- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.361
Canım ağlama kendine eziyet ediyosun ya eğer çok açıkmış olsa ortalığı yırtardı doymasa ağlardı çünkü açliklarına dayanamazlar emin ol emmedigi zamanlarda sağ sütünü ki çekilmesin yada azalmasın bana burda bi arkadaş incir ve kayısı demişti Allah razı olsun göğüslerim dolmaya başladı hatta sağ göğsüm sizliyo denemeyen varsa denesin kesinlikleYakında benim sütümde kesilir ağlamaktan emmiyor neredeyse iki gündür 4 saate bir emdi
Ayyyy inanmiyorummmm faydasini görmeye başladın yaniii çok sevindimmmmmCanım ağlama kendine eziyet ediyosun ya eğer çok açıkmış olsa ortalığı yırtardı doymasa ağlardı çünkü açliklarına dayanamazlar emin ol emmedigi zamanlarda sağ sütünü ki çekilmesin yada azalmasın bana burda bi arkadaş incir ve kayısı demişti Allah razı olsun göğüslerim dolmaya başladı hatta sağ göğsüm sizliyo denemeyen varsa denesin kesinlikleBirdilimkek sen demistin sanırım valla çok sağol ya Allah razı olsun gerçekten ise yarıyor...
Ben hep çenesinin altına emzirmeden minik kare bezler varya adı aklıma gelmedi onlardan koyuyorum. Dışardaykende gögüs pedi takıp değiştiriyorum. İstersen sağ buzluğa at çoksa hem göğsün rahatlar hem sonra içer bebekKızlar ya bizim minik oğlan emerken hep süt akıtıyor dudağının kenarından yada emerken arada memeyi bırakıp nefes alıyo bu sefer ağzındaki sütler hep üstüne akıyor. Bu sefer hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum. Göğüslerimden akan sütlerde cabası göğüs pedleri yetmiyor. Ben dışarı çıktığımda ne yapıcam sürekli yanımda havlumu taşıcam bu durum ne zaman düzelir ?
Aynen oyle canim. Dusuverse senin icin yanacak. Onlar ay pardon cocuk iste diyip kalkip gidecek. Senin canindan can gidecek. Ben normalde sessiz biriyimdir pek karismam cogu seye. Ama konu cocugum olunca susmuyorum diyorum yani yapmayin etmeyin diye. Gecen gun de cok cok kucaginiza aliyosunuz diye laf isittim kayinpederden. Uyuyan cocugu uyandirip kucagina alan insandan. Onun guvende hissetmeye ihtiyaci var su an dedim. Kucaklayinca mi guvende hissetcekmis dedi kucumser kucumser. Esim de evet anne kokusuyla huzurlu oluyo o cocuk baska bi sey tanimiyo daha dedi. Sustu sonra. İnsanlar gercekten cildirtiyo bazen beni. Pazar gunu anneme gecicem insallah kurtulcam burdan.Aynisi bizde de oldu cocugu grip oksurmekten bi hal oldu gelip bnm cocugunun basinda oyalaniyo bnde annesine baktim annesi bsy demiyo sonra bn soyledim garcekten bn anlamiyorum bu insanlari eltimin biri 4 yasinda biri 6 yasinda cocuklari var bebegimi eline almak istedi o daha kucucuk ya duserse birde guzel tutamazsin biraz buyu tasirsin demistim annesi ne diyo ay bsy olmaz o kadar pimpirikli olma yok veremem biraz büyüsünler diyincede alındı
NeeeO gün ben aile sosyal politikalara para icin başvuru yapmaya gittim ya memur kadın başvururu yaparken geldi öptü kızımı ben şok tanıdıkları geçin tanımadıklar öpüyor
İnsan bi annesi rahatsız olur ya da tersler diye korkar çat dedi dudağının yanından ay ne güzel çocuk diye öptü tabi Benin şarteller kilit :/ @Liviya @The Black Pearl
Sekerden oldugunu sanmiyorum canim. Benim de oyle yapis yapis. Tadina da bakiyorum arada benKizlar benim sut elime falan geldiginde farkediyorum yapis yapis. Bildiginiz tatlinin surubu elime gelmis gibi.Gebelik sekerinden sonra tatliyi cok abarttim acaba ondan olabilir mi? Sizin de oyle mi?
