2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayy ben o minisi yerim yerrrr. Nazar degmesin tu tu tu masallah.

Ay bu "sizinkisiler" beni gerdi burda...ne biçim insanlarmış. Yapmasana kurabiye falan...yapma...iyi degilim de git yat odana. Bu nedir ya...kendilerine hizmet ettirmeye gelmişler. Şimdi misafirlik zamanımiymıs, kaldı ki arada gerginlik varsa zaten orda ne işleri var, yorum yapip seni de germiym diyorum ama valla burdan atlayasim geldi.

Gözün aydın canım
Allah bebeginle sağlıklı,. mutlu ömür nasip etsin.

Ya kizlar simdi kontrole geldim. Cati muayenesi varmis bugun bilmiyordum. Aninda tansiyonum 14e firladi. Cok az kanama olabilir dediler, bekliyorum sirami bakalim.

Kızlar dün yolda yürürken çok tuhaf bir şeyler oldu böyle kemiklerimde hareket ettiler sanki kalçamın oralara bir yerlerde dün gece de belim baya ağrıdı vaşla doğuracam sandım rüyama girdi gece nişanım gelmiş anneme diyorum geldi diye önce kuaföre gidelim diyorum ağdaya annem saçmalama öyle şey mi olur diyor bende Doğum hemen başlamaz daha vaktimiz var diyorum. Şu ağdaya ne kadar taktıysam artık bilinç altıma yerleşmiş

Bende bende çok taktım :) az bir ağrım bişi olsa napacam diyorum bı de hadi gecenin yarısı olsa jilet yapsam goremiyorum bile nasıl yapacaksam:))

Epidüral tavsiye ediyormusun canım, bende çok korkuyorum doğumdan, doktordan epüdüral istedim, gerekirse bakarız dedi, o andaki duruma göre karar veririz dedi

Bu arafa tebrik ederim, gözünaydın, darısı başımıza:)

İnsallah gecer canm ya ama bn hala buyuk tuvalete çıkamıyorum bugun 4 gun ondanmi agriyo acaba
Tabi ki canım büyük tuvalete çıkman gerek bana ayrı ayrı sordular büyük küçük tuvaleti..
Çok su iç , kayısı suyu, kayısı hoşafı iç canım yürüyüş de yap evin içinde faydasını görürsün canım gez sürekli oturur ya da yatarsan toparlanamazsın ilk 1 hafta zor olur sezaryen de sonra her işini yapmaya başlarsın

Cok sagol canım deneyim o şekilde
İpek yatıyor Işın’ı artırdılar daha yüksek çıkıyormuş sarılık bakalım belki aksama taburcu oluruz ins canim
Kuzum bende ağdaya takmiştim 2 gün öncesinde olmuşum meger Doğumun
Sende yaptır erteleme kafana takıyorsan

Epidüral tavsiye ediyormusun canım, bende çok korkuyorum doğumdan, doktordan epüdüral istedim, gerekirse bakarız dedi, o andaki duruma göre karar veririz dedi
Canim bende epidural normal oldum kesinlikle tavsiye ediyorum muhteşem bi buluş ama yönete son anlar hissediliyor sancı kasılma şiddeti azalıyor hiç hissedilmiyor diye bsy yok
Bn öneririm yine yapacak olsam kesin epidural normal Doğum yaparım

Ayy masallah gozun aydin kurtuldun canim sütün bol olsun

Ya kizlar simdi kontrole geldim. Cati muayenesi varmis bugun bilmiyordum. Aninda tansiyonum 14e firladi. Cok az kanama olabilir dediler, bekliyorum sirami bakalim.
Erken değil miymiş çatı muayenesi için bende geçen hafta gittim yapmadılar 38 de yapılcakmış. Gerçi ben kanamadan dolayı ilk muayenemi 29. Haftada olmuştum. Merak etme senin ki acımaz suan açmaya uğraşmazlar hafif bakıp çekiyo bi kaç saniyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…