2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kac ysindaki cnm

Kızlar oglum bugun sadece sabah kaka yapti nirmalde 5-6 kez yapardi. Sizce neden olabilir son zamanlarda süt yetmiyor sanki günde bir iki kez mama veriyorum. Kocam da cok panik oldu ona da ayrı sinir oldum
Benimkisi birkere bile zor yapıyor ama çiş 4-5 sefer oluyor..kaka bi kere yaptığı için de sırtına kadar batırıyor:)

Kizlar bu yazdiginiz mama cc leri cok degil mi ya :/ benim bebe emiyor sadece mama vermiyorum ama eminim bu kadsr cc emmiyordur. icime kurt düştü resmen :/
Canım ben azalttım bile mamayı gunde en fazla 3 kere o da adam akilli uyusun diye...bence de çok o cc ler ben 14 günlük kızıma 30 cc veriyorum onda bile uyuyup kalıyor ve fazla gelip çıkarıyor bide :)

Canım ben azalttım bile mamayı gunde en fazla 3 kere o da adam akilli uyusun diye...bence de çok o cc ler ben 14 günlük kızıma 30 cc veriyorum onda bile uyuyup kalıyor ve fazla gelip çıkarıyor bide :)

Çok doğru canım ya benım oğlan sadece mama yiyor 3 saatte 90 veriyorum o bile cok geliyor daha fazlalaştırmak ıcın 2 aylık falan olması lazım değilmi daha 40 ı cıkmadı bebişlerin birde anne sutunu akşama kadar emse bışey olmaz mama apayrı ya hemen tıkıyor lop diye oturuyo mıdesıne cok dua ediyorum emsin yavrum dıye hergün neler yapıyorum sütümde var cok şükür ama emmiyor emzirme kursu falan olsa gıdıcem ınan varmıkı acaba eskişehşrde

Valla zibin ustu tulum ustune owli giydiriyorum ben sadece. Ustunede birsey ortmuyorum ilave.

Yarin bende de var bir kuafor seansi :)

Ne bileyim ya ben sagiyorum arada 70 cc filan amca sut cikiyor kafama takildi iyice.

Hiç bir makina, emmeye alışmış bebeğin çenesi gibi çekemiyoruz. Belki sadece hastanedekiler daha güçlüdür.

Benim doktor saç boyatmama izin vermedi ne zaman boyatabiliriz fikrin varmı canım?

Ben sormadım bile ama zaten sadece uçları biraz açtırıyorum ben, boya kullanılmıyor, tenine temas etmiyor. Biraz daha kestirmezsem rapunzele bağlayacağım. Bu bakımsızlık da kendimizi kötü hissettirebilir. Mesela ben yıllardır bu kadar kısa tırnak kullanmadım, burada maniküre de gidemeyince ellerimi tanıyamaz oldum ki bence bir kadın ellerine çok dikkat etmeli.

Bir sayfada 0-3 ay bebekler ne zaman ne kadar isterse emzirilmelidir ve henüz uyku düzeni diye bir şey olmaz diyor. Sadece gündüz 5-6 saat uyumalıymış ve uyandığında da 1 saat veya 1 saat 15 dakikadan fazla uyanık kalmamalıymış. Bence şimdilik bu bile yeter bize

Kızlar sorun etmediğim tek şey sütümüm yetip yetmediği oldu, ben hiç gelmezse diye tereddüt ediyordum, hamileyken.. bi damla da gelse mucize gibi birşey,
Kafaya takıldığında artan birşey değil tam tersi azalan birşey
O yüzden bol bol emzirdim, özellikle gece emzirmelerin E önem verdim, ilk zaman sağdım hep.. gecelerin Beyne mesaj verdiği sütün devamını sağladığını okumuştum , ona dikkat ettim sadece.
çünkğ neye kafaya taksam hep onda sorun çıktı,
Stresin sütü azalttığına inanmıyorum ben. Eğer öyle olsaydı Zülfü Livaneli'nin huzursuzluk kitabındaki kadının sütü kesilirdi , o romanı okuyan bilir..
Sütümüz yetmese bile bebek illaki o uyarıyı yapar bize ,

Youtube Pınar sinirsky uyku düzeni içni videolarına bakmanı öneririm,

Bana fazla geldi ama sizin evi sen daha iyi bilirsin. Ama ideal ilan 22 derece zaten ev oyle ise bi kisa kollu zibin ustune bi tulum sonra kundak yeter.

