- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #46.381
Eşim ifadeye gitmiş il dışına . Haberim yoktu akşam haber verdi .annemleri ara yanına gelsinler dedi . Şimdi kaynanam yatak odasında yatıyor. Ben mutfakta çay içiyorum. of of kaderde aynı odada yatmakta varmış :-(
Memeye sürünce Benimde yapış yapış degil kızın yüzünde kalırsa öyle oluyor bi de ben sivilcelerim icin yüzüme sürüyorumBilmiyorumm ki. Ama benim hic yapış yapış olmadi.ki.emzirme.bitince gogus ucuma suruyorum ben gayet.normal sut.kivaminda.
Birinciyi görünce ikinciden tez vakitte vazgeçtimUleee gerçekten tek çocuk hiç cocukmusss ilk kez anne olanlar hiç kizmayin ikinciyi yapınca feleginiz sasiyomuss
Yok canım avukat , muvekkilin ifadesi alınırken o da orda bulunmak için gitmiş . Lohusalik dönemini kaynana yüzünden sendromlu geçirdim . Tam düzeldim derken aynı odada kendimi buldumHayırdır canım sorun ne? Eşin Polis mi? Aynı odada yatmak mı o zaman aynı yatak da mı yatacaksını?
Allah yardımcın olsun...
Takmayınca yer çekimiyle ağırlık daha da fazla hissediliyor canım. Bak bugün normal sutyen denedim memeleri rahatsız etti ama boynum omzum çok daha rahat. Bari gündüzleri normal sutyen takayım artık. Ağrım emzirirken dayanılmaz oluyorBenimde büyük canım ve inanılmaz sırt ağrım var acaba bişey takmadığım için mi ki
Bu bebekler bu kadar uykusuz nasıl kalabiliyor anlamıyorum gerçekten. Ben bayilcam uyku diye . Bakıyorum gözlerine tüm mahalleyi uyutur cinstenAnnem geldi bugün bebeğe bakarım sen yat dedi. Hak getire. Maksimum 1 saat uyuyor. Eğer ki şanslıysak. Her uyandığında meme istiyor birinin yanımda olması bişey değiştirmiyor ki. Annem istersen sütünü sağ uyanınca onu vereyim en azından 3 saat deliksiz uyı toplarsın dedi ama bu defa da ben kıyamıyorum. Uyurken onun anne kokusuz kalmasını istemiyorum. Ama uyumamaktanda deliricem. Şimdi bekliyorum uyanacak. Emziricem keşke 2 saat deliksiz uyusada bende uyusam o arada
Ben gumus gogus kalkani aldim o meshur markanin bir turlu hayrını göremedim hatta bence daha da kotu yaptiKuzum tahin yağı zeytinyağı ayva çekirdeği kullan en olmadı pahalı ama gümüş göğüs Kalkan’ı al derim
Bide hiç büyümelerini beklemeyin. Bitmiyo dertleri. Kızıma bakıp en güzel zamanı şimdi diyorum. Bıraktığım yerde duruyo. Üç gün sonra emekliyecek heryeri talan etmeye başlayacak. Aman oraya kafasını çarpar şöyle böyle. Oğlumun ayaklanınca en büyük hobisi mutfağı yatak odasına taşıyordu. Bir yaşından sonra dolaplar tamamen boşalıyordu hergün. Kilit taktım. Az daha büyüyünce ayakkabının birini giydirirken diğerini çıkarmış oluyo. Kış günü terlik giymek istiyo. Az önce benim sıpa okula 1 kilo elma götürcek oluyordu. Kurabiye koydum artık çantasına. Büyüklerle uğraşmak daha zor. Ama gece ikisini de uyutunca gurur duyuyorum dünya benim oluyo. Onları izlemeye doyamıyorum. Artık evlat sevgisindenmi yoksa çocukların ikisinin de uyuyor olmasındanmı o mutluluk bilemiyorumUleee gerçekten tek çocuk hiç cocukmusss ilk kez anne olanlar hiç kizmayin ikinciyi yapınca feleginiz sasiyomuss
Canım biz günde 5 damla kullanıyoruz bence bir yanlışlık olmuş o eczacı yanlış tarif etmiş olabilir bana doktorum söyledi günde 5 damla bir sefer diye.Kızlar 2 gündür gazımız başladı. Biogaia aldım eczacı sabah öğle aksam 5 damla dedi ama fazla geldi siz nasıl kullanıyosunuz
Ya bende aynı durumdayımMeme ucum hala kırmızı, kalkanlar hep takılı..kalkansız nasıl duruyosunuz uçlar acımıyormu, benim uçlar tişörte değince yamuluyo gibi ve aşırı acıyor, duştan sonra bornoz giyemşyorum, tişörtüm değcek diye ödüm kopıyo.var mı benim durumumda olan?
