2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar

Geçmişi okuyamadım. Uykusuz geceler modundayım bir de 2gündür bebeğim kakasını zor yaptı sancı çekti resmen kuzucum onun derdiyle uğraştık. Bugün bundan sonra devam etmeyi düşündüğümüz çocuk doktoruna götürdük, kilosu 3075 gr çıktı. 3255gr doğmuştu, hastaneden 3015 çıktı. Dr kötü bişey demedi ama bol bol emzir dedi. Bir de emzik verdiğimizi görünce bol bol emzir dedi. Kendimi berbat hissettim. Sanki bebeğimden meme kaçırıyormuşum kolayına kaçıp emzik vermişim de kilo almamış gibi hissettirdi bana bi hafta sonra tekrar gidicez, bol su içip her dk emzircem kuzumu

Kac gunluk oldu kuzum senin bebis.

Anladim canim. Benimkide uyuyor hala. Demin bi uyandirdim yikadim simdi emziriyorum. Yine uyuyor. Alismisim uyumayan sipaya garipsedim
Benim ki kurulu gibi 1 saatte bir emmeye uyanıyor geri bayılıp gidiyor bende alışmışım uyumamasına gidip gidip nefes alıyormu diye bakıyorum

Benim ki kurulu gibi 1 saatte bir emmeye uyanıyor geri bayılıp gidiyor bende alışmışım uyumamasına gidip gidip nefes alıyormu diye bakıyorum
seninki saglam kilo almis ama :) benimki 1.300 gr almis. Ama boy 8 cm uzamis. Anasi gibi selvi boylu olacak

Bizim yarın sünnet var. Ertesi gün 1 ay kontrolü kalça artı aşı dediğin gibi. Bizimde doktorumuz önerdi. Eko ve göz kontrolü için adımız alındı randevu için arayacaklar. Doktor bazı günler geliyormuş hastaneye Türkiyeden. Sıra bekliyoruz sanırım.

Benim aklimin bir kosesinde vardi zaten eko cektirmek. Muzisyen anne surekli diyor ya kalp ekosu cektirin cok basit ama hayat kurtarir diye isabet oldu.

seninki saglam kilo almis ama :) benimki 1.300 gr almis. Ama boy 8 cm uzamis. Anasi gibi selvi boylu olacak
Maşallah cnm bizimki 6 cm uzamış ama kıloyu çok almış bende korktum ebe sadece anne sütü alıyorsa obez kprkusu olmuyor ama mama verirsen tehlikeli dedi zaten yürümeye başlayınca gider kılosu dedi

Benim aklimin bir kosesinde vardi zaten eko cektirmek. Muzisyen anne surekli diyor ya kalp ekosu cektirin cok basit ama hayat kurtarir diye isabet oldu.
Ben diyabetik anne muamelesi görüyorum şeker değerleri sınırdaydı diye. Bu da kalp için bir risk faktörü. Üfürüm işitmiyorum ama biz işimizi sağlama alalım dedi doktor.

Valla lohusalık beni fena çarptı, meme acısı, kabızlık, hemoroidler(2. Çocuğu olanlar biraz moral verin, ne zaman geçecek bu dertler(
Ya o kabızlık bendede var cnm hatta bugün zorlayınca kanadı oda dikişlere baskı yapıyor dikişim acıyor.
2. Çocuk gerçekten çok zor allahım sabır versin bize biri ilgi bekler diğeri meme ister koca sevgi ister of of

Başına gelen yok mu kızlar???
Merhaba
Aslında çok uzun zamandır grubu takip ediyorum. Bir çoğunuzu tanıyor gibi hissediyorum :)
Üç kayıptan sonra bende şubatta beklerken Ocak ayının sonunda kızımı kucağıma aldım çok şükür
Aynı sizde olduğu gibi bizde de ikinci topuk kamında kistik fibriyozis riski çıktı. Çok korktum çok ağladım. Bir çocuk doktoru tanıdığımızla konuşunca biraz sakinleşip üçüncüyü bekledim ve sonuç iyi çıktı. Sonuç iyi olunca aramıyorlarmış bizi de aramadılar.
Ben çok endişelenmiştim okumuştum gruplarda iyi şeyler duymaya ihtiyaç duymuştum o yüzden yazmak istedim.
İnş sizde güzel haberler alacaksınız lütfen kendinizi yıpratmayın çünkü bu testler genellikle hatalı çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…