- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.081
Öyle olcak canım eşim geldi gitti anlattım biraz daha çoğunu bilmiyor bile yarın eşyalari hazırla akşam alcam götürcem sizi dedi..ya tamam annem gerçekten çok iyi saf kalpli insandır kötülük için demez yapmaz ama senelerce kendine yapılanı bana yapmaya çalışıyor şimdi itiraz edip müdahale ettirmeyince de garip geliyo bi hayatımın ayrı evimin eşimin çocuğumun olduğunu unutuyo yönetmeye çalışıyo istediği gibi inan kafa yorgunluğuna terci h ederim vücut yorgunluğunu ruh yorgunluğu biseye benzemiyor çünkü moral gittimi elden hayat zehir oluyorCanım anneannende gelince bir gün kal sonra eşim de beni çocuğunu özlüyor gitmem lazım de bahanesiyle tatlılıkla dön evine vücudun yorulsa da kafan rahat olur hiç değilse
Sağa yatırmanla ne alakası varmış anlamadım neye bagladk bunu
Başı düzelir cnm meraklanma. Geçmiş olsun cnm sarılık çıkmamasına sevindim kaç günlük olmuştunuz bizimde gözlerde var hala sarılık trkrar ölçtürmedik doktorumuz düşüşe geçmiş tekrar çıkmaz demişti
Kimse yoksa biz variz yahu. Bende ayni yoldan gectim. Yok sut kokusu var onda kedi saldirir yok o yok bu. Elini cizer filanAynen öyle canım çok okudum o tarz yazıları ben bagisiklik sistemleri daha güçlü oluyomus gel gör ki bunlara anlatamıyorum neymiş belki zarar vermek istemezmiş ama elini kolunu oynatınca oyun sanıp atlarmış cizermis..ya ben bu çocuğun annesiyim ya bu kadar komik bişey olabilirmi bir kedi ile kıyas yapmak onun yeri ayrı evlâdimin yeri ayrı tabiki..bana muhtaç ve bagli olan bir hayvani nasıl başkasına verir yada sokağa atarim ben...neyse burdaki herkes bunaldı artık benim kedi sorunsalimdan kusura bakmayın kızlar burda içimi kusup rahatlıyorum yoksa kimsem yok kafayı yicem artık
Hepatitten sonra 2.gun biz meme reddi yasadik. Ayni sey olur diye korkuyorum :/ birde herkes huyu degisir diyor. Ondanda cok korkuyorum.Yok cnm oğlum daha birimci ay aşısınınyeni oldu sayılır ama kızımdan hatırladığım kadarıyla ateşlenmişti o yüzden beni de geriyor açıkcası şimdiden
Canım meme ucuna çok az pekmez falan mı sürsen acaba işe yarar mı ki?Normal Doğum da olsa Sezeryands olsa bebekler annelerinin memesini içgüdüsel olarak bulup emerlermiş kokuyu bilirlermiş bizimkinde hala tık yok sabahtan beri ağlayıp duruyorum bizimki beni anne olarak hissetmiyor mu acaba belki de beni biberon olarak görüyordur hala48 günlük olduk ara ara alıyordu 2 dk olsa şimdi oda YÖK iyiden iyiye uca alıştı sanirim hiçbir zaman o hazzı duymayacağım hep kendimi eksik yetersiz hissedeceğim hiçbir zaman o bağımız olmayacak galiba artik
Canım görümcem çok sık gelmeye başlamıştı bide kızımı uyurken burnunu sıkıp zorla uyandirmalalar öpmeye minciklamalar emdikten sonra alıp kusturmalar bide kendilerine hizmet ettirmeler falan olunca bide açık açık canımız sıkıldıkça özledikçe artik soluğu burda alcaz deyince kaçmak istedim bikac gün eşimin ailesi ile aram yok sevmiyorum istemiyorum çünkü senelerce gelip gitmediler en zor günlerimde destek olmadılar şimdi bebek sevmeye geliyorlar yüzsüz yüzsüz evime geliyorlar..inan okadar istiyorum artik eşimle çocugumla bas basa kalmayı ama 40 gün dolana kadar mecbur annem olacak sonra gelmem diyo ama ben kirmamaya çalıştıkça kırılan ben oluyorum hepPeki sen neden annende kalıyorsun canım evine geçsen bence hersey daha güzel olur sizin için esin artık senin ailen çocuğunuz da var.birlikte halledersiniz annen de olsa bu kadar düzen degistirmesine müsade etme bence canim
Beni de geriyor:/ bizim dün 2 ayımız bitti aslında ama verem aşısıydı sanırım haftads bir açılıyormuş. Hemşire ben arayıp çağırırım dedi onu bekliyoruz. Bizim de hepatitten sonra çok huy değiştirdi yeni yeni düzeliyordu. Bizi unutsalar keşke diyorumKizlar 2.ay asini yaptiran var mi aramizda? Beni cok geriyor o asi.
