2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm bn simdi saat 00:00 de emirmeyi denicem diye basladim 00:20 de emmeyi basladi biraz once kustu bn doydu sandik biraktim emzirmeyi ama simdi meme ariyo agliyo doymadıgi icinmi agliyo acaba
oh şükür sevindim senin adına darısı basıma insallah
Bence arandıkça ver suan az gelir doymaz zaten
Çekerse hıçkırık kusma olduysa doyar sen 2 3 saate emzir

Ayyy kuzucum sarardı mı, geçmişler olsun canım. Bebeklerde çok oluyor bu durum, yarına toparlar inşallah evinize gidersiniz.
Amin canim ins

Vallahi öyle bi anlattın ki hemen pirtlatasim geldi kızı..bakalim gerçek sanci gelince kimlere söverim artık o anda bilmem bi dee ben aşırı kıskancım kızımı kimseye de elletmem heralde
Kıskanıyorsun evet bu benim oluyorsun direk:)

Korse al canım ise yarar bence...eskiler tülbent bağlarmış hatta sıkı sıkı anneme babannem bağlamış beni doğurunca oyle karnı falan kalmamis...
Alacağım kesin şurdan çıkalım kız 3300 vs doğar dediği icin hep büyük aldim kıyafetleri
Bebe erken geldi her sey büyük çok komik oluyor daha küçük kıyafet alacağım hiç aklıma gelmezdi onu hallederken çıkartırım korseyi aradan
alacaklarınızı alın hemen bsy almaya çıkamıyorsunuz yeni doğan kontrolü hastane dönüşü evde Telas gelen giden derken
Gözünaydın bir kere aldıysa tamam bu iş

Kendi ne zaman isterse o zaman bırakır. Ilk zamanlar acı oluyor ama geçiyor merak etme. Avent kalkan al her emzirme sonrası kremle onu tak çok fayda sağlıyor.
Evet o Kalkan’ı nasıl kullanacağım ben hiç bilmiyorum dışarı çıkarken olmaz demi evde kullanacağım demi
Bir de burUn açma aparatı çekmeli o nasıl kullanılıyor biliyor Musun canım tecrübeli anne olarak bilgilerin bize lazım

Ya ben Kalkan'ı kullanmadım. Benim göğüsler büyüdü sertleşti süt solunca. Kalkan'ı da takınca ucunu silikon gibi çekti vakumladı gibi, Çan'ımı acıttı, hata nemlendirdi.. ben genelde sağma işinde kullandım, bi taraftan emince diğer taraftan süt geldiği zaman kullandım.
Halbuki alırken en çok onu kullanacağımı zannettim.
Arkadaşta görmüştüm onun gögüğler küçük olduğu işin demekki

Merhabalar gözünüz aydın doğum yapmışsınız çok sevindim. Daha önce konusmustuk sizinle hatırlıyor musunuz bende de plesenta previa var. Doğumunuz nasıl geçti yapışıklik falan var mıymış kanama çok oldu mu

kızlar şubat ı bulamadan 21 annemiz doğum yapmış (eğer ki unuttuğum yoksa) sıkın dişinizi 4 gün kaldı Şubat' a
Ellerine sağlık canım çok güzel bir şiste olmuş. İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Liviya yanlış olmus sanırım listede biz aynı gün doğum yaptık hatta ben sabah o öğlen

Cok saol canm insallah senin yavrunda emer ama bn uc saate bir mama veriyordum en son 9 da verdim 00 da vermem gerekirken emizirmeyi denedim baktim emiyo ama sut degl hala seffaf sivi ama cok geliyo bn bu sekil saat 2 tlye kadar emizirdim baktim agliyo mememi cok kotu cekmeyi basladi garibim bnm acmis doymamis gene mama verdim simdi uyuya kaldi ay nasil vicdan azabi cekiyorum yavrumu bu saate kadar ac biraktim bn ya demk o seffaf sıvı doyurmuyormuş

Canm sen sezaryen olmustun dimi tam ne zmn agrin gecti bugun ucuncu gunum hala dogru duzgun hareket edemiyorum yürüyüş yapiyorum ama govdemi dik tutamıyorum dikis yerim cok geriliyo
Canım 5 gün sonra geçmişti ağrım 10.günde korse takmaya başlamıştım , sürekli yürü dik dur zor olsa da dik durmaya çalış hep üstüne gittikçe geçiyor ağrılar

Ay canım benim de sezaryenden sonra rahim kasılmalarım oldu uyuşukluk geçtikten sonra özellikle çok fenaydı 7 kat dikişle o kasılmalar mahvetmişti gerçekten beni..

Canım karın 20 günden sonra inmeye başladı bnm , öyle kalmıyor göbek oluyor ama daha az oluyor..

Bol su iç sürekli tuvalete git tavsiye ederim daha iyi hissedersin

Ellerine sağlık canım çok güzel bir şiste olmuş. İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Liviya yanlış olmus sanırım listede biz aynı gün doğum yaptık hatta ben sabah o öğlen

Aaa naptım acaba, onun önceden sezeryan tarihi yazılıydı ya hiç tarihine bakmadım aslında.

Oy maşallah kuzuya yarasın sütün oh oh emsin bol bol inşallah

İyi demişsin ama tren kaçmış belki içinde kalmıştır doğurası vardır neyse canım en azından 5 gün gelip kalmış yardımcı olmuş yine de insan mecbur kalıyor işte

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel normal Doğum yapmışsın darısı bizlerin başına sağlıkla hayırlısıyla tabi ki :)

Canım 5 gün sonra geçmişti ağrım 10.günde korse takmaya başlamıştım , sürekli yürü dik dur zor olsa da dik durmaya çalış hep üstüne gittikçe geçiyor ağrılar
İnsallah gecer canm ya ama bn hala buyuk tuvalete çıkamıyorum bugun 4 gun ondanmi agriyo acaba

Acil şifalar kuzuya
Tez zamanda toparlar inşallah canım.

Sen hiç kendini üzme canım, elbette soracaz doktora, ozellikle de ilk dogumsa olumsuz bir şeyle karşi karşiya gelmektense her türlü tedbir iyidir.

Yaaa maşallah size
Nasıl duygulandım. Nasıl güzelsiniz.
Annesinin koynunda en güvenli yerde...Ohhh mis kokusunu çek içine annesi. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Kalkanı sütyenin içine takıyorudm dısarı cıkarken. Evde de sıkı atlet giyince kaymıyor. Zaten yapışiyor göğse hava alması amaç acımıyor iyileşiyor.

Aspiratör otri bebe tarzıysa şırıngayla az serum fizyolojik sıkıp sonra onunla çekeceksin. Internette videolar var çok basit.

Nasıl oldu ipek, sarılıgı nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…