- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #37.781
Hayırlı olsun canım , sağlıkla kucağına al inşallah. Hiç gerilme ne güzel bebeğini kucağına alacaksın . Son hamilelik gününün tadını çıkartKizlat yarin 12 de doguma giriyorum kismetse cok gerginim
Hemen hamile kalan da var yine sezeryan oluyor yani benim ki 3 sene gibi olacak ama 2 yıl geciyirsa ideal denebiliyor hayırlısı olsun hakkındaKizlar simdi geldim . Dogum tarihimiz 15 Subat.
Ya sormayin benim doktor da sezeryanci cikti. Cati muayenesi yapti bir de kulak cubugu gibi biseyle akinti ornegi aldi. Cok acimadi ama bi gerildim tabiki sanki bisey batiyor gibi oldu. Biraz ay may dedim. Neyse bana diyor ki sen daha buna dayanamadin normal dogum onermiyorum. Zaten bebek iri, suni sanci baslatsam bile o kadar acilamazsin %70 ihtimalle sezeryana alicaz. Bebek iri dedigi de verdigi tarihte maksimum 3800 olacak bence. Ben de dedim ben kendimi alistiriyorum normal yaparim diye yani burda hassas davrandim ama dayanirim dedim. Yok efendim vajina eskisi gibi olmazmiz, 3 cocuktan fazla dusunmuyorsam normal dogumla ugrasmama ne gerek bvarmis. Neyse haftaya kadar dusun dedi.
Size bizey sorucam ben 35 yasindayim eger 2. cocugu cok beklemeden istersem bu sezeryanla arasina ne kadar koymam lazim?
Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten tek başına allah veriyor güç kuvvet annelere gerçektenİnsanın kimsesi olmayınca mecbur kalıyorsun işte ben eylülde de yatmadım eylem dede yatmadım agrım oldu sesim cıkmadı kimse bana bakmaya mecbur degil. bende kendimi baktırmak gibi bir lüksüm yok diye diye ayaga kalktım
Ya bende zorlanacağım kesin ama mecbur işte en iyisi bir an önce yapıp kurtulmak dediğin gibi biraz çıkarsa da ne yapalım artık şanslarınaBencede git canım ben 10 gün oldu yaptiralı bidaha yaptirmiycam dogumdada artik sanslarinazaten lazerliydim ben 4 yil oldu biteli 4 ayda bir yine lazere gidiyordum kontrol atisina çok çıkmamış oluyordu hamileliktede ilk zamanlar 1 kere agdayla aldım görmemeye başlayınca ayna yardımıyla ameliyat eldiveniyle aldım en son ağdaya gittim son çare dahada gitmem zaten çok zorlandım ağdada
Dantelli kulota guldum istemsizce :)Ağda düşünenler bence beklemesin çok fazla riski yoksa ..
Benim hep erken gebelik riskim vardı, ağda da tetikliyor dediler ben de çatıdan bi gün önce yaptırayım dedim. En azından 3/4 gün daha zaman kazanırım dedim,
Ansızın suyum geldi, ama ben naptım , öyle de doktora gitmedim o panikle de olsa duşa girdim kendi işimi kendim halletmeye çalıştım , ah bu utanma duygusu..
pişman mıyım ağda yaptırmadığıma, hayır , bu sefer suçu kendim de arayacaktım bak ağda yaptırdın tetikledi diye..
Bu ara da o telaşla neler yaşadık, bavulum bile hazır değil di.. şu an aklıma geldikçe gülüyorum..
yanımda annem ve görümcem olmasına rağmen, ben duştayken onlarda eşyaları valizi hazırlıyorlardı
Hastaneye gittiğimizde valizden neler çıktı neler
Bebek bezi 2 numara
Bebeğin bi eldiveni yok
Lohusa kilodu yerine inçe dantelli külot( eşim koymuş)
Bebeğin 1 yaşında giyebileceği kıyafetler
Benim sabahlığım var ama içi yok:)
Aynen tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun kızım ufak ve daha yeni yeni konusuyor 2,5 yasında o zorluyor yoksa bebekle ilgili sıkıntım yok cok şükür.Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten tek başına allah veriyor güç kuvvet annelere gerçekten
Cnm en az 2 yıl. Yaa allah aşkına 2.bir dokyora daha gitsene. Ben 6 doktor gezdim. Yeni taşındım o yüzden size ilk geldim dedim kimine. Kimine de hastane doğum ücreti çok pahalı söylediler gücüm yok, o yüzden devlette yada tıpta yapmak istedim dedim. Gak etmeden muayene ettiler. Bence farklı bir doktora bir mazeret sunup git derimKizlar simdi geldim . Dogum tarihimiz 15 Subat.
Ya sormayin benim doktor da sezeryanci cikti. Cati muayenesi yapti bir de kulak cubugu gibi biseyle akinti ornegi aldi. Cok acimadi ama bi gerildim tabiki sanki bisey batiyor gibi oldu. Biraz ay may dedim. Neyse bana diyor ki sen daha buna dayanamadin normal dogum onermiyorum. Zaten bebek iri, suni sanci baslatsam bile o kadar acilamazsin %70 ihtimalle sezeryana alicaz. Bebek iri dedigi de verdigi tarihte maksimum 3800 olacak bence. Ben de dedim ben kendimi alistiriyorum normal yaparim diye yani burda hassas davrandim ama dayanirim dedim. Yok efendim vajina eskisi gibi olmazmiz, 3 cocuktan fazla dusunmuyorsam normal dogumla ugrasmama ne gerek bvarmis. Neyse haftaya kadar dusun dedi.
Size bizey sorucam ben 35 yasindayim eger 2. cocugu cok beklemeden istersem bu sezeryanla arasina ne kadar koymam lazim?
