gerildim. Alışık değilim. Ama yapıldıktan sonra kuş gibiydim. Bugün 37+0 ım

Özel oda oluyor mu cnm bide çocukları hastaneye alıyorlar mı. Bu haftaya gelmeye kalkarsa eşim ve oğlum refakat etmek zorunda. Gelecek hafta olursa ablamlar gelecek iZin alabilmiş çok şükür. Haftaya salı çarşamba gibi gelse kızım beklese. Teyzesi yardım eder. Oğlum kuzenleriyle takılır beni unutur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…