2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cok gecmis olsun. Insallah hemen iyilesir ve evinize donersiniz.

Bugun 4 gunum yürüyüş yapıyorum ama biraz fazla
Yuruyince dikislerim geriliyo insallah gecer canm ya peki kac gunde banyo yaptin bn bugun yapicam ama korkuyorum

Kizlar simdi geldim . Dogum tarihimiz 15 Subat.

Ya sormayin benim doktor da sezeryanci cikti. Cati muayenesi yapti bir de kulak cubugu gibi biseyle akinti ornegi aldi. Cok acimadi ama bi gerildim tabiki sanki bisey batiyor gibi oldu. Biraz ay may dedim. Neyse bana diyor ki sen daha buna dayanamadin normal dogum onermiyorum. Zaten bebek iri, suni sanci baslatsam bile o kadar acilamazsin %70 ihtimalle sezeryana alicaz. Bebek iri dedigi de verdigi tarihte maksimum 3800 olacak bence. Ben de dedim ben kendimi alistiriyorum normal yaparim diye yani burda hassas davrandim ama dayanirim dedim. Yok efendim vajina eskisi gibi olmazmiz, 3 cocuktan fazla dusunmuyorsam normal dogumla ugrasmama ne gerek bvarmis. Neyse haftaya kadar dusun dedi.

Size bizey sorucam ben 35 yasindayim eger 2. cocugu cok beklemeden istersem bu sezeryanla arasina ne kadar koymam lazim?

Bana zaten 38+5 e gun verdi belki ondan yapmistir ama dedigin gibi aslinda normal dogumlarda 37-38 civari yapilmasi gerekiyor.

Canım 4600 ile normal Doğum yapan var
Sen doktoruna kesinlikle normal işitiyorum de
Eğer beğenmiyorsan da değiştir
İkinci çocuk icin 4 sene beklemek gerekiyor sanırım sezeryan sonrası vajinal Doğum icin
Bak canim normalden cidden şaşmayın 3. Günüm hasteneyiz sarılık icin eğer sezeryan olsaudim çocuğumun basında duramayacaktım
Dogum yatağından indim yürüdüm normal Doğum cidden bir mucize ve fermanın olması gerek eve geldim çamaşırlarımı attım cocugumla ilgilendim suan hastenedeyiz surekli koşturma halindeyim sen normal istiyorsan normalden şaşma
Benim son değiştirdiğim hoca Nesrin fener gittiğimiz gün iri kendi kilolu bebeği de kilolu ama suni sancıyla normal Doğum yaptircam dedi 4 kilo uZeri çocuk ve normal dogurdu kadın
instagramdan bak sayfasına
Ümit korucuoglunun da 4600 ile normal dogum yaptırdığını gördüm sayfasında
Bak ben bi sezeryan duyunca doktor değiştirip ertesi gün o doktora dogurdum eğer eski doktorumda kalsaydım sezeryan gerekse dahi acaba benle uğraşmamak icin mi yaptı sezeryana diye senelerce düşünecek ve pişman olacaktım belki de iyi düşün iyi karar ver ve kimseye kulak asma sen kendini düşün

Bana zaten 38+5 e gun verdi belki ondan yapmistir ama dedigin gibi aslinda normal dogumlarda 37-38 civari yapilmasi gerekiyor.
Nasıl çok acıdı mu muayene bende 35 haftalıkken gittim 38. Haftaya gün verdi son ay için 3 hafta fazla uzun değil mi ? O yüzden başka bi hastaneye daha gidicem ben

merhaba Allah sağlıklı bir şekilde nasip etsin yavrunuzu büyütmeyi. ben de normal doğum istiyorum kismetse. epidural hangi aşamada yapılıyor bilgi verebilirmisiniz rica etsem, yani sancılar başlar başlamaz mı? yada su veya nisan gelince mi? şimdiden çok teşekkürler

Kesinlikle en olmadı kafan dağılır. Evden uzaklaşmış yalnız kalmamış olursun canım. Şikayetlerin bence gerginlikten kaynaklı. Gerçek sancı düzenli zaman aralıklarıyla gelir.
Noluyor bize yaaa. Son zaman cozuttuk. Olgun düşünüyor aklıbaşında vs dediklerim bile isyan bayrağı çekiyo. Ben perşembe gecesi 2 de karnım kaskatı nefesim kediliyor diye hastaneye gittim. Hep kendimizi gerdiğimiz için. Biraz akışına bırakabilsek. Biliyorum bu günleri zehir ettiğim için köpdk gibi pişman olacağım. Ama elimizde değil işte

