- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.281
Karni toktu canim buraz huzursuzduBenim kızım ilk 20 gün neredeyse 9 kez kaka yapardı ama şimdi 1-2 kez yapıyor. Bildiğim kadarıyla azalması normal. Kilo alımında da sıkıntı yoksa endişelenme bence. Bir de doymadıklarında çok huzursuz oluyorlar sürekli aranıyorlar. Yani doymasa anlarsın o kendini anlatır diye düşünüyorum
Ya ben hamileyken eşim bana bişey ilacak diye aklı çıkardı şimdi bebek doğdu bebeğe sardı kafayı:)) sen babasin yat uyu dimi yok ama kakasina kendisi bakmadan ikna olmuyorBenimkisi birkere bile zor yapıyor ama çiş 4-5 sefer oluyor..kaka bi kere yaptığı için de sırtına kadar batırıyor:)
Ben ogluma 30 cc en fazla 5 günlükken falan vermisimdir simdi devamli artiyor. Günde bir kere mama veriyorum ama 90 cc içiyor. Kendimden sagip da verdigimde de aynı iciyor bir kere 100 verdim onu da içti. Ama bebekler doydugunu anlamiyor bence. Ben cok icmesinden yana degilim bebek istiyor ısrarla. Az versem 10 dakka sonra yinr aranmaya basliyor. Ama ictigine gore cok kilo almadi 24 günlük iken 800 gr almisti boyu cok uzadi sadeceCanım ben azalttım bile mamayı gunde en fazla 3 kere o da adam akilli uyusun diye...bence de çok o cc ler ben 14 günlük kızıma 30 cc veriyorum onda bile uyuyup kalıyor ve fazla gelip çıkarıyor bide :)
Öyle canımda 2 ay sonra ise başlıycam ikimizde çok zorlanıcaz bu durumdaBizim de öyle canım ama o plastiği emeceğinekucağımda beni emsin diye düşünüyorum ben :)
Canim bende aynı durumdayım yürürken bacaklarım kollarım ayaklarim bende değil sanki sizim sizim sizliyor kemiklerim. bacaklarımı büküp oturamıyorum diz kapagim firlayacak sanki dr.normal.dogum oldugundan zorlamadan dolayi kemik agrisi olur demisti kalsiyum baslamisti ama 1 ay oldu hala gecmedi dün kan verdim bende bugün çıkacak sonucu acaip halsizimAyy hamilelik bitti ama bnm derdim bitmedi kızlar
Çok halsizim aşırı çarpıntım var ellerim bacaklarım titriyor çok çabuk yoruluyorum ve hemen sinirleniyorum , üstümü giyinirken bile yoruluyorum düşünün dışarı çıkmak dahi istemiyorum yorulacağım için bu durum psikolojimi de yıprattı artık off
Benım okudugum bir kitapta boyle dıyor 3 aya kadar anne karnında geçirdiği zamanın devamı diye başka bir kitap rutin oluşturma üzerine anlatıyor ve 6 haftalıktan 4 aya kadar bir dönem olarak görüyor.hepsini okuyorum ama çocuğun bir günü bir günü tutmuyor.mesela bugünlerde reflüsü azdı bizim oğlanın sürekli kusuyır ve midesi ağzında uyuyamıyorBir sayfada 0-3 ay bebekler ne zaman ne kadar isterse emzirilmelidir ve henüz uyku düzeni diye bir şey olmaz diyor. Sadece gündüz 5-6 saat uyumalıymış ve uyandığında da 1 saat veya 1 saat 15 dakikadan fazla uyanık kalmamalıymış. Bence şimdilik bu bile yeter bize
Ben de öğleden sonra alıcam sonucu canım bakalım benim doğumdan öncede düşüktü şimdi hiç kalmamıştır herhalde kan manCanim bende aynı durumdayım yürürken bacaklarım kollarım ayaklarim bende değil sanki sizim sizim sizliyor kemiklerim. bacaklarımı büküp oturamıyorum diz kapagim firlayacak sanki dr.normal.dogum oldugundan zorlamadan dolayi kemik agrisi olur demisti kalsiyum baslamisti ama 1 ay oldu hala gecmedi dün kan verdim bende bugün çıkacak sonucu acaip halsizim