Bizim kiz 16 gunluk. Daha bi rutini yok. Bi gun hep memede duruyor habire emmek istiyor. Ertesi gun umrunda bile olmuyor. Zorla uyandiriyorum emsin diye.Bu bebelerin emzirme aralıkları azalması gerekmiyor mu kızlar benim oğlan sürekli emiyor sürekli bezi doluyor anlamadım.doktora sorcam pazartesi emzikde istemiyor
Ben kalkani hic kullanamadim. Daha da hassaslastirdi gibi hissettim. Direk bi yere temas edince cok aciyor benim de. Her emzirme sonrasi tahin yagi ve lansinoh suruyorum. Ustune gratisin kare pamugunu onun da ustune gogus pedini koyuyorum. Emzirme atletinin icinde duruyor oyle. Akan sutu pamuk emiyor ve gogus ucunu nemli tutuyor. Ped de camasira gecmesin islatmasin diye. Boyle rahatladim cok sukur.Meme ucum hala kırmızı, kalkanlar hep takılı..kalkansız nasıl duruyosunuz uçlar acımıyormu, benim uçlar tişörte değince yamuluyo gibi ve aşırı acıyor, duştan sonra bornoz giyemşyorum, tişörtüm değcek diye ödüm kopıyo.var mı benim durumumda olan?
Kızlar bir emzirmede iki göğsünüzüde emziriyormusunuz.ben hep tek göğüstüm ama sanırım şimdi yetmiyor ağlıyor diğerinide veriyorum.yazarsanız sevinirim.
Canımm bende aynıyım ya zaten zar zor süt doluyor hep dısarı akıtıyorKızlar ya bizim minik oğlan emerken hep süt akıtıyor dudağının kenarından yada emerken arada memeyi bırakıp nefes alıyo bu sefer ağzındaki sütler hep üstüne akıyor. Bu sefer hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum. Göğüslerimden akan sütlerde cabası göğüs pedleri yetmiyor. Ben dışarı çıktığımda ne yapıcam sürekli yanımda havlumu taşıcam bu durum ne zaman düzelir ?
Hayır günde 1 defa 5 damlaKızlar 2 gündür gazımız başladı. Biogaia aldım eczacı sabah öğle aksam 5 damla dedi ama fazla geldi siz nasıl kullanıyosunuz
Ama o kare pamuk uca değince yada üstünde ki ped değince acımıyormu, ben pedi koyamıyorum, ucuna herhangi bişi değince çığlık atasım geliyo, bikaç kere deneyim dedim, yok iyice kötüleşiyo, uçlar çıktı ya yamuluyo böyle herhmgi bişi temas edimce, zaten kıpkırmıxı uçlarıAynen oyle canim. Dusuverse senin icin yanacak. Onlar ay pardon cocuk iste diyip kalkip gidecek. Senin canindan can gidecek. Ben normalde sessiz biriyimdir pek karismam cogu seye. Ama konu cocugum olunca susmuyorum diyorum yani yapmayin etmeyin diye. Gecen gun de cok cok kucaginiza aliyosunuz diye laf isittim kayinpederden. Uyuyan cocugu uyandirip kucagina alan insandan. Onun guvende hissetmeye ihtiyaci var su an dedim. Kucaklayinca mi guvende hissetcekmis dedi kucumser kucumser. Esim de evet anne kokusuyla huzurlu oluyo o cocuk baska bi sey tanimiyo daha dedi. Sustu sonra. İnsanlar gercekten cildirtiyo bazen beni. Pazar gunu anneme gecicem insallah kurtulcam burdan.
Neee
Valla ben de disarda filan gordugum cocuk cok hosuma da gitse opmeyi birak dokunmam bile. Esim bazen basini oksar cocuklarin. Onu da uyaririm yapma zaman cok kotu annesi babasi bisey derse moralin bozulur derim hep. Geldi lap diye optu demek. Oyle anlarda insanin zaten basireti baglaniyo. Ben de bisey diyemezdim sanirim.
Allah korusun evlatlarimizi.
Sekerden oldugunu sanmiyorum canim. Benim de oyle yapis yapis. Tadina da bakiyorum arada ben
Tatli bi aromasi var.
Bizim kiz 16 gunluk. Daha bi rutini yok. Bi gun hep memede duruyor habire emmek istiyor. Ertesi gun umrunda bile olmuyor. Zorla uyandiriyorum emsin diye.
Ben kalkani hic kullanamadim. Daha da hassaslastirdi gibi hissettim. Direk bi yere temas edince cok aciyor benim de. Her emzirme sonrasi tahin yagi ve lansinoh suruyorum. Ustune gratisin kare pamugunu onun da ustune gogus pedini koyuyorum. Emzirme atletinin icinde duruyor oyle. Akan sutu pamuk emiyor ve gogus ucunu nemli tutuyor. Ped de camasira gecmesin islatmasin diye. Boyle rahatladim cok sukur.
