2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar geçen hafta hem sancı hem açıklık çıkınca bugün için doktorum hazırlıklı gel doğum olabilir demişti. Dün eşimin ailesi baskın yapınca kocama espri ile karışık dedim ki bebek yukarı kaçtı hayatta doğurmam ben sancılarım bile kesildi:))) ve bugün hastane çantamızı bile bagaja atıp hazırlıklı gittik nst de sancıdan eser yok doktor dedi yine de açıklığı kontrol edelim haftada 3 cm kadar acılma oluyormuş açılma da yok bizimkiler şok doktor dedi bunun gelmeye niyeti yok 5 şubata kontrol verdi tekrar. Kayınpeder gitti kaynana görümce kaldılar ay yeni yeni konuşmaya başladık çok tatlılar neyse ki birkaç gün sonra gidecekler

Bende de ne sancı ne kasılma cnm ama cuma alacagız bebişi kendimi suçlu hissediyorum bebeği erkenden alacakmış gibi

Ayy fokyor eşantiyon olarak evde misafir stoklattı. Kayınpeder neden gitti yaaa. Üzüldüm şimdi bak adamcağızcığa

Cnm bence değiştir doktorunu. Kaç haftalıksın ve kilosu kaç bebeğinin
Evet bu hafta baska birine daha gidicem. 35+6 yim bugun. Kilosuna her gittigimde soylemiyor ama 34+0 da 2850gr di. Hep ona gittigim icin bilgisayarda hesaplatiyor 38. Haftada 3800-4000 arasi veriyor. Bu arada simdi raporu mail atmislar catim da biraz darmis.

Benim de annem uzakta ve gelemeyecek. Yok ucak korkusu yok kalp rahatsizligi falan ama gelse de zaten kesin kavga ederiz biz de. Zaten bebek bakmaktan falan da anlamaz. Doguma 2 hafta var daha dun bana neye ihtiyacin var diye soruyor, pazartesi cikip bakayim falan dedi. Gecmis olsun yani hersey hazir artik bu zamana eksik kalir mi. Benim de kaynana gelecek.

Evet canm cok saol ama grnede bnm ucum yok ya silikon ucla tutuyo canm bnde daha sut gelmedi sari sivi geliyo goguslerim doldu sisti cok agriyo yaniyo resmen bebek emiyo ama doymuyo cok az geliyo bnde pompayla sagiyorum 30cc cikiyo onu veriyorum gene doymuyo doydugunu nasil anlarim

Canım ilk günlerde 30 cc yeterli aslında. Acaba mama daha tok tutuyor ya ona alıştığı için mi doymuyorki

:)) O an için elbette sinir bozucu ama boyle okuyunca gulmekten kendimi alikoyamadim:))

Ayy çok güldüm hasta bakıcıların yüzünü görmek isterdim.
bende erken doğacak korkusuyla 27.haftada hazırladım çantamı yoksa böyle birşey yaşardım kesin eşim hiç anlamaz tangayı koyardi mazallah

Kizlar ben kafayi yedim sanirim
Hypnobirthing morgan way kitabini okumuşsunuzdur
Orada da ters bebeklerin dondurulmesine dair hipnoterapinin basari yuzdesinin vok yuksek olduğu yaziyor. Bende eskisehirde hir tane hipnoterapi yapan psikiyattist buldum. Catsamba gunude onunla gorusecegim biri beni durdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…