Sağol canım iyiki varsınız başkasına anlatsam güler geçer dinlemez bile ama burası başka bi yere dönüştü birbirimize çok güzel destek oluyoruz maşallah:)aynen bana da dediler onu yok süt kokuyu et kokusu var yer çizer tirmalar...benim de bi ara her yerim çizikti hamil e iken ve kanda hiç kedi ile ilgili bi sıkıntım olmadı torch testlerinde ve önceden okadar kedi köpek ile ilgilendim baktim ve ben delice severim hayvanları öpe öpe.. geçmişe dönük bi toxoplasma bile gecirmemisim bence hayvan sevgisinden kaynaklı bu ona inanıyorum ve bağlıyorum ben..Kimse yoksa biz variz yahu. Bende ayni yoldan gectim. Yok sut kokusu var onda kedi saldirir yok o yok bu. Elini cizer filan
Cizerse cizer bizimdevar cizikler olmedik.kedili evde buyuyecek cizilecek tabi hem bagisikligi guclenir dedim gectim
Hepatitten sonra 2.gun biz meme reddi yasadik. Ayni sey olur diye korkuyorum :/ birde herkes huyu degisir diyor. Ondanda cok korkuyorum.
Asiri uyku hepatitten sonrada oldu bizde.2.gun ise emmeyi red etti.2 gun sürdü o reddetme olayi.hani bu yan etki yapmaz dedikleri asida bile boyle olunca cok endiseleniyorum.Beni de geriyor:/ bizim dün 2 ayımız bitti aslında ama verem aşısıydı sanırım haftads bir açılıyormuş. Hemşire ben arayıp çağırırım dedi onu bekliyoruz. Bizim de hepatitten sonra çok huy değiştirdi yeni yeni düzeliyordu. Bizi unutsalar keşke diyorumyalnız kızımdan çok iyi hatırlıyorum uyumayan kızım bu aşıdan sonra uyumaya başlamıştı. Çok uyku yapmıştı iyi mi kötü mü bilmem de:)
Valla ben olsam cekmezdim. Anneyse bende anneyim. Esim var cocugum var yeni bir aile kurmusum destek olacaksan ne ala olmayacaksan kapi orda der arkamada bakmazdim.Sağol canım iyiki varsınız başkasına anlatsam güler geçer dinlemez bile ama burası başka bi yere dönüştü birbirimize çok güzel destek oluyoruz maşallah:)aynen bana da dediler onu yok süt kokuyu et kokusu var yer çizer tirmalar...benim de bi ara her yerim çizikti hamil e iken ve kanda hiç kedi ile ilgili bi sıkıntım olmadı torch testlerinde ve önceden okadar kedi köpek ile ilgilendim baktim ve ben delice severim hayvanları öpe öpe.. geçmişe dönük bi toxoplasma bile gecirmemisim bence hayvan sevgisinden kaynaklı bu ona inanıyorum ve bağlıyorum ben..
