- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.261
Aynen canım ondan olabilir..Geceleri ağlayıp sürekli göğsüme yapısıyo oda gazdan herlde
Kac ysindaki cnmAynen.oğlum gece uyanıp bakıyo kime dönüp yatmışım diye. Kardeşini seviyor biliyorum ama kendisinin eskisi kadar sevilmediğini düşünüyo. Bilerek yanındayken merveye kızıyorum bazen anne kızma kardeşime çok küçük diyo. Çok kıskanmıyor şimdilik ama eski ilgiyi oyunları gezmeleri istiyor
Benimkisi birkere bile zor yapıyor ama çiş 4-5 sefer oluyor..kaka bi kere yaptığı için de sırtına kadar batırıyor:)Kızlar oglum bugun sadece sabah kaka yapti nirmalde 5-6 kez yapardi. Sizce neden olabilir son zamanlarda süt yetmiyor sanki günde bir iki kez mama veriyorum. Kocam da cok panik oldu ona da ayrı sinir oldum
Canım ben azalttım bile mamayı gunde en fazla 3 kere o da adam akilli uyusun diye...bence de çok o cc ler ben 14 günlük kızıma 30 cc veriyorum onda bile uyuyup kalıyor ve fazla gelip çıkarıyor bide :)Kizlar bu yazdiginiz mama cc leri cok degil mi ya :/ benim bebe emiyor sadece mama vermiyorum ama eminim bu kadsr cc emmiyordur. icime kurt düştü resmen :/
Canım ben azalttım bile mamayı gunde en fazla 3 kere o da adam akilli uyusun diye...bence de çok o cc ler ben 14 günlük kızıma 30 cc veriyorum onda bile uyuyup kalıyor ve fazla gelip çıkarıyor bide :)
Valla zibin ustu tulum ustune owli giydiriyorum ben sadece. Ustunede birsey ortmuyorum ilave.
Yarin bende de var bir kuafor seansi :)
Ne bileyim ya ben sagiyorum arada 70 cc filan amca sut cikiyor kafama takildi iyice.
Benim doktor saç boyatmama izin vermedi ne zaman boyatabiliriz fikrin varmı canım?
Kuzum valla 3 olmadı 4 saate bir kaldırırken nasıl bi duEn tutulacağımı ben sasırdım bazdnde kendi erken kalkıp Emiyor 2 saat 1 saat sonra o yuZden uyuduğu saatler kayıyor profili inceledim ama tam yeni Doğan bebekler icin değil de 3 ay sonrası icin öneriler var gibi sen neler yaptın mesela
Youtube Pınar sinirsky uyku düzeni içni videolarına bakmanı öneririm,Bir sayfada 0-3 ay bebekler ne zaman ne kadar isterse emzirilmelidir ve henüz uyku düzeni diye bir şey olmaz diyor. Sadece gündüz 5-6 saat uyumalıymış ve uyandığında da 1 saat veya 1 saat 15 dakikadan fazla uyanık kalmamalıymış. Bence şimdilik bu bile yeter bize
Bana fazla geldi ama sizin evi sen daha iyi bilirsin. Ama ideal ilan 22 derece zaten ev oyle ise bi kisa kollu zibin ustune bi tulum sonra kundak yeter.Yaptım kuzum katladım aparatı
İzledim eşim kendi vücuduna oturttu ama ben yapamadım gibi tekrar tekrar deneyeceğim artık
Zıbın alt üstüne tulum giydirsem sonra kundak çok mu sıcak olur ki
Gıcık oldum ben bu kundak içi giydirmeye
Dert bitmiyor vallaCanım ben azalttım bile mamayı gunde en fazla 3 kere o da adam akilli uyusun diye...bence de çok o cc ler ben 14 günlük kızıma 30 cc veriyorum onda bile uyuyup kalıyor ve fazla gelip çıkarıyor bide :)
Oyleymis evet gonul ferman dinlemiyor amaHiç bir makina, emmeye alışmış bebeğin çenesi gibi çekemiyoruz. Belki sadece hastanedekiler daha güçlüdür.
