2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anladım canım Allah hepimize şifa versin kendime geldim biraz nasıl bi etki öyle ya muhasebe benim işim masa başı şimdi ayağımın altına sehpa koydum uzattım böyle de dinlenirim inşallah

Merhaba arkadaşlar. Benimde geçen hafta lekelenmem oldu. Dinlen dedi doktorum ama ikizler olduğu için tam olarak dinlenemiyorum. Ayrıca mide bulantısı ve halsizlik var. Progestan kullanan arkadaşlarım vaginal alırsanız yan etkilerinden kurtulursunuz. Ayrıca vaginal alındığında ağızdan alınmaya göre etkisi daha çabuk ve etkili oluyormuş. Ve kalp atışı için bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum. Umarım sağlıklı bir gebelik yaşarız hepimiz

kızlar merhaba iyi haftalar olsun gecen cuma baya bi kanamam oldu hematom oluşmustu doktora gittim dinlen dedi ve bol su bende öyle yapıyorum şuan çok şükür sıkıntımız yok bugunde kontrolüm vardı içerde hala var hematom dedi ama bakalım dikkat ediyorum sizde dikkat edin haftaya çarş.tekrar gidicem o zaman 10 haftalık olucak inşallah geçer artık 7.haftadan beri çok tedirginim

Son düzenleme:
tatlım beni hatırladın mı? erken hamilelik belirtilerinde solitarywoman ben nickimi değiştirmiştim. ya çok sevindim hamile olmana Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

evet hatırladım canım cok sağol bende seni tebrik ediyorum rabbim sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah ama ben daha bebeğimi göremedim 6 haftada kalp atışı duyanlar var benım neden böyle oldu bılmıyorum

10. haftaya kadar yolu var canım hiç sıkma canını ben 8. haftamda duydum kalp atışını 5. haftada kesem göründü içinde daha bebek yoktu. ama şükür 21. haftamızdayız yarıladım hamileliği.kimseyle kıyaslama sakın hep olumlu olmaya çalış

Çok geçmiş olsun canım ya. Gerçekten inşallah geçer artık insan çok tedirgin oluyor. Su 12. haftayı hayırlısıyla bi atlatsak diyoruz iste... Az kaldı yine de çok şükür.

Çok geçmiş olsun canım ya. Gerçekten inşallah geçer artık insan çok tedirgin oluyor. Su 12. haftayı hayırlısıyla bi atlatsak diyoruz iste... Az kaldı yine de çok şükür.
çok saol canım benim atlatıcaz İnşallah Allahın izniyle az kaldı inanıyorum :) 12.haftadan sonra hamileliğimizin sefasını sürücez İnşallah :)

sağol canım moral oldun inşallah herşey yolunda gider

HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN BEBİŞİN HOŞGELDİN:) BENDE TÜP YAPACAKTIM BİR GÜN ÖNCE GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM:) ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ ÇOK
Merhaba kızlar... Haziran ayında tüp bebek yatırdım ve çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim:) Allah her isteyene versin.

HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN BEBİŞİN HOŞGELDİN:) BENDE TÜP YAPACAKTIM BİR GÜN ÖNCE GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM:) ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ ÇOK

Benim hikayem uzun :) 10 senelik evliyim. 1 kez aşılama, 5 kez tüp bebek denedim. 5. tüp bebeğim çok şükür kucağımda. 18 aylık oldu. Bu bebeğim ise dondurulmuş embriyo transferiydi. Çok zor bir süreçti. Sabır gerekti. Sabrettim Allah'ım kucağımı boş bırakmadı. Hatta ikinci şansımı da verdi. Ne kadar şükretsem az.

Cok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Normalde 3dusukten sonra yapılıyor ama ben doktoruma rica ettim pıhtılaşma testim yapildi 1dusukten sonra.iyiki de yaptırmışım çıktı igne kullanıyorum simdi.İlk cocugumda da kullandım.bunda da hemen başladılar

benimde 5. hamileliğim bir oğlum var 16 aylık
şimdi ikinciye hamileymişim. arife günü öğrendik
zorlu yollardan geçtik bizde
rabbim bunuda sağlıkla özürsüz kusursuz kucağıma almayı mansip etsin inşş

Canim ben de agizdan alıyordum gunde 3defa hayattan koptum resmen doktora sordum vajinal kullan dedi.iyi ki de sormusum hicbir yan etkim kalmadı.kesinlikle vajinal yap.hic yan etkisi kalmaz hic korkma sadece biraz akıntı yapıyor

merhaba kızlar arife günü hamile olduğumu öğrendim
inş bir oğlum var 16 aylık. bu kız olru inş. sağlıkla gelir
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Gozun aydin canim. Neyse ki artık iyisin
Cok gecmis olsun canim hangi dr a gittin
Merhaba kızlar... Haziran ayında tüp bebek yatırdım ve çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim:) Allah her isteyene versin.
Gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallah

Kizlar ben dun gece ruyamda doğum a gttigimi gördüm hatta sancilari cektim bir guzel de dogurdum.bu sefer kolay oldu falan diyorum kendime erkek bebek gordum bi tane minicik hayirlara yordum ama ruyadan sonra daha bi alistim hamile olduguma

2 .gebeliğim 6 haftalık kimyasal bir düşük oldu.çok sürmeden tekrar hamile kaldım bu arada farklı bir doktora gıttım kimyasal bir düöğk yaptığımı soyledim.Dr genelde 1 düşük olduğunda pek arastırma yapılmaz ama sen yinede genetik testini yaptır dedi ve pıhtılaşma ile ilgili iğnede verdi tabi biz çok inanmadık o yüzden sonuç gelene kadarda iğneye başlamadık.(sonuç 2-3 haftada geliyor)sonuç geldikten sonra iğneyi kullandım ama iş işten geçmişti.9 haftalıkta kalp atışı durmuştu kürtaj oldum.Aslında benimki pıhtılaşma değil ama çok fazla gende mutasyon olduğu için korunma amaçlı kullanıyorum.Allah hepimizin bebişlerini esigesin.

Sagolasin canim yordum seni. Bu doktorum farkli bu da gerek gormedi teste ama icim hic rahat degil. Acaba yine de kullansam sorun olur mu ki igne cunku simdi 7+3 üm test sonucu gelene kadar dedigin gibi gec olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…