- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.661
Oyyy kuzucuk tam ya.Allah ayirmasin bi daha sizi saglikla sihhatle guzel omurler surun insallah.Merhaba teyzoşlaar :))
Erken geldi ama geç kavuştuk kızımla çok güzel emişiyoruz
Kıyafetlerimizin içinde kayboluyoruz ne giysek büyük oluyor çıkıyor üzerinden :)) çünkü 2200 gr 45 cm izİkinci bebeğim ama ilk defa emziriyorum güzel duyguymuş çokta pratik Kavuşunca bir foto sözümüz vardı Tostoparlak minnacık
O da olacak merak etme canım sütüm yok diye üzülüyodun bak geldi doldu maşallah göğsünü de tutacak alacak olumlu düşün yeter...Cok saol kuzum evet insallah emmeyide basarir
Oy minnoşum ya , maşallah Allah nazardan saklasın , çok tatlı duruyorsunuz bizim yerimize de öp kokla bebisini . Bol bol hasret giderin. Darısı bize inşallah çok sabirsizlandimMerhaba teyzoşlaar :))
Kıyafetlerimizin içinde kayboluyoruz ne giysek büyük oluyor çıkıyor üzerinden :)) çünkü 2200 gr 45 cm izİkinci bebeğim ama ilk defa emziriyorum güzel duyguymuş çokta pratik Kavuşunca bir foto sözümüz vardı Tostoparlak minnacık
Takma kafana canım boşver belli ki sende ben gibi eşinin ailesinden pek bişey görmemişsin.. zamaninda kendi annem bana küstü evlendim diye o sıralar hep yalnızdım sahip çıkmadılar bana sonra kendi annemle barıştim şükür...ama eşim beni çok yalnız bıraktı çok çektim kış günü buz gibi evde yalnız ac ağlayarak cok oturdugum oldu eşim hep vurup kapıyı gidiyodu gelmiyodu anneme de diyemedim ben sana dedim muhabbeti olmasın diye o zaman eşimin ailesi sahip çıkmadı arayıp sormadı şimdi eşim annesini alıp getirmeye kalkıyor ablası ile kavga ettikce ablasi desen psikopat hasta beni kaç kere darp etti şimdi ailenden kimseyi anneni de kesinlikle evimde istemiyorum deyince suç oluyo maddi olarak bişey beklemedim hiç durumları iyi değil ama bi büyüklüğünü anneliğini görmedim anne de demem zaten ah bi anlatsam burda yuh dersiniz hepiniz...ama artık takmamayi öğrendim o yüzden takmak sana ve bebeğine zarar verir anca bi kulagindan girsin bi kulagindan çıksın senden ve bebeginden önemli değiller[/QUO
Güçlü kadınsın vesselam o zaman helal ...
Hay maşallah ona Rabbim bahtını şansını güzel eylesin tosbigin minnagin...Merhaba teyzoşlaar :))
Ay insallah canm ya ee sen nasilsin bekleyis heycani varmi :)O da olacak merak etme canım sütüm yok diye üzülüyodun bak geldi doldu maşallah göğsünü de tutacak alacak olumlu düşün yeter...