Tabiki cnm amin inş Allah korusun hepsini. Kendini kasıyor nöbet fln olmasından korkuyorum diyordun öyle birşey de yok inşallah dimi gazdan fln kasmıştırCanım yarın 40 çıkıcak lütfen mutlaka sen genede
ölçtür yazık bişey olmasın yavrularımıza
Yok cnmmeme reddi fln bilmiyorum ben yaşamassınız /yaşamayız inşallah hiçbirimizde aşıdan sonra değil ama hastalıklardan (bir kaç gün süren ) sonra huy değiştiriyorlar sankiKimse yoksa biz variz yahu. Bende ayni yoldan gectim. Yok sut kokusu var onda kedi saldirir yok o yok bu. Elini cizer filan
Cizerse cizer bizimdevar cizikler olmedik.kedili evde buyuyecek cizilecek tabi hem bagisikligi guclenir dedim gectim
Hepatitten sonra 2.gun biz meme reddi yasadik. Ayni sey olur diye korkuyorum :/ birde herkes huyu degisir diyor. Ondanda cok korkuyorum.
Normal Doğum da olsa Sezeryands olsa bebekler annelerinin memesini içgüdüsel olarak bulup emerlermiş kokuyu bilirlermiş bizimkinde hala tık yok sabahtan beri ağlayıp duruyorum bizimki beni anne olarak hissetmiyor mu acaba belki de beni biberon olarak görüyordur hala48 günlük olduk ara ara alıyordu 2 dk olsa şimdi oda YÖK iyiden iyiye uca alıştı sanirim hiçbir zaman o hazzı duymayacağım hep kendimi eksik yetersiz hissedeceğim hiçbir zaman o bağımız olmayacak galiba artik
Canım benim de oğlum söylediğin gibi memede susuyor sürekli ağlıyordu,özellikle de akşam belli bir saatte,çok gazı var diye acile bile götürmüşlüğümüz vardır ama sonradan öğrendik ki çocuk açlıktan ağlıyormuş,ilk çocuk olunca anlayamamışız neden ağladığını..senin yavrunun da öyle olma ihtimali olabilir mi?Kızlar gazlı bebekler ne alemde. Ben artık yıldım. Memede sakinleşiyor ama yerine yatırınca kucağımdan bırakınca ya kıyamet kopuyor yada uykuda sürekli huzursuz sürekli ıkınıyor mızıklanıyor. Hiç derin dalamıyor. Haliyle bende artık zombiye döndüm. Birinin bakması bişey değiştirmiyor uyandığı an meme istiyor. Napacağımı şaşırdım artık
Canım benim de oğlum söylediğin gibi memede susuyor sürekli ağlıyordu,özellikle de akşam belli bir saatte,çok gazı var diye acile bile götürmüşlüğümüz vardır ama sonradan öğrendik ki çocuk açlıktan ağlıyormuş,ilk çocuk olunca anlayamamışız neden ağladığını..senin yavrunun da öyle olma ihtimali olabilir mi?
Evet sizinki gaz o Zaman canım,zinco tarzı Damlalar işe yarar belkiGazı çıkınca uyuyor. Çok sakin bi bebek oluyor. Çişli ve kakalı bezlerimiz gayet iyi. Son kontrolde kilo alımıda iyiydi. Bndr bugün acaba mı dedim ve emzirmenin arkasına 30 cc mama verdim. 20 cc içti. Ama hiç bişey değişmedi taki gaz çıkana kadar
Bizde aynı durumdayız.şuana kadar 3 ayrı damla kullandık işe yaramadılar masajda pek yarıyor denilemez anlık rahatlıyor ama çok geçmeden yine kıvranmaya başlıyor yediklerime de dikkat ediyorum. Sanırım tek çaresi zamanKızlar gazlı bebekler ne alemde. Ben artık yıldım. Memede sakinleşiyor ama yerine yatırınca kucağımdan bırakınca ya kıyamet kopuyor yada uykuda sürekli huzursuz sürekli ıkınıyor mızıklanıyor. Hiç derin dalamıyor. Haliyle bende artık zombiye döndüm. Birinin bakması bişey değiştirmiyor uyandığı an meme istiyor. Napacağımı şaşırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?