- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #3.541
Anladım canım Allah hepimize şifa versin kendime geldim biraz nasıl bi etki öyle ya muhasebe benim işim masa başı şimdi ayağımın altına sehpa koydum uzattım böyle de dinlenirim inşallahDoktorun birak demefen biralma bence canim. Benim leke falan olmadi simdiye kadar cok şükür. Daha onceki dusuklerimden dolayi önlem amacli kullaniyorum. Evdeyken bile cok zorlaniyorum dün basim döndü halinin uzerine yattim orada uyumusum eşim uyandirip yataga götürdü. Çalışanlar için cok zordur ya Allah yardimciniz olsun. Vajinal yolu sor doktoruna ben tiksindigim için öyle almayi kabul edemiyorum zaten evdeyim yatiyorum basim dönünce idare ediyorum
tatlım beni hatırladın mı? erken hamilelik belirtilerinde solitarywoman ben nickimi değiştirmiştim. ya çok sevindim hamile olmana Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
evet hatırladım canım cok sağol bende seni tebrik ediyorum rabbim sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah ama ben daha bebeğimi göremedim 6 haftada kalp atışı duyanlar var benım neden böyle oldu bılmıyorum
kızlar merhaba iyi haftalar olsun gecen cuma baya bi kanamam oldu hematom oluşmustu doktora gittim dinlen dedi ve bol su bende öyle yapıyorum şuan çok şükür sıkıntımız yok bugunde kontrolüm vardı içerde hala var hematom dedi ama bakalım dikkat ediyorum sizde dikkat edin haftaya çarş.tekrar gidicem o zaman 10 haftalık olucak inşallah geçer artık 7.haftadan beri çok tedirginim
çok saol canım benim atlatıcaz İnşallah Allahın izniyle az kaldı inanıyorum :) 12.haftadan sonra hamileliğimizin sefasını sürücez İnşallah :)Çok geçmiş olsun canım ya. Gerçekten inşallah geçer artık insan çok tedirgin oluyor. Su 12. haftayı hayırlısıyla bi atlatsak diyoruz iste... Az kaldı yine de çok şükür.
10. haftaya kadar yolu var canım hiç sıkma canını ben 8. haftamda duydum kalp atışını 5. haftada kesem göründü içinde daha bebek yoktu. ama şükür 21. haftamızdayız yarıladım hamileliği.kimseyle kıyaslama sakın hep olumlu olmaya çalış
Masallah canim Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip eylesin aramiza hosgeldin :)Merhaba kızlar... Haziran ayında tüp bebek yatırdım ve çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim:) Allah her isteyene versin.
Merhaba kızlar... Haziran ayında tüp bebek yatırdım ve çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim:) Allah her isteyene versin.
Masallah canim Rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip eylesin aramiza hosgeldin :)
HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN BEBİŞİN HOŞGELDİN:) BENDE TÜP YAPACAKTIM BİR GÜN ÖNCE GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM:) ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ ÇOK
Benim hikayem uzun :) 10 senelik evliyim. 1 kez aşılama, 5 kez tüp bebek denedim. 5. tüp bebeğim çok şükür kucağımda. 18 aylık oldu. Bu bebeğim ise dondurulmuş embriyo transferiydi. Çok zor bir süreçti. Sabır gerekti. Sabrettim Allah'ım kucağımı boş bırakmadı. Hatta ikinci şansımı da verdi. Ne kadar şükretsem az.
Normalde 3dusukten sonra yapılıyor ama ben doktoruma rica ettim pıhtılaşma testim yapildi 1dusukten sonra.iyiki de yaptırmışım çıktı igne kullanıyorum simdi.İlk cocugumda da kullandım.bunda da hemen başladılarBenim de ilk gebeligim saglikliydi.2.si 9 haftalikken kesesi buyumedigi icin kalbi durdu.doktora pihtilasma sorunu olabilir mi dedim ilk dusukte hemen bunun testi yapilmaz bikac dusuk olmasi lazim dedi.siz test mi yaptirdiniz nasil ortaya cikti? Simdi cok tedirginim surekli kendimi dinliyorum
benimde 5. hamileliğim bir oğlum var 16 aylıkBenim hikayem uzun :) 10 senelik evliyim. 1 kez aşılama, 5 kez tüp bebek denedim. 5. tüp bebeğim çok şükür kucağımda. 18 aylık oldu. Bu bebeğim ise dondurulmuş embriyo transferiydi. Çok zor bir süreçti. Sabır gerekti. Sabrettim Allah'ım kucağımı boş bırakmadı. Hatta ikinci şansımı da verdi. Ne kadar şükretsem az.
