2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kokorecte baharatsiz yenmez ki
Kalamara izin vermemisti doktorum :/
Ben uyanik tutmak icin kucagima alip dans.ediyorum. muzik aciyorum yuksek.ses. bazen ise yariyor bazen ona ragmen.uyuyor

Bizde bütün gün huzursuzluk devam etti, gece uykusuna 7 de geçerdi normalde o da sarktı, tam emzirip yatırayım derken olabildiğince kustu, şimdi boş mideyle uykuya daldı. Ateş için tetikteyim.
Bizim 37.6 oldu atesimiz uzerimizi biraz çikardık simdi takioteyim 38 gecmesin diye bekliyorum uykuya agliyarak daliyo bizimki ve sutekli mızırdanıyo benimkide kustu azcık off ne zormuş

Saol tatlım ya bi bakim bugun aklima gelmisti sicak havlu falan ugrasana kadar yavrum aglamaktan bi hal oluyo

Bana pişmiş peynir yiyebilirsin dedi..
Bizim bi de yüzünde egzama tarzı oldu.

Hangi eczaneydi aldigin. Bulamazsam bende bakayim oraya. Birde eskisehire geziye mi geldin yoksa eskisehirlimiydin ya. ben seni baska.sehirdeydin diye kodlamisim hafizaya.

Normalde istanbuldayım ama annemler burada, doğumdan sonra buraya geldim 2 aydır eskişehirdeyim:) hatta doğum sonrası kontrole de ceren hanıma gittim burada.

Eczane ece eczanesi osmangazi mh de

Benimkiside Ali. Kac saat uyanik kaliyorlae. Benim ali rahat bi 6 7 saat araliksiz uyanik kalıyor normalmi acaba
Ali'ler cin ali mübarek :) benimki öğlen 2 buçuktan beri uyanikti. Şimdi ayağımda sallayarak uyuttum yoksa hala uyanık kalirdi. Ayağımdan indirdigim an uyanır muhtemelen . Bu uyku düzeni nasıl oturacak bilmiyorum. Nette baktım bebekler 18 saat filan uyumalı diyor. Bizimkinin uyanık olduğu süre bu :-(

Normalde istanbuldayım ama annemler burada, doğumdan sonra buraya geldim 2 aydır eskişehirdeyim:) hatta doğum sonrası kontrole de ceren hanıma gittim burada.

Eczane ece eczanesi osmangazi mh de

Ee bacim soyleyeydin ya :/ gorusurduk bir ara. Daha ne kadar burdasin?
Sen eske gelmissin ben.iste.gidiyorum ne guzel

Neden zararliymis canım ben çok kullanıyorum çok güzel acıyor temizliyor diye

Kesinlikle bende bu yemekleri yapıyorum genelde. Fırın yemekleri kurtarıcı oluyor bana.bu sut diyeti sekerden zor geldi ya en sevdiğim sütü bile içemedim doğumdan beri . Ne kadar sürecek bu acaba :)(
Benim de canım nasıl sut istiyor ya

Benim bildiğim rotarix 3. Ayda rotateq 2. Ayda yapılmıyor mu
2. Ayda dizen rotarix yapıldıysan tam mi tersi
Bana doktor 3. Sudan yapacağız dedi o zaman rotateq yapacak bize ama 2 doz demişti
Kafam karıştı iyice :)

Mesela benimki inliyo canım. Bide emerken özellikle hırıltı gibi bişey duyuyorum. Mecbur kullanıyorum bende çok huzursuz oluyo yoksa

Tatlım 40 gün içinde normale dönüyor yani. Normal doğumda sıkıntı yok. Belki sezeryanda da yoktur ama ben iki doğumda da yaşadım biraz acı
Benim ilkde normal doğumdan sonra dikş yerlerinde kanama olmuştu ve zorlanma oluyo çğnkü dikiş atarken daraltıyorlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…