- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.661
Kimlerim bebis ters simdi ben gibi :)
Bebeğim doğdu kızlar ıkimizde ıyiyiz çok şükür haber vereyim dedim
Doktor bana ağızda eriyen bir ilaç yazmıştı ama korktum almadım en iyisi eve bir gaviscon almak herkes onu kullanmış.
ben çok alltan muayene oldum, yani bi alet mi parmağı mı ile mi kontrol ediyor? Kaç parmak hissettin mi mesela
bnm de öyle bana da 5 Şubat dedi en geç; sana niye tehlikeli okur dedi
İkinciler o yüzden daha çabuk geliyorlar galiba. Bence ilki normalse ilinci hayli normal olur. A aysnrmzn demişti evde çocuk varsa dinlenmek hayal diye. Buna şükür canları sağolsun. Ama hep aman korkusuyla hareket edip edip kısıtlıyoruz kendimizi. Doktorlar sağolsunBende ilkinde piremsesmişim haberim yokmuş.
Şimdi oğlum 13 kilo kac kere kucağimda tasıyorum bilmiyorum. Ilkinde bağcıksız ayakkabı giydim bende ama bunda bağlıyorum hala. Ev işi desen ne olsa yapıyorum mecbur. Oyun alanındaki hareketleri hiç saymıyorum gir çık heryere.
Normal olsun istiyroum ama sezeryana dönecek ve 42de gelecek hissi kapladı içimi. Neden bilmiyorum. Bunda çok aģrım var ilkine göre işim çok ilkinde kuş gibiydim aģrı acı yoktu ama yatardım dinlenirdim.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünBebeğim doğdu kızlar ıkimizde ıyiyiz çok şükür haber vereyim dedim
Delimisin sen mantıklı olmaya çalışan bir kızsın. Normali dene. Yapamazsan sezeryan ol. Sonramız garanti değil. Bak benim ilki mecburu sezeryandı. Şimdi yalnızım oğlumla kızıma bakmakta zorlanırım diye fellik fellik doktor geziyorum normal deneyeni çıkar mı diye ama kimse de yanaşmıyor. Sen bilirsin ama denemeden bilemezsin denersen de bişi kaybetmezsin canımTeşekkürler, çatı gayet normal dedi. Ama ben normalden biraz korkuyorum dedim. O da istersem sezaryen günü verebileceğini söyledi. Bilemedim vallahi, haftaya düşünelim dedim. Gününe benim karar verecek olmam gereksiz bir müdahaleymiş gibi hissediyorum. Normalden çok mu korkuyorum az mı onu bilmiyorum. Biraz da her şeyden kolay etkileniyorum şu aralar. Off galiba hamilelik bitmesin istiyorum
Ayyy cnm benim ben heyecan yaptım. İnşallah beraber gidersiniz eveKızlar bugün Defnemi gördüm geldim 1920 gr 37 haftalık oldu artık :)
Ve bir baktım beslenme hortumu yok ağzında nasıl heyecanlandım anlatamam hemen sordum hemşireye beslenme hotumu yok ne oldu emiyor mu diye o da ben söylemeden sen sordun kendi çıkarmış hortumu dedi ama pek yemedim sanırım tutmaya başlıyordur biberonu sürpriz yapacaklar herhalde ya değil mi mideye kadar giden bir hortum ve iki yanağına bantlıydı el kadar bebiş nasıl çıkarsın di mi
Özel oda oluyor mu cnm bide çocukları hastaneye alıyorlar mı. Bu haftaya gelmeye kalkarsa eşim ve oğlum refakat etmek zorunda. Gelecek hafta olursa ablamlar gelecek iZin alabilmiş çok şükür. Haftaya salı çarşamba gibi gelse kızım beklese. Teyzesi yardım eder. Oğlum kuzenleriyle takılır beni unutur
Özel oda oluyor eylülde eşimin kuzeni gut hastası olduğu için ege üni.'de bir profesöre gitti ve orada dopum yaptı üç gece kaldı çokta konforluydu, sanrım yine ekstra bir ücret ödemen gerekiyo ama baktığında özel hastane parasını yine bulmayacaktır. Ben taşınmadım evimde nem oluşmaya başladı camlarda su birikiyodu yatak oda dolabımı özel yaptırmıştık bir tarafı yüklük gibi kullanılanlardan içi demleniyodu korktuk rutubet olur diye yüm o dolaplar boşaltıldı çekildi kurutuldu bekletildi ev bir hafta ayaktaydı salonda falan yattık rezalet geçti son haftamBu arada sendemi taşındın. Aslında hareket yorgunluk çok iyi bizim için. Mesela oğlumda da hareketliydim ama hiç yormazdım kendimi. Hatırlıyorum bu zamanlarda eğilemezdim. Bağcıksız ayakkabı kullanıyordum. Şimdi maşallah eğil kalk eğilkalk derken her hareketi yapıyormuşum. Bugün farkettim ben bağcıklı giydiğimi. Bide oğlumda 30. Haftadan sonra hep klozet kullanmıştım. Şimdi hala alaturka wc kullanıyorum. Rahata alıştırmadım normal olsun diye ama doktorlar hiç sıcak bakmıyor işte
Bende yarın oluyorum çarşamba hem randevu hem nst var. Döner insaallah ya. Dönmezsede kısmet artık. Nesrin hanım bekler yinede dönme ihtimali düşük olsada. 2.gebelikte makatta olsa normal deniyorum demişti ama ilk gebelikte denemez sanırim.Buralardayim aslinda okuyorum ama yazmadim pek.Benim bebiş dönmedi hala kafasini hissediyorum gogsumun altinda.Ama aşiri hareketli dönmeye çalişiyor diye umuyorum.
