2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle bende bu yemekleri yapıyorum genelde. Fırın yemekleri kurtarıcı oluyor bana.bu sut diyeti sekerden zor geldi ya en sevdiğim sütü bile içemedim doğumdan beri . Ne kadar sürecek bu acaba :)(
Bizim dr 3 aydan sonra denemeye başlarsın dedi. Diyetlerden kurtulamadık di mi:) işin garibi hamileyken tamamen serbest olan hatta şekere iyi gelen şeyler şimdi yasak insan bi bocalıyor:)

Eşim dışarıda ona eczaneden aldircam şimdi . Aslında gün içinde bayağı hapsiriyor.ama hırıltı çok var . Bi kere yapsam biraz rahatlar belki.

Ben kardeşimin kulaklarını bantlamistim ama sonuç olarak kepçe oldu

Benim sezeryan dikişleri iki gündür çok ağrıyor ve şişlik var hala normal mi acaba ? 10 gün sonra kkırk çıkacak ama ilişki olsa sanki dikişler zarar gorur gibi geliyor
Benimde dikişlerim çok acıyor. Hiç geçmedi de. Muhtemelen zorladığımızdan. Benimki düzgün yapıştırılmamış sanki. Düz değil hiç yamuk yumuk

Neden zararliymis canım ben çok kullanıyorum çok güzel acıyor temizliyor diye
Nedenini bilmiyorum canım da bi kaç doktor zararlı daha çok küçükler demis. Bi de nette denk geldim zararlı diye o yüzden tereddüt etmiştim. Ama açmak içinde başka yol yok gibi.

Bizim dr 3 aydan sonra denemeye başlarsın dedi. Diyetlerden kurtulamadık di mi:) işin garibi hamileyken tamamen serbest olan hatta şekere iyi gelen şeyler şimdi yasak insan bi bocalıyor:)
Kesinlikle ya hamileyken yoğurt , sut , peynir ,kaşar , yumurta ile geçen günüm vardi. Şimdi yasak bunlar. Bu bocalama yüzünden iştahım kesildi bence

Benimde dikişlerim çok acıyor. Hiç geçmedi de. Muhtemelen zorladığımızdan. Benimki düzgün yapıştırılmamış sanki. Düz değil hiç yamuk yumuk
Bence de zorladigimizdan . Ben hiç yatmadım , dinlenmedim , ev işi , çocuk , misafir derken tek başıma bi de bayağı zorladım kendimi . Iki gündür resmen topalliyorum agridan. Yamuk mu ? Inşallah öyle değildir ya doktor bisey demedi mi ?

Valla mantikli aslinda:)) evet benimki de eli nereye gelirse tutup asılıyor saç birakmayacak yakinda bende :)

Nedenini bilmiyorum canım da bi kaç doktor zararlı daha çok küçükler demis. Bi de nette denk geldim zararlı diye o yüzden tereddüt etmiştim. Ama açmak içinde başka yol yok gibi.
Ben de bi kaç günde bir yapayım o zaman baya çekiyordum ben ya tüh.bi de mumukler geldikçe seviniyordum

Kasar filan yemememiz mi gerekiyor simdi. Ben.surekli yiyorum ne zarari var ki
Bizim kızarıklıklar olunca önce yumurtayı yasakladı Dr. Gecmezse peyniri de kes dedi tahinden de suphelendi kahvaltida yicek bisey kalmadi banasüt yoğurt yemiyordum zaten gaz için...sizde bi sıkıntı belirti yoksa yiyebilirsin canım peynir

Ben de bi kaç günde bir yapayım o zaman baya çekiyordum ben ya tüh.bi de mumukler geldikçe seviniyordum
6 aydan.once zararli demislerdi banada. Cunku burun.damalarlari.cok.ince.diye zarar verebilirmis. Ama kanama vs yoksa sorun.olmaz sanirim. Bende arada kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…