Canim ben de agizdan alıyordum gunde 3defa hayattan koptum resmen doktora sordum vajinal kullan dedi.iyi ki de sormusum hicbir yan etkim kalmadı.kesinlikle vajinal yap.hic yan etkisi kalmaz hic korkma sadece biraz akıntı yapıyorPeki geçti mi senin lekelenme ,yan etkisi ilacın perişan etti beni işteyim bide allahtan odada koltuk var uzandım bayram sonrası bi sürü iş doktor dinlen diyor napacam bilemedim bıraksak olmazımı ilacı brnim iki kez peçeteye kahverengi leke geldi tekrsr olmadı fitil de vermedi
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahmerhaba kızlar arife günü hamile olduğumu öğrendim
inş bir oğlum var 16 aylık. bu kız olru inş. sağlıkla gelir
Gozun aydin canim. Neyse ki artık iyisinEvett günaydın arkadaşlar. Çok şükür gittim geldim doktora. Herşey yolundaydı bebeğimin kalbini duydum çok şükür. Kalp atışını Duyar duymaz insan bi seviniyor bi seviniyor ki anlatamam. Evet progestan aldım dün direk kanama olduğunda.
Doktor kanamanin kasılmaktan olduğunu söyledi. Burnum da kanıyordu arar ara. Bunları hep söyledim. Dinlenin dedi, korkulacak bişey yokmus. He birde mide bulantısı için günde 3 seferlik bir hap yazdı onu aldım. . İnşallah mide hapı fayda eder. Çünkü yemek yiyemiyorum.
Cok gecmis olsun canim hangi dr a gittinkızlar merhaba iyi haftalar olsun gecen cuma baya bi kanamam oldu hematom oluşmustu doktora gittim dinlen dedi ve bol su bende öyle yapıyorum şuan çok şükür sıkıntımız yok bugunde kontrolüm vardı içerde hala var hematom dedi ama bakalım dikkat ediyorum sizde dikkat edin haftaya çarş.tekrar gidicem o zaman 10 haftalık olucak inşallah geçer artık 7.haftadan beri çok tedirginim
Gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insallahMerhaba kızlar... Haziran ayında tüp bebek yatırdım ve çok şükür bugün hamile olduğumu öğrendim:) Allah her isteyene versin.
2 .gebeliğim 6 haftalık kimyasal bir düşük oldu.çok sürmeden tekrar hamile kaldım bu arada farklı bir doktora gıttım kimyasal bir düöğk yaptığımı soyledim.Dr genelde 1 düşük olduğunda pek arastırma yapılmaz ama sen yinede genetik testini yaptır dedi ve pıhtılaşma ile ilgili iğnede verdi tabi biz çok inanmadık o yüzden sonuç gelene kadarda iğneye başlamadık.(sonuç 2-3 haftada geliyor)sonuç geldikten sonra iğneyi kullandım ama iş işten geçmişti.9 haftalıkta kalp atışı durmuştu kürtaj oldum.Aslında benimki pıhtılaşma değil ama çok fazla gende mutasyon olduğu için korunma amaçlı kullanıyorum.Allah hepimizin bebişlerini esigesin.Benim de ilk gebeligim saglikliydi.2.si 9 haftalikken kesesi buyumedigi icin kalbi durdu.doktora pihtilasma sorunu olabilir mi dedim ilk dusukte hemen bunun testi yapilmaz bikac dusuk olmasi lazim dedi.siz test mi yaptirdiniz nasil ortaya cikti? Simdi cok tedirginim surekli kendimi dinliyorum
Sagolasin canim yordum seni. Bu doktorum farkli bu da gerek gormedi teste ama icim hic rahat degil. Acaba yine de kullansam sorun olur mu ki igne cunku simdi 7+3 üm test sonucu gelene kadar dedigin gibi gec olur2 .gebeliğim 6 haftalık kimyasal bir düşük oldu.çok sürmeden tekrar hamile kaldım bu arada farklı bir doktora gıttım kimyasal bir düöğk yaptığımı soyledim.Dr genelde 1 düşük olduğunda pek arastırma yapılmaz ama sen yinede genetik testini yaptır dedi ve pıhtılaşma ile ilgili iğnede verdi tabi biz çok inanmadık o yüzden sonuç gelene kadarda iğneye başlamadık.(sonuç 2-3 haftada geliyor)sonuç geldikten sonra iğneyi kullandım ama iş işten geçmişti.9 haftalıkta kalp atışı durmuştu kürtaj oldum.Aslında benimki pıhtılaşma değil ama çok fazla gende mutasyon olduğu için korunma amaçlı kullanıyorum.Allah hepimizin bebişlerini esigesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?