Aynen bir gün beş bir gün gece 3 de uyaniyor o yüzden de göğüslerim bazen çok sertleşiyor emmesinde değişkenlik gösteriyor çünkü yeri geliyor 15 20 yeri geliyor 5 dj emiyorBenım okudugum bir kitapta boyle dıyor 3 aya kadar anne karnında geçirdiği zamanın devamı diye başka bir kitap rutin oluşturma üzerine anlatıyor ve 6 haftalıktan 4 aya kadar bir dönem olarak görüyor.hepsini okuyorum ama çocuğun bir günü bir günü tutmuyor.mesela bugünlerde reflüsü azdı bizim oğlanın sürekli kusuyır ve midesi ağzında uyuyamıyor
Anne karnındaki seslere çok benziyor bende denicem bakalimKizlar gunaydin, dun bi arkadasim onerdi Buzuki Orhan Kolik diye bi kayit var youtube da. Ali ye onu dinlettim vallahi bir sakinlesti kendinden gectideneyin derim :)
Bende dün vermiştim aslında öğleden sonra çıkmamış bugün tekrar arıcan dr.u.benimde çok düşüktü ilaçla normal seviyeye yakın olmuştu ama doğumda oda gitmiştir kesin bendedeBen de öğleden sonra alıcam sonucu canım bakalım benim doğumdan öncede düşüktü şimdi hiç kalmamıştır herhalde kan man
Katılıyorum buna. Hele ilk çocukta deli etti beni eşim. Kızım çok iştahsız. Sürekli telefon eder ne yedi diye sorardı hala daha kahvaltıda ne yedi öğlen ne yedi tek tek sorar sinir olurum. Hasta olunca falan perişan olurdu resmen. Bunda biraz daha rahat gibi sanki bakalımYa ben hamileyken eşim bana bişey ilacak diye aklı çıkardı şimdi bebek doğdu bebeğe sardı kafayı:)) sen babasin yat uyu dimi yok ama kakasina kendisi bakmadan ikna olmuyorerkegin fazla ilgili olması da zarar valla beni sinir ediyor cocukla ayri uğraşıyorum ona ayrı laf anlatmaya çalışıyorum
Canim biberondan fazla fazla cektigi için o kadar iciyorlar yoksa benim bebe de emerken en fazla 50-60 cc iciyordur. Bazen onu bile alamadan hemen uyuyakaliyorKizlar bu yazdiginiz mama cc leri cok degil mi ya :/ benim bebe emiyor sadece mama vermiyorum ama eminim bu kadsr cc emmiyordur. icime kurt düştü resmen :/
İnşallah yoktur cnmSut alerjisi için konuşulmus da etiket yapamadım nedense.katreinur bizde de ihtimal varmış. Ishal olmuştu , meme almıyor ve makat girişinde kırmızı noktalar vardı . Doktor bunlar belirti hepsi dedi. Ama daha küçük erken bunun için dedi de bilmiyorum inşallah yoktur .
Aynen canim sabah aradi kakasini yapti mi ne kadar yapti diyor. Şeytan diyor çek resmini yolla boklu bezininKatılıyorum buna. Hele ilk çocukta deli etti beni eşim. Kızım çok iştahsız. Sürekli telefon eder ne yedi diye sorardı hala daha kahvaltıda ne yedi öğlen ne yedi tek tek sorar sinir olurum. Hasta olunca falan perişan olurdu resmen. Bunda biraz daha rahat gibi sanki bakalım
Aynısı bizde var ama kimse öpmüyor bir doktor isilik bir doktorsa yeni Doğan sivilcesi dediKızlar cepten girince foto ekleyemiyorum ama bebegimin yüzü minik minik kızarıklık içinde dr a götürdüm öpmekten dolayi mikrop kapmis dedi.hametan kullan dedi 2 gun surdum sabah aksam pek fayda etmedikv ler 5 gün burdaydı sürekli öptü bikac kezde ağzından öperken gördüm islak pamukla sildim surekli. öpünce alerji oluyor dedim 2 gun surat salladi bana öpmedi gidecegi gün nasilsa gidecem diye öptü durdu cok sinirlenmistim simdi cikiyor acisi cok uzuluyorum insanlar neden dinlemezki ben annesiyim senden çok düşünüyorum tabiki yavrumu daha ben 1 kere öpmedim.20 gunluk bebek ya korpe o daha cildi hemen zarar görüyor.zaten cennet kokusu yetiyor öpmeye kiyamiyosunki zarar verecem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?