2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay dogum yapacak kadina ne surati yaa, ben inaniyorum allah yaptiklarini boylelerinden bir gun mutlaka cikariyor.
Daha az önce üst kata çıkıp yattılar canım yarın doğum olabilir demiyorlar ki bunun dinlenmesi lazım banyo yapar temizlik yapar hazırlık yapar.. Suratlar 5 karış eşimle de pek konuşmuyorlar benle de.. Hayır niye geldiler anlamadım bir de habersiz geldiler sinir şeyler yaa

Peki bunun disinda sende de karinda sertlesme belde agri da eslik ediyor mu? Erken mi dogurucaz biz de acaba, dusunuyor insan yani... Ilk hamileligimde yasamadim ben bunları

Karın sertleşmesi oluyordu ama bel ağrısı bugün başladı. Ama sancı mı değil mi anlamadım ki. Sancı olsa bu kadar saat dayanamam diyorum herhalde normal ağrıdır diyorum kendimi rahatlatıyorum.

Maşallahhjh

Kizlar akintilarda artisiniz varmi. Bu aralar bu karinda duzensiz sertlesme ve akinti bende de var. Acaba diyorum dogum mu yaklasiyor.

Bu arada bugun hamile yogasi yaptim. Cok gergin oldugumu söyledi yoga egitmeni. Ozel seans ayarlayacak bana. Sali gunude biyoenerji reiki uzmaniyla gorusecegim. Boyle seylere pek inanmam aslinda ama kuzenim uzun zaman bir akupunktur uznaninin yaninda calisiyor. Onum bir arkadasi. Ne kaybederim ki dedim. Hic olmadi az sakinleştirir belki beni.

Bunları yaşamışsin ama yine kendini toparlayabilme gücünü allah sana vermiş .. onlar da gerçekten pek yüzsüzmüs ama emin ol burası benim oğlumun evi tabi gelecem düşüncesindedir.. ondan bu halleri ki kalpleri kararmış belli yoksa hadi herşeyi geçtim sende bir anne evladısin boşvermeyi öğrenmişsin zaten bu en büyük şey sana ailen çocuğun yeter

Anlamsızlığa bak ya. Hadi geldiler sizlede konuşmuyorlar ne alaka. Sanki yalvardınız lütfen geldiler.

Kizlar selam tek tek mesajlarinizi okuyamadim ne sohbet donmus ama ben kendimden haber vereyim. Hastaneye ytisim yapildiktan sonra saat 15de suni sanci ve epidural takildi. 20:20 de epiduralli vajinal dogum yaptim. Bebegimle bag kurmaya çalışıyorum. Guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ederim . Allah kalanlarimizi bir avazda kurtarsin insallah

Amin canim insallah allah dermansız dert vermesin Hiçbirimize
Adet agrimdan şiddetli baya...aralari uzun duzensiz ama geldiği zaman uzun sürüyor aynen bele de vuruyor bunlar yalancı ise gerçeği nasıldır acaba
O zaman alın lan şunu içimden diye bağırasın alınca o pit diye kafa çıkınca müthiş bir rahatlama ve boynuna koyduklarında öyle bi rahatlık sıcaklık mutluluk tekrar içine sokma hissi onu yeme kalbine sokma allahım ne kadar güzel yav bu falan böyle acayip tarifsiz duygular oluyor
Oy fındığıma bak masallah
Canım çok geçmiş olsun , Allah yardımcın olsun .inşallah bir an önce düzelir , sende kendini yipratmamaya çalış . Sütün için bebeğin için moralini iyi tutmaya çalış . Dualarımız senle.
Sağol canım benim tek iyi olsunlar da
P Prime18 canm cok geçmiş olsun insallah cabuk atlatirsiniz Robbim yardmcin olsun
Sağol kuzum sütun gelecek bak kimseyi takma sütüne bebeğine odaklan bebegini memende yatır sarıl teni tenine değsin esinden surekli yardım al keyfini çıkar bebeğinle olan bağlarinin
Gözün aydın kuzum hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin insallah
Bol sütlü bol emmeli gümleriniz olsun rabbim korusun sizi
ne güzel 5 saate kurtulmuşsun açılmayla mi gittin hastaneye

Ay cnm benim onların güzel bir kovulmaya ihtiyaçları var ama sizin saygınızı sabrınızı kullanıyorlar resmen. Üzülüyorum böyle düzgün insanlara böyle utanmazların denk gelmesine

Kizlar benim karin sis kaldı ne yapacağım ben bu karnı millet hala hamile sanıyor inmedi gitti mide gazım çok genirmekten geberdim
Ayaklarım da bileklerimde ki şişlik devam ediuor hatta ayaklarımın ustu tas kesilmiş şekilde hol yürüyüş ödem atın dediler ama çocukla nerde yürüyüş sağma besleme derken uyku yokken yürüyüş hak getire
Ellerde ki uyuşukluğum ellerimin kapanmamasi da hala devam
Bu karin nasıl gider korse mi alayım
Arada bi karnım oynuyor seğiriyor Normal dedi hemşire ama karnım toparlanır mi bilmiyorum

Karnını içine çekme seansları gap, 20 sn ile başla

Kizlar sonunda emdi simdi birakmiyo canm cok aciyo ama bunada şükür ama doydunu nasl anlicam
Maşaalllah o uyuyacak zaten emerken
Ayağını gıdıkla burnunu sık, sırtına pışpış yap uyansın.. 15 dk emsin
Diğer emzirmende bu sefer öbür göğsünü emzirir şuan seni daha yeni emdiği için 2 saati geçme

Allahım siZi nazarlardan korusun çok çok sevindim.

Sağol canım suan demiyorum
Annem eskiden çarşaf bağlarlardı dedi korse alacağım sanırım
Ben çarşafı yapamadım, emzirirken dik duramadım.. külot korse giydim. 2 gün içinde tutma sürem uzadı diyebilirim.
Korseyi almaya kalksam 1 ayı geçer çünkü.. bu daha kolay geldi bakalım.

Canm bn simdi saat 00:00 de emirmeyi denicem diye basladim 00:20 de emmeyi basladi biraz once kustu bn doydu sandik biraktim emzirmeyi ama simdi meme ariyo agliyo doymadıgi icinmi agliyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…