2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kimlerim bebis ters simdi ben gibi :)

Benimki sanırsam ters anlayamıyorum ama aşağıda hiç baskı hissim yok.

Bebeğim doğdu kızlar ıkimizde ıyiyiz çok şükür haber vereyim dedim

Gözünaydın, sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah

Doktor bana ağızda eriyen bir ilaç yazmıştı ama korktum almadım en iyisi eve bir gaviscon almak herkes onu kullanmış.

Benim dr rennie tablet gaviscondan daha iyi demişti. Çiğneniyor sanırım. Çok zorda kalırsan onu al demişti.

ben çok alltan muayene oldum, yani bi alet mi parmağı mı ile mi kontrol ediyor? Kaç parmak hissettin mi mesela

bnm de öyle bana da 5 Şubat dedi en geç; sana niye tehlikeli okur dedi

Parmağı ile ileri doğru ittirerek bakıyor, 2 parmak gibi hissettim, jel sürüp parmağını soktuğundan acı duymadım o yüzden emin olamıyorum, zaten toplamda 20 sn sürdü sürmedi. Hiç alttan muayene de olmamıştım, ama kendimi de kasmamın anlamsız olduğunu düşündüm o an ki, iyi ki öyle olmuş

İkinciler o yüzden daha çabuk geliyorlar galiba. Bence ilki normalse ilinci hayli normal olur. A aysnrmzn demişti evde çocuk varsa dinlenmek hayal diye. Buna şükür canları sağolsun. Ama hep aman korkusuyla hareket edip edip kısıtlıyoruz kendimizi. Doktorlar sağolsun

Kızlar bugün Defnemi gördüm geldim 1920 gr 37 haftalık oldu artık :)
Ve bir baktım beslenme hortumu yok ağzında nasıl heyecanlandım anlatamam hemen sordum hemşireye beslenme hotumu yok ne oldu emiyor mu diye o da ben söylemeden sen sordun kendi çıkarmış hortumu dedi ama pek yemedim sanırım tutmaya başlıyordur biberonu sürpriz yapacaklar herhalde ya değil mi mideye kadar giden bir hortum ve iki yanağına bantlıydı el kadar bebiş nasıl çıkarsın di mi

Delimisin sen mantıklı olmaya çalışan bir kızsın. Normali dene. Yapamazsan sezeryan ol. Sonramız garanti değil. Bak benim ilki mecburu sezeryandı. Şimdi yalnızım oğlumla kızıma bakmakta zorlanırım diye fellik fellik doktor geziyorum normal deneyeni çıkar mı diye ama kimse de yanaşmıyor. Sen bilirsin ama denemeden bilemezsin denersen de bişi kaybetmezsin canım

Ayyy cnm benim ben heyecan yaptım. İnşallah beraber gidersiniz eve

Özel oda oluyor eylülde eşimin kuzeni gut hastası olduğu için ege üni.'de bir profesöre gitti ve orada dopum yaptı üç gece kaldı çokta konforluydu, sanrım yine ekstra bir ücret ödemen gerekiyo ama baktığında özel hastane parasını yine bulmayacaktır. Ben taşınmadım evimde nem oluşmaya başladı camlarda su birikiyodu yatak oda dolabımı özel yaptırmıştık bir tarafı yüklük gibi kullanılanlardan içi demleniyodu korktuk rutubet olur diye yüm o dolaplar boşaltıldı çekildi kurutuldu bekletildi ev bir hafta ayaktaydı salonda falan yattık rezalet geçti son haftam güya bu hafta bebeğin odasını yerleştiririm diyodum herşey sarktı bu sefer. Evin o telaşında bide grip olsum şimdi kara kara düşünüyorum bu işler nasıl biticek diye

Bende yarın oluyorum çarşamba hem randevu hem nst var. Döner insaallah ya. Dönmezsede kısmet artık. Nesrin hanım bekler yinede dönme ihtimali düşük olsada. 2.gebelikte makatta olsa normal deniyorum demişti ama ilk gebelikte denemez sanırim.

Kaburgalarinin orda nasil hissediyorsun ayaklari gibi mi kafa gibi yuvarlak mi
Baya yuvarlak. Poposu orasi ayakları yüzünde zaten. Kafasından destek alıp yukari baskı yapıyor. Hiçkıriklardan anlarsin en iyi dönüp dönmediğini

Teşekkür ederim gerçekten motive ediyor bu yorumlar beni:)) eşime kalsa bugünden sezaryen günü alacaktık, öylesi benim içime hiç sinmiyor, normali yaparım gibi geliyor, şu an için ikisini de deneyimlemediğimden hem normale hem sezaryene aynı mesafedeyim sanırım. Bir de gördüm ki herkesin doğum ağrısı, sancısı, deneyimi öyle farklı ki, kötüye şartlamak istemiyorum asla kendimi. Ki bugüne kadar sakin, rahat bir hamilelik geçirdim, çok kaygılı da değilimdir buna güveniyorum sanırım

Benim dogum gunum :) harika bir tarihhh keske benimki de 23 aubatta gelse

Ben sezeryandan çok korkuyorum o yüzden bu korku. Insaallah normal olur ama korkuyorum işte.

Bencede süpriz yapacaklar bozma madem hem bantlı hem mideye kadar nasıl cıkarsın. Emzik gibi birsey degilki atsin.

Ay gözün aydın ya. Cok sevindim 2 kilo olunca cıkarıyorlar zaten.

Kesinlikle özellikle ilk gebelikte denenmeli. Ben korkuyordum ikisindende ama şuan sezeryandan korkuyorum. Normal doğumum çok güzel geçti çünkü. Ama muayene edince ilk çok ağlamıştım düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…