Kaç günlüksünüz canım benimde 36.günüm hala yaralarım varYa bende aynı durumdayımbornozun önünü kapatamiyorum tek göğsüm iyice ayrıldı denemediğim şey kalmadı artık napicaz biri deva bulsa ve bizle paylassa keşke
Benimde öyle resmen bıcak saplanıyo gibi sırtıma. Bende takıyorum artık daha rahatım gercektenTakmayınca yer çekimiyle ağırlık daha da fazla hissediliyor canım. Bak bugün normal sutyen denedim memeleri rahatsız etti ama boynum omzum çok daha rahat. Bari gündüzleri normal sutyen takayım artık. Ağrım emzirirken dayanılmaz oluyor
Aynen canım eczacı karıştırdı herlde bende günde 5 damla veriyorumCanım biz günde 5 damla kullanıyoruz bence bir yanlışlık olmuş o eczacı yanlış tarif etmiş olabilir bana doktorum söyledi günde 5 damla bir sefer diye.
Esin’e anlatma kuzum esinde dolar ister istemez annene karşı zaten araları iyi değilmiş
Sen misafirler gelsin ben geleceğim de eşine
Sonra eve gidince güzelce konus düzgün kararlar son görümcen vs konusunda müsait değiliz suraya gideceğiz bu var vs gibi bahanelerle ayağını çekersiniz görümcenin ve kaynananın bunu birazda eşin yapacak yalan atacaksınız gelmeyecekler
Bence annen sadece yardıma gelse bile kediye takacak o yüzden gelmesin sen tek kal
Sanirim kimseyi istememekle en iyisini ben yaptım ne kaynana ne annem
Annem başlıyor inçe giyindirmussin çabuk sunu giydir demeye cok da bilmiyor gerçi gaz icin eline veriyorum çocuğu emzirme pozisyonunda tutuyor çünkü hiç torunu vs olmadı olanda yoktu görmedi emdi dik tut diyorum koltuğa koyup oyun oynuyor bebe kusuncs bu kustu diyor panik oluyor ben tabi bunları gördükçe cinlendim her seferinde söyle yap dedim YÖK kadın ayni seyi yaptıkça sinirlendim biz de kavga ettik evden bile kovdum sonra özür diledim
Cok zorlanıyorum bugün ağladım daha yardım edecek bilen birileri olaydı diye ama bazende cidden yalnız kalmam iyi diyorum
Kaynanam desen bi geldi YÖK üstü inçe yok düzgün emzkrebilsen gaz olmayacak vs diye moralimi bozdu ha üstüne üstünlük bir de çay bekledi daha 10 günlük lohusayken o yüzden Eşime kimseyi istemiyorum dedim şükür arada öğlen ablam geliyor yemek hazırlıyor o varken ona veriyorum kızımı evin işlerini hallediyorum
Sen de bence yalnız kal bebeğinle bas basa Esin’le birlikte kedi olayı geldiği sürece bitmeyecek ve sonunda sana o kediyi verdirecek bence bana öyle geliyor
Ilgınc ni bakış açısı:) albasmasini duydum ama bu da yeni batıl inanç heralde senin kv yenilerini bulmuş:) gül geç:)Kizlar kusura bakmayin buraya yazdikca rahatliyorum da kv bizim gaz sancilarimiza teshisi koydu yatarken banyonun kapisini acik biraktigim icin uc harfliler cocugu rahatsiz ediyormus. Yani bizim gaz ondan ve kapiyi acik biraktigim icin de suclusu benimbundan sonra damlaymis gaz cikarmaya calismakmis masaJmis ne gerek var banyo kapisini kapatiriz cocuk misil misil uyur dicektim de iste insan tamam deyip kalkip kapatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?