Kesinlikle normal istiyorum, sonucta normalden korkum yok, bir engel yok. Cati muayenesinde biraz gerildim diye hemen sezeryana cevirmeye calisti. Bir de vajina eskisi gibi olmayacak falan demesi esimin yaninda, yani caydirmak icin ne varsa soyledi.
Zaten kend gelmesini bekletmicek kesinlikle, bari suni sanci sansimi deneyeyim.

Nasıl çok acıdı mu muayene bende 35 haftalıkken gittim 38. Haftaya gün verdi son ay için 3 hafta fazla uzun değil mi ? O yüzden başka bi hastaneye daha gidicem ben
Benim aslinda hic acimadi sadece orasi kuru diye batma hissettim. Beni bu haftaya kadar 2 haftada bir cagirdi, Simdi haftada 1 gidicem.

Ya insan o halde gitmek istemiyor salı günü gidecem kuaföre çıkarsa da çıksın artık napim dediğin gibi o anda jilet bile yapamayız
Bencede git canım ben 10 gün oldu yaptiralı bidaha yaptirmiycam dogumdada artik sanslarina zaten lazerliydim ben 4 yil oldu biteli 4 ayda bir yine lazere gidiyordum kontrol atisina çok çıkmamış oluyordu hamileliktede ilk zamanlar 1 kere agdayla aldım görmemeye başlayınca ayna yardımıyla ameliyat eldiveniyle aldım en son ağdaya gittim son çare dahada gitmem zaten çok zorlandım ağdada

Canım sarılık için çok geçmiş olsun kaç çıktı değeri?
Normal doğum konusında da bwn ilk doğumumdan sonra çok sıkıntı çektim. Sanırım doğum sırasında kuyruk sokumum çıkmış çok şiddetli ağrılar yaşadım. Tabi neden ağrıdığını o zaman anlayamamıştık sonradan duydum çıkabilirmiş doğumda. Çok sıkıntılı olunca doğum sonram kimseye tavsiye edemiyordum. Ama bu sefer ilke göre çok çok iyiydim. Dikişim çok olmasına rağmen çsbuk toparlsndım çok şükür. İmkan varsa tabi kesinliklr normal doğum ama bazı insanlar sezeryan sonrası da çabuk kalkıyor her işlerini yapıyorlar. Bünyeyle mi alakalı dr la mı alakalı artık bilemiyorum

Bende perşembe günü ansızın çatı muayenesi oldum hem temizlik açısından hem de psikolojik olarak hazır değildim. Ama doktora su gibi bisey geldi deyince yapmak zorundayım dedi. Insan hazır değilse bi an ay filan demesi gayet normal bence . Doktorun direkt sezeryana yönlendirmesi çok çok yanlış . Iri bebek dediği şu an ne kadar ? Bence yaşın da 35 ise hiç sezeryana yönelme başka bi sorun olmadıkça. Olmazsa doktor değiştir. Ya da düşündüm normal olmasını istiyorum de. Son ana kadar normali beklemek gerek , başka bi sorun olursa tabiki sezeryan olur ama her şey musaitken seni sezeryana yönlendirmek istemesi kafanı karistirmasin.

Fazla sanki çünkü son ayda asıl önemliymiş suyun bitmesi durumu ya da başka şeyler olabiliyormus . Belki bi sakınca görmemiştir o yüzden uzun Aralık vermiştir ama bence sen üç haftayı bekleme git muayeneye .

İyi demişsin ama tren kaçmış belki içinde kalmıştır doğurası vardır neyse canım en azından 5 gün gelip kalmış yardımcı olmuş yine de insan mecbur kalıyor işte
İnsanın kimsesi olmayınca mecbur kalıyorsun işte ben eylülde de yatmadım eylem dede yatmadım agrım oldu sesim cıkmadı kimse bana bakmaya mecbur degil. bende kendimi baktırmak gibi bir lüksüm yok diye diye ayaga kalktım

Rabbim uzun saglikli guzel bir hayat nasip etsin bebise. Seninde gozun aydin. Bol bol sutun olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…