2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dogru emzirme tekniklerinde emzirirken diğer göğüssüzden sut geliyorsa doğrudur diye benim bazen geliyor bazen gelmiyor sizde nasıl

Bence herkes için geçerli değildir, bende hiç gelmiyor mesela. Eğitimde 1 saat emzirirken izlediler, doğru pozisyona aldılar. O zaman da gelmedi.

Gönder gönder sen o kaynanayı ben şu uykusuzluk asabiyetimi üzerinde gideriyim, deli olurum minnacık bebeğin öpülmesine ya. Bırak kızan kızsın, öptürme hiç bir koşulda.
Gönderdim ama şimdi çeken yine benim yavrum aramış vide ay çok üzüldüm keşke öpmeseydim felan iyice dellendim ben söyleyince adım gelin oluyordu ama dedim.bende sinir oldum canım ama nafile...

Bizim kızın kirki
Pazartesi çıktı artık gece uyursa uyandırmamayi düşünüyorum benim gibi kırkı çıkan var mi hala saatli mi uyandırıyorsunuz

Mama kullananlar hangisini kullaniyorsunuz ? Aptamil çok şekerli dediler bana . Değiştirmek istiyorum. Bi de sanki ishal olmuştu mamadan olabiliriz diye düşünüyorum .

Mama kullananlar hangisini kullaniyorsunuz ? Aptamil çok şekerli dediler bana . Değiştirmek istiyorum. Bi de sanki ishal olmuştu mamadan olabiliriz diye düşünüyorum .
Ben sma kullaniyorum tavsiye uzerine ama sanki kilo almiyo gibi onun disinda kabizlik yapmiyo ve gazini kendi cikarabiliyo cok sukur ama hangi mama daha iyi saglik acisindan bilmiyorum sutum hic yok

Bizim kızın kirki
Pazartesi çıktı artık gece uyursa uyandırmamayi düşünüyorum benim gibi kırkı çıkan var mi hala saatli mi uyandırıyorsunuz

Canim benim doktorum gecen 1 ay kontrolunde kilo alimi iyi olunca artik uyandirma dedi. Gece 4 saate kadar uyuyabilir dedi ogunden itibaren gece uyandirmiyoeum kendi belli olmuyoe bazwn 3,5 saatte bazen 2 saatte uyaniyor. Ama ben yinede nolur nolmaz doye 3,5 saate alaem kurup uyandieiyirum. Gunduzde 3 saatten fazla uyumasin dedi ama okadar durmuyor cok sukur :))

Bırtek sana dönükmü canım taşırken. Ben ergobaby almayı düşündüm zaten pahalı birde yenidoğan aparatı lazım heralde belirli bir kiloya kadar.yada kaç kiloya kadar biliyormusun?
Boba da onde sadece anneye donuk ama ergo babyninde ters tasinmasi hem 20 dk en fazla hemde belli bir zamandan sonra. Hepsininde yenidogan aparariyla kullaniliyor.

Bırtek sana dönükmü canım taşırken. Ben ergobaby almayı düşündüm zaten pahalı birde yenidoğan aparatı lazım heralde belirli bir kiloya kadar.yada kaç kiloya kadar biliyormusun?
Hem sirtta hem goguste tasinabiliyor. Bebegide hem yuzu donuk hem sirti donuk koyuyorsun. Kac kiloya kadar bilmiyorum ama. Yenidogan aparati var zaten kendisinde.

Canim biberondan fazla fazla cektigi için o kadar iciyorlar yoksa benim bebe de emerken en fazla 50-60 cc iciyordur. Bazen onu bile alamadan hemen uyuyakaliyor
Bence tam tersi ya ben sutumu hem sahip veriyorum hem emziriyorum sagip verdiğim zaman bez normal dolu oluyor. Emzirdigim zaman daha uzun süre emiyo ve bez nerdeyse iki kat daha dolu alıyorum sanki emzirince daha bı doyuyor gibi geliyor bana da . Bı de bı hesap vardı bebeğin kilosu ÷56=alması gereken cc gibi biseydi bir öğünde

Teyzeleri Bugün 15 günlük olduk kontrolümüz vardı Doktor kilo alımı çok iyi dedi Çok kusuyordu onu da çok fazla emmesine bağladı çok emen bebeklerde ciğere kaçma riski oluyormuş dikkat et dedi sürekli emzir dedi kusması beni çok endişelendiriyordu
Çok şükür korkulacak bişey yokmuş

Iste canim aynen benimki de hersey kitaplarda yazan gibi olsun istiyor. Emzir, hop 2 dakikada gazini cikar yatir uyusun 3 saat. Gercekler Oyle olmayinca da sinirleniyor.
Canım tavsiyem kendi yatağında yatarak emzir olduğu yere bırak kımıldatıp beşiğe koyunca bizimki de uyanıyor Ama yatakta emzirip uyutunca 3 saat kalkmıyor ben bundan sonra böyle yapmayı düşünüyorum

Bana doktor sma önermişti ilk zamanlar sorduğum da hastanede de onu veriyorlardı ilk zaman 3 kere kullandığım icin çok yorum yapamayacağım ama genelde iyi diyorlar
Arkadasım 40ndan sonra kaldırmadım 5 saate oldu 6 saate oldu gece uykusu öyle oturdu dedi
Ben de sanki kaldırınca uykusunu bölüyoruz daha da huzursuz oluyor diye düşünmeye basladimn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…