- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.721
oh şükür sevindim senin adına darısı basıma insallahCanm bn simdi saat 00:00 de emirmeyi denicem diye basladim 00:20 de emmeyi basladi biraz once kustu bn doydu sandik biraktim emzirmeyi ama simdi meme ariyo agliyo doymadıgi icinmi agliyo acaba
Amin canim insAyyy kuzucum sarardı mı, geçmişler olsun canım. Bebeklerde çok oluyor bu durum, yarına toparlar inşallah evinize gidersiniz.
Kıskanıyorsun evet bu benim oluyorsun direk:)Vallahi öyle bi anlattın ki hemen pirtlatasim geldi kızı..bakalim gerçek sanci gelince kimlere söverim artık o anda bilmem bi dee ben aşırı kıskancım kızımı kimseye de elletmem heralde
Alacağım kesin şurdan çıkalım kız 3300 vs doğar dediği icin hep büyük aldim kıyafetleriKorse al canım ise yarar bence...eskiler tülbent bağlarmış hatta sıkı sıkı anneme babannem bağlamış beni doğurunca oyle karnı falan kalmamis...
Evet o Kalkan’ı nasıl kullanacağım ben hiç bilmiyorum dışarı çıkarken olmaz demi evde kullanacağım demiGözünaydın bir kere aldıysa tamam bu iş
Kendi ne zaman isterse o zaman bırakır. Ilk zamanlar acı oluyor ama geçiyor merak etme. Avent kalkan al her emzirme sonrası kremle onu tak çok fayda sağlıyor.
İnşallah canim hic tedirgin olma ayilmam yarım saati bile almadı.Rahat ol ki cok büyük korkuyla girdim ben cok stresliydim.Ona ragmen her sey yolunda gitti çok şükür.Senin de guzel haberlerini alırız burdan Allahin izniyle
Ellerine sağlık canım çok güzel bir şiste olmuş. İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Liviya yanlış olmus sanırım listede biz aynı gün doğum yaptık hatta ben sabah o öğlenkızlar şubat ı bulamadan 21 annemiz doğum yapmış (eğer ki unuttuğum yoksa)sıkın dişinizi 4 gün kaldı Şubat' a
Cok saol canm insallah senin yavrunda emer ama bn uc saate bir mama veriyordum en son 9 da verdim 00 da vermem gerekirken emizirmeyi denedim baktim emiyo ama sut degl hala seffaf sivi ama cok geliyo bn bu sekil saat 2 tlye kadar emizirdim baktim agliyo mememi cok kotu cekmeyi basladi garibim bnm acmis doymamis gene mama verdim simdi uyuya kaldi ay nasil vicdan azabi cekiyorum yavrumu bu saate kadar ac biraktim bn ya demk o seffaf sıvı doyurmuyormuşoh şükür sevindim senin adına darısı basıma insallah
Bence arandıkça ver suan az gelir doymaz zaten
Çekerse hıçkırık kusma olduysa doyar sen 2 3 saate emzir
Amin canim ins
Kıskanıyorsun evet bu benim oluyorsun direk:)
Alacağım kesin şurdan çıkalım kız 3300 vs doğar dediği icin hep büyük aldim kıyafetleri
Bebe erken geldi her sey büyük çok komik oluyor daha küçük kıyafet alacağım hiç aklıma gelmezdi onu hallederken çıkartırım korseyi aradan
alacaklarınızı alın hemen bsy almaya çıkamıyorsunuz yeni doğan kontrolü hastane dönüşü evde Telas gelen giden derken
Evet o Kalkan’ı nasıl kullanacağım ben hiç bilmiyorum dışarı çıkarken olmaz demi evde kullanacağım demi
Bir de burUn açma aparatı çekmeli o nasıl kullanılıyor biliyor Musun canım tecrübeli anne olarak bilgilerin bize lazım
Canım 5 gün sonra geçmişti ağrım 10.günde korse takmaya başlamıştım , sürekli yürü dik dur zor olsa da dik durmaya çalış hep üstüne gittikçe geçiyor ağrılarCanm sen sezaryen olmustun dimi tam ne zmn agrin gecti bugun ucuncu gunum hala dogru duzgun hareket edemiyorum yürüyüş yapiyorum ama govdemi dik tutamıyorum dikis yerim cok geriliyo
Ay canım benim de sezaryenden sonra rahim kasılmalarım oldu uyuşukluk geçtikten sonra özellikle çok fenaydı 7 kat dikişle o kasılmalar mahvetmişti gerçekten beni..Kizlar benim karin sis kaldı ne yapacağım ben bu karnı millet hala hamile sanıyor inmedi gitti mide gazım çok genirmekten geberdim
Ayaklarım da bileklerimde ki şişlik devam ediuor hatta ayaklarımın ustu tas kesilmiş şekilde hol yürüyüş ödem atın dediler ama çocukla nerde yürüyüş sağma besleme derken uyku yokken yürüyüş hak getire
Ellerde ki uyuşukluğum ellerimin kapanmamasi da hala devam
Bu karin nasıl gider korse mi alayım
