2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Inciri yeni icebildim bende . Şeker hiç atmadığım halde çok tatlı geldi ya. Bi de incir hiç yemezdim zorla içtim resmen. Inşallah faydasını da görürüz.

Hayırdır canım sorun ne? Eşin Polis mi? Aynı odada yatmak mı o zaman aynı yatak da mı yatacaksını?

Allah yardımcın olsun...

Bilmiyorumm ki. Ama benim hic yapış yapış olmadi.ki.emzirme.bitince gogus ucuma suruyorum ben gayet.normal sut.kivaminda.
Memeye sürünce Benimde yapış yapış degil kızın yüzünde kalırsa öyle oluyor bi de ben sivilcelerim icin yüzüme sürüyorum
30 yasıma kadar ergenlik dağıl sivilce çıkarmadım lohusalikta her yerimi sivilce bastı o yüzdem sürdüm o zaman yapış yapış oluyor yüzüne dene kuzum bakalim olacak mi

Bende bugün a-01 den siyah erik kurusu alıp kaynattım sonra blenderdan geçirdim bizim kız kakayı 10 günde bir yapınca kayısı hoşafı fayda etmedi bir de bunu deneyim dedkm arkadasim söyleyince
Şeker de atmadım gayet tatlı oldu günde 2 bardak içsem faydası olur sanirim
umarım fayda eder
Bir de bebeyi ishal edersem asıl o zaman comolokko bana @lulicik canim muhteşem incir iksirini bir daha yazar misin sana zahmet olmazsa incirleri kaynatıyoruz sadece bu kadar demi

Hayırdır canım sorun ne? Eşin Polis mi? Aynı odada yatmak mı o zaman aynı yatak da mı yatacaksını?

Allah yardımcın olsun...
Yok canım avukat , muvekkilin ifadesi alınırken o da orda bulunmak için gitmiş . Lohusalik dönemini kaynana yüzünden sendromlu geçirdim . Tam düzeldim derken aynı odada kendimi buldum allahtan yatakta yatmadı. Yerde yatcam dedi .

Benimde büyük canım ve inanılmaz sırt ağrım var acaba bişey takmadığım için mi ki
Takmayınca yer çekimiyle ağırlık daha da fazla hissediliyor canım. Bak bugün normal sutyen denedim memeleri rahatsız etti ama boynum omzum çok daha rahat. Bari gündüzleri normal sutyen takayım artık. Ağrım emzirirken dayanılmaz oluyor

Annem geldi bugün bebeğe bakarım sen yat dedi. Hak getire. Maksimum 1 saat uyuyor. Eğer ki şanslıysak. Her uyandığında meme istiyor birinin yanımda olması bişey değiştirmiyor ki. Annem istersen sütünü sağ uyanınca onu vereyim en azından 3 saat deliksiz uyı toplarsın dedi ama bu defa da ben kıyamıyorum. Uyurken onun anne kokusuz kalmasını istemiyorum. Ama uyumamaktanda deliricem. Şimdi bekliyorum uyanacak. Emziricem keşke 2 saat deliksiz uyusada bende uyusam o arada

Bu bebekler bu kadar uykusuz nasıl kalabiliyor anlamıyorum gerçekten. Ben bayilcam uyku diye . Bakıyorum gözlerine tüm mahalleyi uyutur cinsten

Saat ondan beri gaz çıkarmaya çalışıyoruz ağlıyor su saat oldu
Doktorların denemediği damla kalmadı üzülüyorum artık bitkisel olsun olmasin minnacık çocuk ilaçlara maruz kalıyor
Çıkmıyor gaz çıkmıyor dalacak gibi oluyor tekrar ağlıyor katıla katıla morarak bir gün iyiysek bir gün ayaktayız o iyi günde haftada 2 en fazla
Bizim kız kesinlikle kolik
Müzikler çare etmiyor sesler falan gaz çıkmadıkça hiçbir şeyin faydası YÖK yapmadığımız masaj kalmadı saatlerde çıkmaz mi bi gaz çıkmıyor iste
3 ay dolsun diye gun sayıyorum şükür ki bugün 50. Gün bitti gun saya saya bebeğimin bu hallerinden uzak kalıyorum resmen hatırlamayacağım nasıl olduğunu tek hatırlayacağım sanirim kolikligi olacak her ağladığında az kaldı az kaldı diyorum
Ama cidden az kaldı mk korkum 6 ay sürmesi
Rahatlayana kadar tekrar acıyor 10 da emzirdim 12 günü rahatladı arandı emmek istedi 20 dk emdi boşuna istememiş sonra emerken ağlamaya başladı gazdan
Gaz çıkarmaya giriştik ağlamaya başladı şimdi yine 2 saat geçti ben yine acıkacak resmen kısır döngü

Uleee gerçekten tek çocuk hiç cocukmusss ilk kez anne olanlar hiç kizmayin ikinciyi yapınca feleginiz sasiyomuss
Bide hiç büyümelerini beklemeyin. Bitmiyo dertleri. Kızıma bakıp en güzel zamanı şimdi diyorum. Bıraktığım yerde duruyo. Üç gün sonra emekliyecek heryeri talan etmeye başlayacak. Aman oraya kafasını çarpar şöyle böyle. Oğlumun ayaklanınca en büyük hobisi mutfağı yatak odasına taşıyordu. Bir yaşından sonra dolaplar tamamen boşalıyordu hergün. Kilit taktım. Az daha büyüyünce ayakkabının birini giydirirken diğerini çıkarmış oluyo. Kış günü terlik giymek istiyo. Az önce benim sıpa okula 1 kilo elma götürcek oluyordu. Kurabiye koydum artık çantasına. Büyüklerle uğraşmak daha zor. Ama gece ikisini de uyutunca gurur duyuyorum dünya benim oluyo. Onları izlemeye doyamıyorum. Artık evlat sevgisindenmi yoksa çocukların ikisinin de uyuyor olmasındanmı o mutluluk bilemiyorum

Kızlar 2 gündür gazımız başladı. Biogaia aldım eczacı sabah öğle aksam 5 damla dedi ama fazla geldi siz nasıl kullanıyosunuz
Canım biz günde 5 damla kullanıyoruz bence bir yanlışlık olmuş o eczacı yanlış tarif etmiş olabilir bana doktorum söyledi günde 5 damla bir sefer diye.

Ya bende aynı durumdayım bornozun önünü kapatamiyorum tek göğsüm iyice ayrıldı denemediğim şey kalmadı artık napicaz biri deva bulsa ve bizle paylassa keşke

Meme ucunuzu elinizi sürekli sıcak suyla yıkayın. Mikroplar geçmesini engelliypor yaranın. Nemli kalmalı. Ben madegasol zeytinyağı sürüp kapatıyordum. Deri attı. Sonra düzeldi. 4-5 gün sürdü

Benimde öyle resmen bıcak saplanıyo gibi sırtıma. Bende takıyorum artık daha rahatım gercekten

Ilgınc ni bakış açısı:) albasmasini duydum ama bu da yeni batıl inanç heralde senin kv yenilerini bulmuş:) gül geç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…