0 3 ayda uyku egitimi olmaz diyorlar ama ben ufaktan bir rutin oluşturdum. En azindan 8.30 dedin mi uyuyor sipam.tabi sabote edilmez ise. Aksam 4den 5 den sonrs uyursa gece uyumuyor. Yalniz benim bebe gunduz uyumuyor. Ancak kanguruya koyarsam koynumda 1 2 saat uyuyor o kadar.aksam ustu 5 den sonra uykusu geliyor o zamanda ben uyutmuyorumBir sayfada 0-3 ay bebekler ne zaman ne kadar isterse emzirilmelidir ve henüz uyku düzeni diye bir şey olmaz diyor. Sadece gündüz 5-6 saat uyumalıymış ve uyandığında da 1 saat veya 1 saat 15 dakikadan fazla uyanık kalmamalıymış. Bence şimdilik bu bile yeter bize
Bizde tam tersi gündüz uykusu iyi gece gazdan ayaktayızBir sayfada 0-3 ay bebekler ne zaman ne kadar isterse emzirilmelidir ve henüz uyku düzeni diye bir şey olmaz diyor. Sadece gündüz 5-6 saat uyumalıymış ve uyandığında da 1 saat veya 1 saat 15 dakikadan fazla uyanık kalmamalıymış. Bence şimdilik bu bile yeter bize
Cici annişler selam, kızımı emzige alıştırmak istiyorum almıyor neyi denediysem fayda etmedi ev emzik doldu.saatletce emmek istiyor emerek uyuyor malesef.emzik verdigimde diliyle itiyor dahada ısrar edersem kusuyor nasıl alıştıracağım yokmu önerisi olan ? Gece gündüz iligimi kemigimi sömürdü resmen
Bunalımdayım ve çıkamıyorum işin içinden.40 mız cıkınca düzelicez diye umudum var.
Uzun zıbın alt tayt bir de çorap üstüne giydirdim kundağı uyuduk Üstüne yatacağı kolu çıkardın bir tek ama onuda diğeri gibi kıvırdı kendiBana fazla geldi ama sizin evi sen daha iyi bilirsin. Ama ideal ilan 22 derece zaten ev oyle ise bi kisa kollu zibin ustune bi tulum sonra kundak yeter.
Dert bitmiyor vallainsan kagaya takacak birsey buluyor.neyse en kotu derdimiz bu olsun.
Oyleymis evet gonul ferman dinlemiyor amayoksa bende okudum. Zaten sagiyorum bakiyorum artik sut gelmiyo memeyi sıktiriyorum sut geliyor hala. Neysr bakalim sipa doymasa belli eder heralde. Demin acken bir alt degisirdik ortalik yikildi
0 3 ayda uyku egitimi olmaz diyorlar ama ben ufaktan bir rutin oluşturdum. En azindan 8.30 dedin mi uyuyor sipam.tabi sabote edilmez ise. Aksam 4den 5 den sonrs uyursa gece uyumuyor. Yalniz benim bebe gunduz uyumuyor. Ancak kanguruya koyarsam koynumda 1 2 saat uyuyor o kadar.aksam ustu 5 den sonra uykusu geliyor o zamanda ben uyutmuyorum
Ben de ilk zamanlar isterse yarim saatte bir emsin diyordum ama bu sefer de gaz sancisi icin emmek istiyor ac oldugundan degil. O zaman emdigi sut tekrar gaz yapiyor boyle bi cikmaza giriyoruz. Ben en azindan iki emme arasi 2 saati gecirmeye calisiyorum artik o surede de hep degil ama kucaktayken meme arandigi zaman emzik veriyorum.Bebeklerin ilk 3 ayı 4.trimester diye geçer ce Şu an hala anneye ihtiyacı var. Meme emmek istemesi de bu yüzden. Aranıza o plastik şeyi koymayın bol bol ten teması yapın ki hem güvenli bağlanma için çok önemli. Ayrıca emzik kolesistokinin hormonun sağlanmasına neden olur ve bu da bebeğe tokluk hissi yaşatır, dolayısıyla bebek anne memesinden uzaklaşır ve meme reddine neden olur. Bu günler bir daha gelmeyecek varsın memede kalsın derim
Merak etme 40 la birlikte bir mucize olmuyor ama o ruh hali de yavaştan değişiyor. Geçecek..
Bende tek kolu cikariyorum. Sanki rahat etmez gibi geliyor zaten hemen yuzunun altina aliyor elini oyle uyuyor :)Uzun zıbın alt tayt bir de çorap üstüne giydirdim kundağı uyuduk Üstüne yatacağı kolu çıkardın bir tek ama onuda diğeri gibi kıvırdı kendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?