2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet kuzum ya uc gundur gunduz hic uyumadan agliyo keske degistrmeseydim vicdan azabi cekiyorum ya
Bi kaç güne eski düzenine döner bence canım. Bende hiç kıyamıyorum öyle zorlanırken Aşlah ım keske ben çeksem o ağrıyı diyorum hep

Kokorecte baharatsiz yenmez ki
Kalamara izin vermemisti doktorum :/
Ben uyanik tutmak icin kucagima alip dans.ediyorum. muzik aciyorum yuksek.ses. bazen ise yariyor bazen ona ragmen.uyuyor
10 da uyandi emdi gaz cekiyoruz şimdi diyorum ya çok değişik günlerimiz
Eşim dışarıda ona eczaneden aldircam şimdi . Aslında gün içinde bayağı hapsiriyor.ama hırıltı çok var . Bi kere yapsam biraz rahatlar belki.
Rahatladı kuzum uyku ondan olabilir

Yok canım sormadım adını açıkçası
2-4-6 ile 3-5 farklı değil mi adları
farklı kuzum bildiğim kadarıyla 3 doz klan rorateq ama size rix yapmışlar kafam karıştı :)

Kızlar saat 7 gıbı yıkadım yedi bucuk gıbı mama yedi ve uyudu hala uyuyor 4 saat olucak nerdeyse acıkmışmıdır uyandırsammi ki yoksa uyusunmu

P Prime18 canim sen biogaiyla sab simplexi beraber kullanmistin bi ara.sabi kac damla ver demisti doktorun? Damla vermem rezene cay falan vericem diyordum korkuyorum ya simdi oyle vermeye.bio tek etki etmemeye basladi uykusunda uyanip uyanip ikiniyo.sabi versem dedim yanina

Humana still tea denedin mi canım?

Aspiratöre alışınca hep gerekebilirmiş, banyo yapınca çıkıyorlar genelde.

P Prime18 ben iki doz olanı yaptırdım ama mecburen. Ilki 4.ayda olunca diğeride 6.ayda oldu 6 aya kadar dozlarin tamamlanması öneriliyor.

Sami bey ikiside aynı biri etinin bir ülkerin susamlı cubuğu gibi demişti sadece üreten firma farkıymıs.

Evet canim kundak olsa usumez de buzimki de hiç kundak yaptirmadi eller hep yüzünün yaninda :)

Bizim de öyle ama ben şimdi halo kundak kullanmayan başladım. Polar olanını almıştım, kolları giydirip fermuarı çekiyorsun. Sonra yapraklarını istediğin şekilde cırtcırtlıyorsun. Ben kolları nasıl uyursa ona göre kapatıyorum. Kolları içerde kalırsa da biraz bol bırakıyorum isterse çıkarıyor.

Bir benim oğlanmi gececi? Hala gece uykusuna geçmedi. Saat 12 bakışıyoruz.

Siz antrenörum demiştiniz, siz nasıl besleniyorsunuz bizi de bilgilendirin

Sabahlari 2 yumurta bol bol domates peynir salatalik yiyorum arada badem yada ceviz muz yiyorum oglen genelde sebzr yiyorum yada chia ve yogurt aksamda genelde protein ve salata gecede bebek uyuyunca 700 kalori yakmadan antrenmani bitirmiyorum.

Toplu cevap yapamıyorum ben bi türlü bugün alerjik bir reaksiyon oluştu sırtında birden koşarak doktora gittik. Takipte kalıcaz dedi. Ben süt ve süt ürünlerinden bi diyete başlıycam şimdi. O sırada alnının soğuk terlediğini sordum. Genelde alerjik bebekler emerken daha fazla efor sarfedermiş bu dediğinle kabartılar bağdaşıyor dedi. Bekliycez takip edicez dedi. İçim buruk ona inş alerjili değildir yavrum ben evde hiç şapka takmıyorum ev çok sıcak olduğu için. Temas ettiğimizde terliyordu şimdi emzirme yastığı kullanıyorum terleme kafada yok sadece alında var bakalım. Gaz nöbetindeyiz. Ağlamaktan çatladı yavrum şimdi emiyor az kaka yaptı bekliyorum biraz daha yapsın da rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…