Benimki de alıp bırakarak emdiği için çok akıyo üstüne. İnce bişey koysam yine geçiriyor altına ben eski atlet yada havlu gibi bişeyler koyuyorum çenesinin altına. Zamanla daha güçlü emecekler cnm bu sorun kalkar ortadan inşallah. Ve göğüslerde çok dolu dolu olmuyo göğüs pedi koymamıza bile gerek kalmayacak ilerde. Göğüs pedi ne kullanıyorsun lansinoh taşırmıyor hiç. çok memnun kaldım ben. Şu an zaten çok akmıyor aartık benimKızlar ya bizim minik oğlan emerken hep süt akıtıyor dudağının kenarından yada emerken arada memeyi bırakıp nefes alıyo bu sefer ağzındaki sütler hep üstüne akıyor. Bu sefer hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum. Göğüslerimden akan sütlerde cabası göğüs pedleri yetmiyor. Ben dışarı çıktığımda ne yapıcam sürekli yanımda havlumu taşıcam bu durum ne zaman düzelir ?
Ben bi ara oğlum az emmeye başladığında bi gün baktım tadına tamamen tatsız tuhaf bi tadı vardı ertesi gün baktım hafif tatlıydı yediklerimizle mi alakalı bilmemkiBenim sut hic yapis.yapis degil. Tatli.ama az tatli.niye.ki :/
Memeyi bırakıp nefes alması ya yoğun akıyor sütun ya da burnu tıkalı biz ilk günden beri ağız bezi kullanıyoruz cubku hep akıyor ağzını cekiyor ağız bezi hep taşıman lazim ama memelerinden akan süte yetmiyorsa göğüs pedi mecbur başka şey kullanmalısın kuzumKızlar ya bizim minik oğlan emerken hep süt akıtıyor dudağının kenarından yada emerken arada memeyi bırakıp nefes alıyo bu sefer ağzındaki sütler hep üstüne akıyor. Bu sefer hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum. Göğüslerimden akan sütlerde cabası göğüs pedleri yetmiyor. Ben dışarı çıktığımda ne yapıcam sürekli yanımda havlumu taşıcam bu durum ne zaman düzelir ?
Suya bağlı olabilir kuzum ben cok su içinde yapış yapısı az oluyor Tatli yiyince baya yapış yapış oluyorBenim sut hic yapis.yapis degil. Tatli.ama az tatli.niye.ki :/
Kuzum tahin yağı zeytinyağı ayva çekirdeği kullan en olmadı pahalı ama gümüş göğüs Kalkan’ı al derimAma o kare pamuk uca değince yada üstünde ki ped değince acımıyormu, ben pedi koyamıyorum, ucuna herhangi bişi değince çığlık atasım geliyo, bikaç kere deneyim dedim, yok iyice kötüleşiyo, uçlar çıktı ya yamuluyo böyle herhmgi bişi temas edimce, zaten kıpkırmıxı uçları
Canim sutyeninin icine ped koyacaksin. Eger pedlerin kaliteli ise idare ederler seni merak etme. Ayrica benim bebek emerken de hep akiyor ama ben emzirmeden önce ağız mendili ile güzelce boynunu sarıp öyle emziriyorum böylece üstü ıslanmiyor. Bebek memeyi sık sık birakiyorsa ya gazı vardır ya da burnu tikalidirKızlar ya bizim minik oğlan emerken hep süt akıtıyor dudağının kenarından yada emerken arada memeyi bırakıp nefes alıyo bu sefer ağzındaki sütler hep üstüne akıyor. Bu sefer hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum. Göğüslerimden akan sütlerde cabası göğüs pedleri yetmiyor. Ben dışarı çıktığımda ne yapıcam sürekli yanımda havlumu taşıcam bu durum ne zaman düzelir ?
Benimde öyle yapış yapış ama şekerden olduğunu düşünmedim hiç . Normaldir diye düşünüyorum.Kizlar benim sut elime falan geldiginde farkediyorum yapis yapis. Bildiginiz tatlinin surubu elime gelmis gibi.Gebelik sekerinden sonra tatliyi cok abarttim acaba ondan olabilir mi? Sizin de oyle mi?
Bilmiyorumm ki. Ama benim hic yapış yapış olmadi.ki.emzirme.bitince gogus ucuma suruyorum ben gayet.normal sut.kivaminda.Ben bi ara oğlum az emmeye başladığında bi gün baktım tadına tamamen tatsız tuhaf bi tadı vardı ertesi gün baktım hafif tatlıydı yediklerimizle mi alakalı bilmemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?