2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım 5 ve 6 hafta atak oluyor. O yüzden olabilir. Bizde aşıdan önce olmuştu aşıdan sonra normaldi
Kac ysindaki cnm
Tam 5 hemşerim. Ben merkeZdeyim şimdi. Ama hep dışarda kaldığım için denizliyi yeni yeni öğreniyorum

Kızlar dogru emzirme tekniklerinde emzirirken diğer göğüssüzden sut geliyorsa doğrudur diye benim bazen geliyor bazen gelmiyor sizde nasıl

Doya doya op o zaman bebeni. Yeni dogan sivilcesi 3 seyden oluyormus birincisi sicaktan ikincisi annenin sutu yagliysa ondan ucuncusude anneden sut ile veya dogum sirasinda bebege gecen hormonlardan. Bunlardan sadece sicaga care bulabilirsin. Sicaktan olduğunu dusunmuyorsan zaten yapcak bisey yok :)

P Prime18 bazen geliyor bazen gelmiyor bende. Eger yakin zamanda emdiyse diger memeden gelmiyor zaten. Ama yakinda emmediyse geliyor. Ama teori baa sacma geldi bazen sut cok dolunca kendi kendine bile akıyor sut.

Kızlar dogru emzirme tekniklerinde emzirirken diğer göğüssüzden sut geliyorsa doğrudur diye benim bazen geliyor bazen gelmiyor sizde nasıl
Benim hep akıyor diğer göğüs yumuşak bile olsa. Ama ben göğüs yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bazı kişilerin hiç akmıyo çünkü

Bende tek kolu cikariyorum. Sanki rahat etmez gibi geliyor zaten hemen yuzunun altina aliyor elini oyle uyuyor :)

Bilmiyorum iki eli oluncami oyle oluyir cilginlar gibi oynuyor bende battaniyeyle kundak yapiyorum bazen uyusun diye. Yoksa uyansin kendiliginden diye acik birakiyorum yoksauyanmak bilmiyir :))

Öyle canımda 2 ay sonra ise başlıycam ikimizde çok zorlanıcaz bu durumda

Bende ayniyim canim. Alistirma bardaklariyla icirmeyi dusunuyorum. Tam ise baslicaz atak zamani olucak meme reddi yapmasin diye korkuyirum.

Bende şimdi açtım iyi geldi sanki sağol çok ağlayınca deneyeceğim tekrar . Yoksa uykusuzluktann bayilcam. Bebekler bu kadar uykusuzluğa nasıl dayanıyor acaba :-(

Slinge bagladim uyumasi 2 dk surdu gazida olsa sap diye uyuyo:))

Aboo ne kocalar var be demicem benim kocam da saka yollu da olsa cok karisiyir :))

Aynısı bizde var ama kimse öpmüyor bir doktor isilik bir doktorsa yeni Doğan sivilcesi dedi
Ama takmayın geçer dedi
İsikik diyende duş yaptırın zamanla geçer dedi
Yine kafalar karışık anlaycN
Canim benim kizimda da var. Ben sampuani degistirdim. Yuz kremi aldim. Bide deterjanini degistirdim. Hassas cildi dedi. Gorsen inanilmaz cok yuzu boynu kafasinin i inde de var. Uyurken surekli yer degistiriyorlar. Tamamen terle ve hava almakla alakali bence. Ama opmemeleri lazim insanlarinda ayip yani meyse belki yuzunde biseyler var diye opmezler :))

Benim hic gelmiyor. Ama bence dogru emziriyorum ya :))bilmiyorum yani

Bizim hastaneden ciktigimiz gun oglen 1 givi yapmsiti kakasini sonraki kakayi ertesi gece 11de yapti. Ama annem surekli soruyor yaptimi yaptimi kakka varmi yok dedikce demekki beslenmiyor demekki sutun yetmiyor acaba suun besleyici mi degil bazi sutler sulu olur kafami saapti afedersin. Aksam baktim kaka yapmis cektim resmini attim al çerçeveletip duvarina asarsin diye

mabada zaten uzerine yatiridgim kolu cikariyorum cok oynatmiyor o zaman. Iki kolda aciksa tepiniyor :)

Valla bizde düzen müzen yok, 2 saattir ayaktayız, 4 kere bez değiştik, minnacık minnacık kaka yapıyoruz, üstüne haftaya jetlag da eklenince nolur halimiz bilmiyorum.

Bizde tam tersi gündüz uykusu iyi gece gazdan ayaktayız
İnsallah 3 ay olunca gaz biter de uyku düzenine geçeriz
Çünkü bir gun 5 de bir gun3 de yatıyoruz

Yok tatlım artık her dönem başka bir şey var sanırım. Hamilelikte her ay ayrı bişi vardı, şimdi de gaz, diş, katı gıda diye gidecek sanırım, ben hunimi taktım oturuyorum

Emzik konusunda hislerime tercüman olmuşsun :)

Canım kakada partiküller varsa son sütü alıyordur.

Oyyy kuzucum o reflü büyük insanı bile çileden çıkartır, napsın minnak bebek. İnş çabuk geçer.

Ben sürekli emmek istediği için değil de çok ağladığı için veriyorum emzik. Ağlamaktan göbek fıtığı çıktı:/ varsın emzik emsin napıyım. Benim oğlum memeye hiç düşkün değil maalesef. Biz annelere de yaranılmaz az emse sorun çok emse sorun:)

Gönder gönder sen o kaynanayı ben şu uykusuzluk asabiyetimi üzerinde gideriyim, deli olurum minnacık bebeğin öpülmesine ya. Bırak kızan kızsın, öptürme hiç bir koşulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…