Bende Cumartesi başlicam nstye cumartesi 36+0 oluyorum.Senin ne zaman randevun
Baya yuvarlak. Poposu orasi ayakları yüzünde zaten. Kafasından destek alıp yukari baskı yapıyor. Hiçkıriklardan anlarsin en iyi dönüp dönmediğiniKaburgalarinin orda nasil hissediyorsun ayaklari gibi mi kafa gibi yuvarlak mi
Delimisin sen mantıklı olmaya çalışan bir kızsın. Normali dene. Yapamazsan sezeryan ol. Sonramız garanti değil. Bak benim ilki mecburu sezeryandı. Şimdi yalnızım oğlumla kızıma bakmakta zorlanırım diye fellik fellik doktor geziyorum normal deneyeni çıkar mı diye ama kimse de yanaşmıyor. Sen bilirsin ama denemeden bilemezsin denersen de bişi kaybetmezsin canım
Benim dogum gunum :) harika bir tarihhh keske benimki de 23 aubatta gelseBenim 34+3 oldu bugün dr hesabına göre bende uygulamayı öyle ayarladım 39 gün kaldı diyo unutuyorum çünküadet 9 mayıs ona gore 35+6 10 gün ileri aldı adet tarihini dr hesabına göre 23 şubat olcak ben gibi balık olcak kızım da inşllah :)
Cok tebrikler canimmmm gozun aydin. Darisi basimizaaaBebeğim doğdu kızlar ıkimizde ıyiyiz çok şükür haber vereyim dedim
Ben sezeryandan çok korkuyorum o yüzden bu korku. Insaallah normal olur ama korkuyorum işte.
Bende Rennie Duo içiyorum içmeden sabahlar olmuyor zaten ağrı sizi bide mide hepsinden beterBen ilaç alamsam bayilirim heralde canim nefesim kesiliyor midemden su gelip cigerlerime kaçıyor yatarken. Gaviscon faydali bişey almani tavsiye ederim
Bencede süpriz yapacaklar bozma mademKızlar bugün Defnemi gördüm geldim 1920 gr 37 haftalık oldu artık :)
Ve bir baktım beslenme hortumu yok ağzında nasıl heyecanlandım anlatamam hemen sordum hemşireye beslenme hotumu yok ne oldu emiyor mu diye o da ben söylemeden sen sordun kendi çıkarmış hortumu dedi ama pek yemedim sanırım tutmaya başlıyordur biberonu sürpriz yapacaklar herhalde ya değil mi mideye kadar giden bir hortum ve iki yanağına bantlıydı el kadar bebiş nasıl çıkarsın di mi
Kesinlikle özellikle ilk gebelikte denenmeli. Ben korkuyordum ikisindende ama şuan sezeryandan korkuyorum. Normal doğumum çok güzel geçti çünkü. Ama muayene edince ilk çok ağlamıştım düşün yaniTeşekkür ederim gerçekten motive ediyor bu yorumlar beni:)) eşime kalsa bugünden sezaryen günü alacaktık, öylesi benim içime hiç sinmiyor, normali yaparım gibi geliyor, şu an için ikisini de deneyimlemediğimden hem normale hem sezaryene aynı mesafedeyim sanırım. Bir de gördüm ki herkesin doğum ağrısı, sancısı, deneyimi öyle farklı ki, kötüye şartlamak istemiyorum asla kendimi. Ki bugüne kadar sakin, rahat bir hamilelik geçirdim, çok kaygılı da değilimdir buna güveniyorum sanırım
canım hiçkirik kasiklarda hissediliyosa bu kafası asagidami olmuş oluyor acabaBaya yuvarlak. Poposu orasi ayakları yüzünde zaten. Kafasından destek alıp yukari baskı yapıyor. Hiçkıriklardan anlarsin en iyi dönüp dönmediğini
Canım hayırlı olsun darısı bize olsun inşallahBebeğim doğdu kızlar ıkimizde ıyiyiz çok şükür haber vereyim dedim
Benim cumartesi aksamı ve dün çok az dı hatta gitsem mi diye düşündüm bugün iyi şükür arda dinleniyo herldeCanlar bebiş hareketleriniz ne durumda benim biraz azaldı sizlerde nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?