2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hemen hamile kalan da var yine sezeryan oluyor yani benim ki 3 sene gibi olacak ama 2 yıl geciyirsa ideal denebiliyor hayırlısı olsun hakkında

kahveci34 2.düşünüyorsan sezeryan da olsan 1 yık arayla bile hamile kalabilirsin. Çevremde çok var, hatta yaş doktorü sebebiyle kendi istekleriyle. Yeter ki güvenilir doktor bul. Napıcna kazara olunca alın mı dicekler..
ama 3 yıl geçsin ister doktorlar normal şartlar da

Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten tek başına allah veriyor güç kuvvet annelere gerçekten

Ağda düşünenler bence beklemesin çok fazla riski yoksa ..
Benim hep erken gebelik riskim vardı, ağda da tetikliyor dediler ben de çatıdan bi gün önce yaptırayım dedim. En azından 3/4 gün daha zaman kazanırım dedim,
Ansızın suyum geldi, ama ben naptım , öyle de doktora gitmedim o panikle de olsa duşa girdim kendi işimi kendim halletmeye çalıştım , ah bu utanma duygusu..
pişman mıyım ağda yaptırmadığıma, hayır , bu sefer suçu kendim de arayacaktım bak ağda yaptırdın tetikledi diye..
Bu ara da o telaşla neler yaşadık, bavulum bile hazır değil di.. şu an aklıma geldikçe gülüyorum..
yanımda annem ve görümcem olmasına rağmen, ben duştayken onlarda eşyaları valizi hazırlıyorlardı
Hastaneye gittiğimizde valizden neler çıktı neler
Bebek bezi 2 numara
Bebeğin bi eldiveni yok
Lohusa kilodu yerine inçe dantelli külot( eşim koymuş)
Bebeğin 1 yaşında giyebileceği kıyafetler
Benim sabahlığım var ama içi yok:)

Ya bende zorlanacağım kesin ama mecbur işte en iyisi bir an önce yapıp kurtulmak dediğin gibi biraz çıkarsa da ne yapalım artık şanslarına ne güzel sen kurtulmuşsun darısı başıma

Dantelli kulota guldum istemsizce :)

Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten tek başına allah veriyor güç kuvvet annelere gerçekten
Aynen tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun kızım ufak ve daha yeni yeni konusuyor 2,5 yasında o zorluyor yoksa bebekle ilgili sıkıntım yok cok şükür.

Cnm en az 2 yıl. Yaa allah aşkına 2.bir dokyora daha gitsene. Ben 6 doktor gezdim. Yeni taşındım o yüzden size ilk geldim dedim kimine. Kimine de hastane doğum ücreti çok pahalı söylediler gücüm yok, o yüzden devlette yada tıpta yapmak istedim dedim. Gak etmeden muayene ettiler. Bence farklı bir doktora bir mazeret sunup git derim

Benim de annem doğumdan 3-4 gün önce geldi kaynanama sen varken ne işim var kız benim burda sen beceriklisin maşallah ben yarın gideyim dedi. Rezil oldum. İnsan torununu görür öyle gider. Bir gece kalıp gitmek nedir. 15 saatlik yol

Eşinin dantelli külot koymasına bittim

Evet canm birakmiyo uyuya kaliyo cikartiyorum agliyo bnmde gozumden uyku akiyo ama yanimda yatirmaya korkuyorum
Şimdi de bırakmiyo demek :) e tadını aldı artık:) canim saati kur alarmı uyu bişey olmaz bence en azından bidahaki emzireceğin saate kadar dinlenirsin..

Evet canm birakmiyo uyuya kaliyo cikartiyorum agliyo bnmde gozumden uyku akiyo ama yanimda yatirmaya korkuyorum
Şimdi de bırakmiyo demek :) e tadını aldı artık:) canim saati kur alarmı uyu bişey olmaz bence en azından bidahaki emzireceğin saate kadar dinlenirsin..

Cnm bence değiştir doktorunu. Kaç haftalıksın ve kilosu kaç bebeğinin

Benimki barıştık dogum için geldi bir corba yapmadı aç kaldım gitti sonra zor geldik bakmak yine kavga edip yine darıldık artık koptum ailemden yaptıkları cok fazla zarar evliliğime ve bana o yüzden kaynanam kaldı.
Seninde vahimmiş durum Allah yardımcımız olsun zor bir aile üyesi olmak gerçekten can sıkıcı rezil oldum bende burda herkese

Liviya tatlım gözlerim seni arıyordu neler gördüm Ögle maşallah kapmış bebek memeyi allahım cok sevindim aynı dert bendede var yalancı meme almadı beni emzik gibi görüyor sürekli memede :) uyku hak getire

Bu benim ben yaptım bunu derim artık çok fazla da alma bence küçük kıyafet hemencik büyüyüp kilo alırsa fazla gelir.haklisin valla bidaha hicbiyere gidemem evden cikamam herhalde bende korkuyorum bişey yetişmez diye halletsek ıyi olcak o zaman önümüzdeki hafta saçta boyancak onada gidecem haftaya...

Canımız sağolsun cnm. Rabbimin bir bildiği vardır demeye çalışıyorum bende. Çok şükür korktuklarım olmadı.eşim yada ablam yokken doğum yapmaya kalkışmadım. Son haftamdayım artık. Ablamlar gittiler eşim geldi. Allah kimselere muhtaç etmedin dn büyük isteğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…