2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende öyle. Benimkide askerde doğum olduktan 2 gün sonra gelcek inşallah cuma felan doğurmayım diye dua ediyoruö yoksa salı ya ancak izin alabilirmiş

Kuzum seninki daha da zor, inşallah pazar filan başlar da o zaman Pazartesi izin alıp hemen gelir yanına.

Aynen canım öyle darbe yiye yiye hep daha güçlü kalkiyosun ayağa Kimsen yoksa Allah yardım ediyo...kv sessiz bi kadındır aslında garip bide ama bahane değil tabi yani bana sahip çıkmaması için öyle uzaktan sevmekle sahip çıkılmıyor malesef yok benim istemedigimi hepsi anlamış ki bayadır ne arıyorlar ne soruyorlar kızımın herseyini annem teyzelerim üvey babam aldi yaptı eşim uğraştı doğuracam artık açıp bi sormuyorlar bile gel de evine iste bunları şimdi zaten bundan sonraki huzur ve mutluluğum için evime onlardan kimseyi istemiyorum

Tüh bilsem kendim doğurur gelirdim size zahmet olmazdı deseydin :) o ne saçma bir yorum, hafta sonu keyfi mi bölündü doktorcuğun acaba

Ayyy kuzucum sarardı mı, geçmişler olsun canım. Bebeklerde çok oluyor bu durum, yarına toparlar inşallah evinize gidersiniz.

Vallahi öyle bi anlattın ki hemen pirtlatasim geldi kızı..bakalim gerçek sanci gelince kimlere söverim artık o anda bilmem bi dee ben aşırı kıskancım kızımı kimseye de elletmem heralde

Korse al canım ise yarar bence...eskiler tülbent bağlarmış hatta sıkı sıkı anneme babannem bağlamış beni doğurunca oyle karnı falan kalmamis...

Yerim ben bu minik tospişi, nasıl da güzel durmuş annesinin yanında. Maşallah :) bol bol süt olsun, bu minik kızı kocaman yapsın inşallah.

Kizlar sonunda emdi simdi birakmiyo canm cok aciyo ama bunada şükür ama doydunu nasl anlicam
Gözünaydın bir kere aldıysa tamam bu iş

Kendi ne zaman isterse o zaman bırakır. Ilk zamanlar acı oluyor ama geçiyor merak etme. Avent kalkan al her emzirme sonrası kremle onu tak çok fayda sağlıyor.

Gözünaydın bir kere aldıysa tamam bu iş

Kendi ne zaman isterse o zaman bırakır. Ilk zamanlar acı oluyor ama geçiyor merak etme. Avent kalkan al her emzirme sonrası kremle onu tak çok fayda sağlıyor.
Saol tatlim uyutakaliyo birakmiyo iki gundur mama yiyordu anne sutunu sevdi dekki:)

Tatlım akıntı ve sertleşmeyi ben bu hafta sordum, çok normal dedi.

Aynı durumdayız canım bende annemlerdeyim eşim Doğumda gelecek çok zor gerçekten ayrı olmak

Evet, maddi bir dediğimi iki etmiyor filan ama eşimin yokluğu başka. Bir de eşim çıktım geliyorum dese bile bir gün sonra yanımda olabiliyor en erken :)

Gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Darısı hepimize :)

nemesis araba koltugu ne aldin? Daha once yazdin mi bilmiyorum ama goremedim. Maxi cosi nasil sence?
Araba koltugu henuz.almadim. almanida onermem. Icinde kullanilan kopuklerin max koruyuculugu 3 sene. Bebeler en az 6 7 aylikken kullanabilecek araba.koltugu. yani icinde ki.kopugun yari.omrunu harcama bebe oturamadan.
Ama bahsettigin puset ise bizimki mamas papasin puseti. Onda.ne alacagin cok onemli degil. Yanici kumas.olmasin sirt destegi yenidogana uygun.olsun yeter.

Canm bn simdi saat 00:00 de emirmeyi denicem diye basladim 00:20 de emmeyi basladi biraz once kustu bn doydu sandik biraktim emzirmeyi ama simdi meme ariyo agliyo doymadıgi icinmi agliyo acaba
Çıkardığı için ağlıyordur,
O seni özlicek meme isticek
Susucsak meme isticek
Kusma sebebi tutuşundaysa olabilir, dik emzir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…