Benim de annem doğumdan 3-4 gün önce geldi kaynanama sen varken ne işim var kız benim burda sen beceriklisin maşallah ben yarın gideyim dedi. Rezil oldum. İnsan torununu görür öyle gider. Bir gece kalıp gitmek nedir. 15 saatlik yolİnsanın kimsesi olmayınca mecbur kalıyorsun işte ben eylülde de yatmadım eylem dede yatmadım agrım oldu sesim cıkmadı kimse bana bakmaya mecbur degil. bende kendimi baktırmak gibi bir lüksüm yok diye diye ayaga kalktım
Eşinin dantelli külot koymasına bittimAğda düşünenler bence beklemesin çok fazla riski yoksa ..
Benim hep erken gebelik riskim vardı, ağda da tetikliyor dediler ben de çatıdan bi gün önce yaptırayım dedim. En azından 3/4 gün daha zaman kazanırım dedim,
Ansızın suyum geldi, ama ben naptım , öyle de doktora gitmedim o panikle de olsa duşa girdim kendi işimi kendim halletmeye çalıştım , ah bu utanma duygusu..
pişman mıyım ağda yaptırmadığıma, hayır , bu sefer suçu kendim de arayacaktım bak ağda yaptırdın tetikledi diye..
Bu ara da o telaşla neler yaşadık, bavulum bile hazır değil di.. şu an aklıma geldikçe gülüyorum..
yanımda annem ve görümcem olmasına rağmen, ben duştayken onlarda eşyaları valizi hazırlıyorlardı
Hastaneye gittiğimizde valizden neler çıktı neler
Bebek bezi 2 numara
Bebeğin bi eldiveni yok
Lohusa kilodu yerine inçe dantelli külot( eşim koymuş)
Bebeğin 1 yaşında giyebileceği kıyafetler
Benim sabahlığım var ama içi yok:)
Ben gayet istekli güldümDantelli kulota guldum istemsizce :)
Şimdi de bırakmiyo demek :) e tadını aldı artık:) canim saati kur alarmı uyu bişey olmaz bence en azından bidahaki emzireceğin saate kadar dinlenirsin..Evet canm birakmiyo uyuya kaliyo cikartiyorum agliyo bnmde gozumden uyku akiyo ama yanimda yatirmaya korkuyorum
Şimdi de bırakmiyo demek :) e tadını aldı artık:) canim saati kur alarmı uyu bişey olmaz bence en azından bidahaki emzireceğin saate kadar dinlenirsin..Evet canm birakmiyo uyuya kaliyo cikartiyorum agliyo bnmde gozumden uyku akiyo ama yanimda yatirmaya korkuyorum
Cnm bence değiştir doktorunu. Kaç haftalıksın ve kilosu kaç bebeğininKesinlikle normal istiyorum, sonucta normalden korkum yok, bir engel yok. Cati muayenesinde biraz gerildim diye hemen sezeryana cevirmeye calisti. Bir de vajina eskisi gibi olmayacak falan demesi esimin yaninda, yani caydirmak icin ne varsa soyledi.
Zaten kend gelmesini bekletmicek kesinlikle, bari suni sanci sansimi deneyeyim.
Benimki barıştık dogum için geldi bir corba yapmadı aç kaldım gitti sonra zor geldik bakmak yine kavga edip yine darıldık artık koptum ailemden yaptıkları cok fazla zarar evliliğime ve bana o yüzden kaynanam kaldı.Benim de annem doğumdan 3-4 gün önce geldi kaynanama sen varken ne işim var kız benim burda sen beceriklisin maşallah ben yarın gideyim dedi. Rezil oldum. İnsan torununu görür öyle gider. Bir gece kalıp gitmek nedir. 15 saatlik yol
Bu benim ben yaptım bunu derim artıkoh şükür sevindim senin adına darısı basıma insallah
Bence arandıkça ver suan az gelir doymaz zaten
Çekerse hıçkırık kusma olduysa doyar sen 2 3 saate emzir
Amin canim ins
Kıskanıyorsun evet bu benim oluyorsun direk:)
Alacağım kesin şurdan çıkalım kız 3300 vs doğar dediği icin hep büyük aldim kıyafetleri
Bebe erken geldi her sey büyük çok komik oluyor daha küçük kıyafet alacağım hiç aklıma gelmezdi onu hallederken çıkartırım korseyi aradan
alacaklarınızı alın hemen bsy almaya çıkamıyorsunuz yeni doğan kontrolü hastane dönüşü evde Telas gelen giden derken
Evet o Kalkan’ı nasıl kullanacağım ben hiç bilmiyorum dışarı çıkarken olmaz demi evde kullanacağım demi
Bir de burUn açma aparatı çekmeli o nasıl kullanılıyor biliyor Musun canım tecrübeli anne olarak bilgilerin bize lazım
Canımız sağolsun cnm. Rabbimin bir bildiği vardır demeye çalışıyorum bende. Çok şükür korktuklarım olmadı.eşim yada ablam yokken doğum yapmaya kalkışmadım. Son haftamdayım artık. Ablamlar gittiler eşim geldi. Allah kimselere muhtaç etmedin dn büyük isteğimBenimki barıştık dogum için geldi bir corba yapmadı aç kaldım gitti sonra zor geldik bakmak yine kavga edip yine darıldık artık koptum ailemden yaptıkları cok fazla zarar evliliğime ve bana o yüzden kaynanam kaldı.
Seninde vahimmiş durum Allah yardımcımız olsun zor bir aile üyesi olmak gerçekten can sıkıcı rezil oldum bende burda herkese
Evet cnm bu cuma bebeğim benimle inşCuma doğum mu olacaktı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?