2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Meme ucunuzu elinizi sürekli sıcak suyla yıkayın. Mikroplar geçmesini engelliypor yaranın. Nemli kalmalı. Ben madegasol zeytinyağı sürüp kapatıyordum. Deri attı. Sonra düzeldi. 4-5 gün sürdü
Aynen bende garmastan krem sürüp streç ile sardım iki gün kurumasını engelledi ölü deriyi kaldırdı emzirirken daha az aciyordu sonra emzire emzire geçti şükür .. eller bile iş yapa Yapa nasir tutar sizde emzire emzire geçecek kızlar biliyorum tarifsiz bir acı bence emzirmekten alikoymayin kalkan filan kan gelmedikce kullanmayın derim acil şifalar

Kizlar.benim bebe kabiz.olacak sanirim sabah kakasi sakiz gibiydi. Mama veremiyorum sadece anne.sutu. napsam ki.iyice kabiz.olmadan.

2. Ay aşımızı olduk geldik. Bakalım bizi neler bekliyor bugün:) şu an calpol falan vermedim takip ediyorun sürekli ateş huzursuzluk olacak mı bakalım

Biraz zahmetli yazmak ama tabi ki yazarim canim :) incir ve kayisilari kaynat iç:) bildigin komposto yap yani canim

Kizlar.benim bebe kabiz.olacak sanirim sabah kakasi sakiz gibiydi. Mama veremiyorum sadece anne.sutu. napsam ki.iyice kabiz.olmadan.
Benimki de sadece anne sütü aldigi halde kabiz oldu. 4 Gün bitince gece hastaneye götürdük cocuk doktoru fitil verdi o kadar agladi ki minisim nefesi kesildi utanmasam ben ondan çok aglayacaktim. Doktor bana sen de kabiz misin diye sorunca farkettim ki ben de çok seyrek çıkıyorum wc ye. Malesef yapacak bisey yok fitil vereceksin en az 5 gün geçince. Bir de doktor bize 6 aya kadar kullanmamiz için yogurt ve kefirlerde bulunan probiyotik iceren bitkisel damla verdi. Insallah bagirsaklarini gelistirir

Bana ebe bizim beslenmemizin etkilediğini söylemişti bolca incir kuru mürdüm erik ve komposto tüket bence fayda eder bebişlere birde şekerli çok beslenmek bebeğin kabız olmasını etkiliyormuş bilgin olsun

Cnm bemce de biraz kalın giydir. Dikkat edersen biz kendimizi sıcak tutunca gazımızı rahat atarız. Ama üşütünce karnımız şişer. Gazlanırız. Ben yerinde olsam kalın giydiririm. Terlemeye başlarsa terlemeyecek ama sıcak tutacak şekildw giydirirdim. Senin bebeğin kolik o yüzden ince giydirmemeni elini ayağını sıcak tutmanı tavsiye ederim. Üzeri ince olunca hele soyununca bebekler daha bir korkak oluyorlar.

Hepsini anlatmıyorum canım dolmasin diye yoksa göndermez bi daha. .dedim zaten gelecekler buraya gelsin gitsin geleceğim dedim..annem bugün mevlide gidecek bakacak kimse olmadigi için bugün yarın gidip temizlik yapicam evimde pazar da evime gidicem artik annem ananem gelicek bikac gün ona bakıcak o teyzeme gidince gelicek sanırım ama ben gerek yok bakıyorum dicem sabah gel akşam git evine eşim gelince dicem..gorumce olayına gelince eşim de kızmış 5 günlükken uyuyo uyansın sevelim diye burnunu falan sıkıp uyamdirmaya calismisti bide kusturdu olayı anlattığım eşimin dayisi bile kızdı yaptırma elletme dedi bu nasıl terbiyesizlik dedi herkes..esim beni arayıp haber verirlerse açık açık gelmeyin diyeceğim dedi anneme bişey diyemem ama dedi..ama haber vermezlersede esim kimseye kapıyı acma atarsa telefonu da acma dedi..baya yüz göz olduğumuz için artık kedi konusu açılınca artık karışmıyorum sana çok kalbimi kırdın dio :)hayatıma sahip çıkmak hata oldu galiba hamile iken hep eskisi gibi olacağıni düşündüm tek fark kızım olacaktı işte ama hiçte öyle olmadı malesef işte anneme gelme sen desem bu sefer beni istemiyor diye alınır kırılır ahhh su insanlar kırılmasın huyumdan bi vaz gecsem beni hep babannem yıkadığı için annem yikamyi bile bilmiyor ben ne yapayim hiç bilmiyorum:) millet yardım etmez zaten canım anca akil verir bide yanlış akıl verir benim annemde çok bilmiyor acemi sayılır en iyisini sen bilirsin canım boşver o ne dedi bu ne dedi en olmadı burda da deneyimli anneler var o da olmadı dr a sorcaksin..yok canım hayatta vermem çünkü daha önce onun yüzünden golden cinsi iki köpegimi verdim aklıma geldikce ağlıyorum özlüyorum kendime kızıyorum o yüzden bunda da onu dinlemicem isterse kızsin küssün benim evimde benimle yaşayan bana muhtaç canlıya karışamaz bebegim kedimle büyüyecek net yani...gelir haftada bikac kere o arada temizlik olur yemek yapılır işler halledilir sonra gider mesela şuan yine gitti gorumcesinin mevlidine yalnızız gayette iyi idare ediyorum sadece banyo olayı sıkıntı olcak onda da eşim gelince akşam onla yıkarız...oyy be uzun olmuş kusura bakma

Canım soothie emziğin filli oyuncaklı olanı var onlardan dene istersen

Insanlar anca viyy viyyy konuşmasını biliyor sinir oluyorum ya..hele kv yaptığı ayıp yani kapıyı tıklat önce sen bi gir kızım müsait misin de komşu geldi görmeye de müsait değilsen biraz beklesin yani dan dan bi milletiz desturumuz yok malesef açıkça deseydin çekiniyorum diye komşu gidince ben anneme diyorum emzirirken kapıları kapat kimse gelmesin diyorum kırılıyor ama mahremim o da benim..Allah allah ya bi taneyi büyüyünce sen de deneyim sahibi olacaksın sonuçta ilk çocuğunu herkes bu şekilde büyütür yani bizim kızlar da büyüyünce çocuk sahibi olacaklar onlar bizden çocuk büyütmeyi bilerek mi doğuyorlar sanki herkesin her dediğini yapcak olsak işimiz var valahi :)

Bizde de var aynı kırıklar uyuyan çocuğun burnunu sıkıp uynadirip sevmeye çalışan ve emdikten sonra kusturan manyak bi görümcem var maalsef artık evime istemiyorum onları eşime uzun zamandır söylüyorum..

Al benden de okadar aynı dertler cok kişide varmış bunu anladım ama ben yapmayın da diyemiyorum malesef dişimi sıkıyorum mutfağa kaçıyorum görememek için...ama benim sağım solum belli olmaz her an cinnete gelebilirim sonra isik tutulmuş tavşan gibi bakar kalırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…