Canım çok geçmiş olsun , Allah yardımcın olsun .inşallah bir an önce düzelir , sende kendini yipratmamaya çalış . Sütün için bebeğin için moralini iyi tutmaya çalış . Dualarımız senle.Kızlar sarılık çıktı hastanedeyiz yatış yapıldı
Memorial Hayvan gibi para çıkardığı için başkent hastanesine geldik
Çok ağladım öyle görmek bile ciğerimi parçalıyor
Şansıma kalınan oda boşmuş yoksa yanında bile kalamayacaktım
Yarın sonuca göre ya kalacağız ya da taburcu olacağız
Dua edin bize
Ay masallah sze yerim bn onu ayaklarini Allah nazardan korusunMerhaba teyzoşlaar :))
Ay olmaz mi canım burda her doğum haberini aldıkça doğurasım geliyo valla ama gelesi bi var bi yok sanki kızımın:) ama azcik daha dursun hazırlıklar bitsin saç boyansin lavanta keseleri yapılsın evin eksik temizlik işleri bitsin buyursun gelsin 1 hafta sonra istediği zaman...ama heyecan çok var ya nezaman olcak nasıl olcak kime benziycekAy insallah canm ya ee sen nasilsin bekleyis heycani varmi :)
Canm sen sezaryen olmustun dimi tam ne zmn agrin gecti bugun ucuncu gunum hala dogru duzgun hareket edemiyorum yürüyüş yapiyorum ama govdemi dik tutamıyorum dikis yerim cok geriliyoMerhaba teyzoşlaar :))
Ay evet bnde cok merak ediyordum kime benzicek diye bana benziyo cok ayni ben gerkes oyle diye esimde bi ay sonra degiscek cokta benzemiyi diyo :) ama cok guzel bi duygu onu gorunce agrilamida unutuyorum Allah sag salim kucagma almayi nasip etsin canm Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsinAy olmaz mi canım burda her doğum haberini aldıkça doğurasım geliyo valla ama gelesi bi var bi yok sanki kızımın:) ama azcik daha dursun hazırlıklar bitsin saç boyansin lavanta keseleri yapılsın evin eksik temizlik işleri bitsin buyursun gelsin 1 hafta sonra istediği zaman...ama heyecan çok var ya nezaman olcak nasıl olcak kime benziycek
Bende oğlumda son hafta bir kilo vermiştim. Artık su mu azalıyor neden bilmiyorum. Ama siZİnki yememekten bulantıdan ishalden vs de olabilir
Ediyorum canim emin ol kendim icin de ediyorum. Ben de epidural olacagim icin sunni sanci ile yarin baslatabilirim dogumu dedi doktor bizim yüzsüzler hem benle konusmuyorlar hem geldi kuruldular eve. Simdiden gerilmeye basladim kaynanamin surati beş karış sanki zamaninda ben ona haksizlik etmisim gibi özür bekliyor heralde. Ben de muhatap olmadım geldim simdi belim sirtim kasiklarim her yerim agriyor ama onlarla oturmamak icin mutfakta kurabiye yapiyorum bu saatte
Kızlar sarılık çıktı hastanedeyiz yatış yapıldı
Dua edin bize
Merhaba teyzoşlaar :))
Amin canım inşallahAy evet bnde cok merak ediyordum kime benzicek diye bana benziyo cok ayni ben gerkes oyle diye esimde bi ay sonra degiscek cokta benzemiyi diyo :) ama cok guzel bi duygu onu gorunce agrilamida unutuyorum Allah sag salim kucagma almayi nasip etsin canm Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsin
Evrt canm uzulmesin diye soyluyorum ayni sen diyorum resmen ucuyo adam aynen annelik bam basja bsymis amin Allah herkese nesip etsin ibsallahAmin canım inşallahannelik işte acıyı da unutturuyo ağrıyı da demek dünyalara bedel bişey..erkekler zaten hep sana benziyo densin ister sende deyiver arada sana benziyo diye gönlü olsun daha değişir ama oturur siması iyice...Rabbim herkese nasip etsin bi evlat aratmasin kimseye...
Peki bunun disinda sende de karinda sertlesme belde agri da eslik ediyor mu? Erken mi dogurucaz biz de acaba, dusunuyor insan yani... Ilk hamileligimde yasamadim ben bunlarıSorma hiç hareket etmeden dursam sorun yok ama kıpırdasam çok fena ağrıyor.
Kızlar sarılık çıktı hastanedeyiz yatış yapıldı
Dua edin bize
Zamanını kolluyorum suan için kaynanama mecburdum kendi ailemle küsüz o yüzden o baktı 5 gün sonra ben kalkındım mecbur olmasam napıorsun sen derdim ona telefonda eşime demiş biz hastanedeykrn meme mi verdim diye sinir oldum duyunca eşime bagırdım en nefret ettigm şey yalnız buna gelemem diye oda rengi benizi gitti ama vermiş işte emzirmeyi özlemiş bak hele dedim bir tane daha doğur dedim de menopoza girmişmişYa inanamıyorum gerçekten bu insanları şok oldum ne demek ya vallahi iğrençler ben olsam bak normalde sessiz sakin bir insanım ortalığı ayağa kaldırırdım iğrenç ben kendi kaşığıyla bardağıyla çocuklara bir şey verenlere bile dayanamıyorum çıldırıyorum buna ne yapardım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?