Arada bi karnım oynuyor seğiriyor Normal dedi hemşire ama karnım toparlanır mi bilmiyorum
Ellerine sağlık canım çok güzel bir şiste olmuş. İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz. Liviya yanlış olmus sanırım listede biz aynı gün doğum yaptık hatta ben sabah o öğlen
Oy maşallah kuzuya yarasın sütün oh oh emsin bol bol inşallahMerhaba teyzoşlaar :))
Erken geldi ama geç kavuştuk kızımla çok güzel emişiyoruz
Kıyafetlerimizin içinde kayboluyoruz ne giysek büyük oluyor çıkıyor üzerinden :)) çünkü 2200 gr 45 cm izİkinci bebeğim ama ilk defa emziriyorum güzel duyguymuş çokta pratik Kavuşunca bir foto sözümüz vardı Tostoparlak minnacık
İyi demişsin ama tren kaçmış belki içinde kalmıştır doğurası vardırZamanını kolluyorum suan için kaynanama mecburdum kendi ailemle küsüz o yüzden o baktı 5 gün sonra ben kalkındım mecbur olmasam napıorsun sen derdim ona telefonda eşime demiş biz hastanedeykrn meme mi verdim diye sinir oldum duyunca eşime bagırdım en nefret ettigm şey yalnız buna gelemem diye oda rengi benizi gitti ama vermiş işte emzirmeyi özlemiş bak hele dedim bir tane daha doğur dedim de menopoza girmişmiş
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ne güzel normal Doğum yapmışsın darısı bizlerin başına sağlıkla hayırlısıyla tabi ki :)Kizlar selam tek tek mesajlarinizi okuyamadim ne sohbet donmus ama ben kendimden haber vereyim. Hastaneye ytisim yapildiktan sonra saat 15de suni sanci ve epidural takildi. 20:20 de epiduralli vajinal dogum yaptim. Bebegimle bag kurmaya çalışıyorum. Guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ederim . Allah kalanlarimizi bir avazda kurtarsin insallah
İnsallah gecer canm ya ama bn hala buyuk tuvalete çıkamıyorum bugun 4 gun ondanmi agriyo acabaCanım 5 gün sonra geçmişti ağrım 10.günde korse takmaya başlamıştım , sürekli yürü dik dur zor olsa da dik durmaya çalış hep üstüne gittikçe geçiyor ağrılar
Kızlar sarılık çıktı hastanedeyiz yatış yapıldı
Memorial Hayvan gibi para çıkardığı için başkent hastanesine geldik
Çok ağladım öyle görmek bile ciğerimi parçalıyor
Şansıma kalınan oda boşmuş yoksa yanında bile kalamayacaktım
Yarın sonuca göre ya kalacağız ya da taburcu olacağız
Dua edin bize
MaşallahEvet canm zaten dun doktorum kovmustu onlari odadan bugunde taburcu olduk evdeyiz evdede odama almadim cok şükür goguslerim doldu yavas yavas gelmeyi basladi
Canim benim özellikle sezeryan istemediğimi biliyor dr.hersey normalken ne diye sezeryan diye diretiyorlar onu anlamıyorum.daha kolaylarına geliyor bence bende takip edicem bakalim sancı geldiği zaman o zamanda yalancı sancı diye düşünüp evde doğurmam insallah
Merhaba teyzoşlaar :))
Erken geldi ama geç kavuştuk kızımla çok güzel emişiyoruz
Kıyafetlerimizin içinde kayboluyoruz ne giysek büyük oluyor çıkıyor üzerinden :)) çünkü 2200 gr 45 cm izİkinci bebeğim ama ilk defa emziriyorum güzel duyguymuş çokta pratik Kavuşunca bir foto sözümüz vardı Tostoparlak minnacık
Kalkanı sütyenin içine takıyorudm dısarı cıkarken. Evde de sıkı atlet giyince kaymıyor. Zaten yapışiyor göğse hava alması amaç acımıyor iyileşiyor.oh şükür sevindim senin adına darısı basıma insallah
Bence arandıkça ver suan az gelir doymaz zaten
Çekerse hıçkırık kusma olduysa doyar sen 2 3 saate emzir
Amin canim ins
Kıskanıyorsun evet bu benim oluyorsun direk:)
Alacağım kesin şurdan çıkalım kız 3300 vs doğar dediği icin hep büyük aldim kıyafetleri
Bebe erken geldi her sey büyük çok komik oluyor daha küçük kıyafet alacağım hiç aklıma gelmezdi onu hallederken çıkartırım korseyi aradan
alacaklarınızı alın hemen bsy almaya çıkamıyorsunuz yeni doğan kontrolü hastane dönüşü evde Telas gelen giden derken
Evet o Kalkan’ı nasıl kullanacağım ben hiç bilmiyorum dışarı çıkarken olmaz demi evde kullanacağım demi
Bir de burUn açma aparatı çekmeli o nasıl kullanılıyor biliyor Musun canım tecrübeli anne olarak bilgilerin bize lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?