2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet canm bnde onu anlatamıyorum insanlara bu oyuncak degl bebek Allah korusun bsy olursa dönüşü olmaz gecen gun esimin abisi eltim evli gorumcem esimin yiyeni ailesiyle geldi bunlar tutturdu cocugu sacini kesicez bn karsi ciktim ama esim israr edince tamm dedim tamm guzelcr sacini kesti abisi bakiyorum bu sefer banyo ettirelim demeyi basladilar bn hayir cok kalabalik kapilari camlari actilar ev cok sicak diye banyo ettirmek icin ev soguk oldu diyorum diyorlar bu kadar pimpirikli olma bu sefer cok kotu bagirdim yeter artik bn bu. Cocugu kucagma alana kadar neler cektim ne ilaclar igneler zaten tup bebekle oldu yapmayin bu bnm cocugum diye bagirdim giderler kuserler sandim gitmediler ama bir daha ellemediler cocugumu ses cikartmazsam oyuncak gibi oynuyorlar ya

Kizlar doktorunuza ne hediye aldiniz bn cikolata ve yaptrdim kendi resmiyle birde yanina ne alsam acaba

Ben emzirme sudyeni takıyorum canım göğüs pedi kullandigim için oda mecbur ama cupli yani belensiz süngerli olanları da var emzirme sudyenlerinin..disariya çıkarken mecbur dolgulu takıyorum ama..
Bende öyle canım sadece dışarı çıkarken takıyorum ama evde hiç bişi yok acaba sarkmasını hızlandırır mı diyorum

Ozaman bende emzirme südyenine başlayım ozaman. Ama ağlıyo canım öyle oluncada kıyamıyorum aç diye ama dün ilk deda sol göğsümde bitti süt çıktım 1 damla zorla geldi

Kızlar 2 gündür gazımız başladı. Biogaia aldım eczacı sabah öğle aksam 5 damla dedi ama fazla geldi siz nasıl kullanıyosunuz

Kızlar 2 gündür gazımız başladı. Biogaia aldım eczacı sabah öğle aksam 5 damla dedi ama fazla geldi siz nasıl kullanıyosunuz
Aa nasil yani gunde uc kez 5 damla mi dedi bana bir gunde sadece 5 damla verebilirsin dedi eczaci 5 damladan fazla verme cocuk daha kucuk doktorunda 5 damla yazmis demisti

Aa nasil yani gunde uc kez 5 damla mi dedi bana bir gunde sadece 5 damla verebilirsin dedi eczaci 5 damladan fazla verme cocuk daha kucuk doktorunda 5 damla yazmis demisti
Tam salak ya bende ilk defa duydum tekrar sordum hatta iyiki güvenmemişim ona. Prospektüsündedr günlük 5 damla yazıyo

Kızlar bir emzirmede iki göğsünüzüde emziriyormusunuz.ben hep tek göğüstüm ama sanırım şimdi yetmiyor ağlıyor diğerinide veriyorum.yazarsanız sevinirim.

Kizlar benim sut elime falan geldiginde farkediyorum yapis yapis. Bildiginiz tatlinin surubu elime gelmis gibi.Gebelik sekerinden sonra tatliyi cok abarttim acaba ondan olabilir mi? Sizin de oyle mi?
Benimki de yapış yapış anne şutu şekerli oluyormus zaten canjm
Günde 5 damla
Kızlar bir emzirmede iki göğsünüzüde emziriyormusunuz.ben hep tek göğüstüm ama sanırım şimdi yetmiyor ağlıyor diğerinide veriyorum.yazarsanız sevinirim.
Uzun emince bazen cekse bile gelmiyor malum silikon uçtan hiç gelmiyor o yüzden veriyorum

Bazen.2.sinide.emiyor bazen tekiyle doyuyor. Memeyi biraktiginda uyumussa tek meme uyumayıp araniyorsa diger memeye geciyorum.

Kizlar benim sut elime falan geldiginde farkediyorum yapis yapis. Bildiginiz tatlinin surubu elime gelmis gibi.Gebelik sekerinden sonra tatliyi cok abarttim acaba ondan olabilir mi? Sizin de oyle mi?
Yeryuzunde şeker ve yağın birlikte olduğu tek doğal yiyecek anne sütüymüş bir belgeselfe izledim.şekerli olması normal yani

Bu bebelerin emzirme aralıkları azalması gerekmiyor mu kızlar benim oğlan sürekli emiyor sürekli bezi doluyor anlamadım.doktora sorcam pazartesi emzikde istemiyor

Kızlar sizinde bebeğin burnu sürekli tıkanıyormu hergün otribebe ile açmak zorunda kalıyorum.
Tıkanıyor kuzum ben serum fizyolojik damlatiyorum özellikle emzirmeden önce damlat demişlerdi bana daha rahat emiyormuş ama aspiratör kullanmıyorum ben çünkü o damlalar akıtıyor zaten genizden..

Meme ucum hala kırmızı, kalkanlar hep takılı..kalkansız nasıl duruyosunuz uçlar acımıyormu, benim uçlar tişörte değince yamuluyo gibi ve aşırı acıyor, duştan sonra bornoz giyemşyorum, tişörtüm değcek diye ödüm kopıyo.var mı benim durumumda olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…