2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eşim askerde canım izin alıp gelmesi felan 2 günü bulacak. O yüzden oda felan süslemede hiç hevesim yok. Sağlıkla bebeği kucağıma alıp hemen eve dönmek istiyorum
Anladım canım Rabbim sağlıklı doğumlar nasib eylesin...aynen önemli olan o zaten sağlıklı bi şekilde kucağına almak nerde yada nasıl olduğunun çokta bi önemi yok aslında düşünürsen​

Bir suredir benimkide kan tahlili yapmadi. Ama benim.kontroller haftada 1 e dustu.

Bir suredir benimkide kan tahlili yapmadi. Ama benim.kontroller haftada 1 e dustu.
Benim 34+3 oldu bugün dr hesabına göre bende uygulamayı öyle ayarladım 39 gün kaldı diyo unutuyorum çünkü adet 9 mayıs ona gore 35+6 10 gün ileri aldı adet tarihini dr hesabına göre 23 şubat olcak ben gibi balık olcak kızım da inşllah :)

M miriab nerelerdesin sesin cıkmıyor. Döndümü senin bebis?

Ben bu hafta başlıyorum nstye. Başlayacak mısın sende?
Buralardayim aslinda okuyorum ama yazmadim pek.Benim bebiş dönmedi hala kafasini hissediyorum gogsumun altinda.Ama aşiri hareketli dönmeye çalişiyor diye umuyorum.
Bende Cumartesi başlicam nstye cumartesi 36+0 oluyorum.Senin ne zaman randevun

Son rgelin ilk gunu 9 mayissa tahmini dogum 14 subat olur. Benimde 9 mayis doktor oyle hesapladi.

Kızlar merhaba doktordan geldim sizlere danışamk istedim. 38+1 haftalığız ama ultrasında femur boyu 3 hafta geride. Canım sıkıldı çok. Bir de bebek öok yukarıda notmal doğuma çok müsait değilsin dedi çatı muayenesinde canım acısı ama öyle çok fazla değildi acaba searyana alamk için mi yaptı aklım karıştı yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…