Ah canım ahh lohusa bunalımı mi o nee

benim öyle şeylere bile hakkım yok malesef onu düşünen bile yok bu kiz lohusa bunalımında diye düşünen onu hesaba katan bile yok

benim eşimle uzak kalmam bile umrunda değil bende canı sıkılmış korkma kapmazlar senin kocanı diyor uzak kaldık onun yüzünden bas basa kalamadık

adam her akşam gelip görüp gidiyor eve yarın anneanem de gelecek artık yan daireye teyzemlerde kalıyordu annem bakıyor normalde o gelince eşim hiç gelemiycek çünkü anneanem görürse kıyamet koparır istemiyor eşimi teyzemlere yetiştirir hemen onlarda kıyamet koparır girdiğini duyunca...haklisin canim biz üçümüz bir aile olucaz ama bunu nasıl anlatabilirim kırmadan...ah canım ahh benim evimin düzeni var aslında sadece biraz değişecekti yemek bulaşık çamaşır yani genel ev isleri aksayacakti okadar ama annem bunu komple kendi istediği gibi değiştirmeye çalışıyo ve benim evimin düzeni var bozma deyince benimde hayatım var deyince kötü oluyorum...evet bunaldim ağlayacağım ağlayamiyorum da ya kendi başıma olsam ağlarım gülerim rahat oturur kalkarım kafam rahat olur bende sütüm kesilcek diye korkuyorum diyorum ki çocuk babasını bilmeyecek amaaannn kızım sende yani diye dalga geçer gibi davranıyor üstüne sütun az yetmiyo yada kalitesiz diyolar bide onu da yemiyorsun a bagliyolar...bende aşırı hassasim ve bende çok sinirliyim kriz geçiririm hatta bide biyere vursam sinirden kendimi zor tutuyorum zaten neticede annemin eşi benim öz babam değil ayıp olcak diye korkuyorum..annem senelerce herkese kendi hayatına müdahale ettirdiği için kendinde de o hakkı görüyor ama ben o karakterde olmadigim için edepsiz oluyorum ona ters geliyor kendimi savunmam ve cevap vermem