2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oyyy kuzucuk tam ya.Allah ayirmasin bi daha sizi saglikla sihhatle guzel omurler surun insallah.

Oy minnoşum ya , maşallah Allah nazardan saklasın , çok tatlı duruyorsunuz bizim yerimize de öp kokla bebisini . Bol bol hasret giderin. Darısı bize inşallah çok sabirsizlandim

Hay maşallah ona Rabbim bahtını şansını güzel eylesin tosbigin minnagin...

Canım çok geçmiş olsun , Allah yardımcın olsun .inşallah bir an önce düzelir , sende kendini yipratmamaya çalış . Sütün için bebeğin için moralini iyi tutmaya çalış . Dualarımız senle.

htc1984 Neler atlattım sorma neleri yutmak susmak zorunda kaldım...kimseden destek gormedim zamanında yalnızdım hep o yüzden de zor zamanlarımda yanimda olmayan insanları evimde de istemiyorum eşime anlatamıyorum bi türlü bunu...aslinda yaşadıkları cektikleri insanı güçlendiriyor olgunlasiyorsun...

Ay masallah sze yerim bn onu ayaklarini Allah nazardan korusun

Ay insallah canm ya ee sen nasilsin bekleyis heycani varmi :)
Ay olmaz mi canım burda her doğum haberini aldıkça doğurasım geliyo valla ama gelesi bi var bi yok sanki kızımın:) ama azcik daha dursun hazırlıklar bitsin saç boyansin lavanta keseleri yapılsın evin eksik temizlik işleri bitsin buyursun gelsin 1 hafta sonra istediği zaman...ama heyecan çok var ya nezaman olcak nasıl olcak kime benziycek

Canm sen sezaryen olmustun dimi tam ne zmn agrin gecti bugun ucuncu gunum hala dogru duzgun hareket edemiyorum yürüyüş yapiyorum ama govdemi dik tutamıyorum dikis yerim cok geriliyo

Ay evet bnde cok merak ediyordum kime benzicek diye bana benziyo cok ayni ben gerkes oyle diye esimde bi ay sonra degiscek cokta benzemiyi diyo :) ama cok guzel bi duygu onu gorunce agrilamida unutuyorum Allah sag salim kucagma almayi nasip etsin canm Allah isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsin

Bende oğlumda son hafta bir kilo vermiştim. Artık su mu azalıyor neden bilmiyorum. Ama siZİnki yememekten bulantıdan ishalden vs de olabilir

Olabilir. Canım hiç bişey istemiyor. Ağzıma bişey koyasım yok. Bi tane badem yiyeyim dedim çiğnemeye üşendim o derece.

Anam seninkiler de bir garip. İnsan konuşmadığı sevmediği yere niye gider ki. Sen sakin ol. Onun gerginliğini çekme hiç üstüne. Sallamadığını göster daha sinir olsun

Geçmiş olsun canım. Üzülme geçecek bi iki gün de kalsa. Genelde her bebekte oluyor napalım. Benim yeğenim de kalmıştı.

Maşallah kuzuya çok şükür kavuştınuz annesi, darısı hepimizin başına

Amin canım inşallah annelik işte acıyı da unutturuyo ağrıyı da demek dünyalara bedel bişey..erkekler zaten hep sana benziyo densin ister sende deyiver arada sana benziyo diye gönlü olsun daha değişir ama oturur siması iyice...Rabbim herkese nasip etsin bi evlat aratmasin kimseye...

Evrt canm uzulmesin diye soyluyorum ayni sen diyorum resmen ucuyo adam aynen annelik bam basja bsymis amin Allah herkese nesip etsin ibsallah

Geçmiş olsun canım

Zamanını kolluyorum suan için kaynanama mecburdum kendi ailemle küsüz o yüzden o baktı 5 gün sonra ben kalkındım mecbur olmasam napıorsun sen derdim ona telefonda eşime demiş biz hastanedeykrn meme mi verdim diye sinir oldum duyunca eşime bagırdım en nefret ettigm şey yalnız buna gelemem diye oda rengi benizi gitti ama vermiş işte emzirmeyi özlemiş bak hele dedim bir tane daha doğur dedim de menopoza girmişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…