Dert bitmiyor valla insan kagaya takacak birsey buluyor.neyse en kotu derdimiz bu olsun.

Hiç bir makina, emmeye alışmış bebeğin çenesi gibi çekemiyoruz. Belki sadece hastanedekiler daha güçlüdür.
Oyleymis evet gonul ferman dinlemiyor ama yoksa bende okudum. Zaten sagiyorum bakiyorum artik sut gelmiyo memeyi sıktiriyorum sut geliyor hala. Neysr bakalim sipa doymasa belli eder heralde. Demin acken bir alt degisirdik ortalik yikildi
0 3 ayda uyku egitimi olmaz diyorlar ama ben ufaktan bir rutin oluşturdum. En azindan 8.30 dedin mi uyuyor sipam.tabi sabote edilmez ise. Aksam 4den 5 den sonrs uyursa gece uyumuyor. Yalniz benim bebe gunduz uyumuyor. Ancak kanguruya koyarsam koynumda 1 2 saat uyuyor o kadar.aksam ustu 5 den sonra uykusu geliyor o zamanda ben uyutmuyorum

Bizde tam tersi gündüz uykusu iyi gece gazdan ayaktayız
İnsallah 3 ay olunca gaz biter de uyku düzenine geçeriz
Çünkü bir gun 5 de bir gun3 de yatıyoruz

Bebeklerin ilk 3 ayı 4.trimester diye geçer ce Şu an hala anneye ihtiyacı var. Meme emmek istemesi de bu yüzden. Aranıza o plastik şeyi koymayın bol bol ten teması yapın ki hem güvenli bağlanma için çok önemli. Ayrıca emzik kolesistokinin hormonun sağlanmasına neden olur ve bu da bebeğe tokluk hissi yaşatır, dolayısıyla bebek anne memesinden uzaklaşır ve meme reddine neden olur. Bu günler bir daha gelmeyecek varsın memede kalsın derim

Bunalımdayım ve çıkamıyorum işin içinden.40 mız cıkınca düzelicez diye umudum var.

Merak etme 40 la birlikte bir mucize olmuyor ama o ruh hali de yavaştan değişiyor. Geçecek..

Uzun zıbın alt tayt bir de çorap üstüne giydirdim kundağı uyuduk Üstüne yatacağı kolu çıkardın bir tek ama onuda diğeri gibi kıvırdı kendi

Kızlar biliyorsunuz uçla emziriyorum ama uçla olunca sanki son şutu alamıyor mememde cekiyor cekiyor gelmiyor gibi bakıyorum uç hep boş son cekimlerde öyle olunca diğer meneye geciyorum ama sıkınca sut geliyor emdigi memeden de ne olcak böyle bilemiyorum
Havs cekiyor belki son anlar o yüzden de gazımız oluyor gibi

Ben de ilk zamanlar isterse yarim saatte bir emsin diyordum ama bu sefer de gaz sancisi icin emmek istiyor ac oldugundan degil. O zaman emdigi sut tekrar gaz yapiyor boyle bi cikmaza giriyoruz. Ben en azindan iki emme arasi 2 saati gecirmeye calisiyorum artik o surede de hep degil ama kucaktayken meme arandigi zaman emzik veriyorum.

Kizlar gunaydin, dun bi arkadasim onerdi Buzuki Orhan Kolik diye bi kayit var youtube da. Ali ye onu dinlettim vallahi bir sakinlesti kendinden gecti deneyin derim :)

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz Eki Görüntüle 2120836

Uzun zıbın alt tayt bir de çorap üstüne giydirdim kundağı uyuduk Üstüne yatacağı kolu çıkardın bir tek ama onuda diğeri gibi kıvırdı kendi
Bende tek kolu cikariyorum. Sanki rahat etmez gibi geliyor zaten hemen yuzunun altina aliyor elini oyle uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…