- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #47.421
Tatlım 40 gün içinde normale dönüyor yani. Normal doğumda sıkıntı yok. Belki sezeryanda da yoktur ama ben iki doğumda da yaşadım biraz acıAnca mı daralmaya başlardiğer bi korkumda hadi çok genişlediyse kocam bebek çıktı sonuçta çok üzülürüm ozaman
Ben artık hiç takmıyorum
Bulunmadigini bilmiyordum bak yarin eczanelere sorayim.ona gore siparis veririm getirtiriz 4 nisan bizim asimiz.Alla alla doktor falan var mi etrafta bi sorsan
Ben aradım bir hafta sonra 40 çıkınca gel dedi 400 çıktı ben gidemedim bu hafta güdeceğim çocuk icin gidince
Çok teşekkürler canim
Kuzum rotateq de bulunmuyormuş sanirim rotarix 2010 da toplatılmış içinde domuz bsyleri varmış diye okudum ama 2010 da yazılmış kafam karıştı iyice
Menangok menenjit icin mi canim o ne icin ilk defa duydum
Kuzum bas parmakla kas ortasını yaparken diğer 4 parmağı kafaya koyunca oldu
Canim alo 170 arıyorsun sut parası 140 lira yatıyor ptt tanımlı hesap varsa SSK ya ziraate yatar
Analık parası da çalış Çalışma herkes alıyor ilk çocuk 300 ikinci 600 3. 900 sanırım
Onun içinde aile ve sosyal politikalar bakanlığının ilçe danışma yerleri var oraya evladının kimliğiyle kendi kimliğinle gidiyorsun 1 ay sonra PTT yatıyor oda
Kuzum 170 ara sut parasını alırsın hastanın giriş yapması gerekiyor PTT yatar adına ordan cekiyorsun 140tl
O gün bandana taktım sen eliyle indir baktım ki ağzında maske gibi iyi ki fark ettim ağzı burnu kapanmış bandanadan da tırstım
Kuzum eller hep buz gibi oluyor normal dedi doktor eldivenle ısınıyor mu peki
Kuzum Mamak geçişi de direk olmuyormus ayni hayvanlarda ki gibi bildiğim kadarıyla karıştırarak yava yavaşı diğer mamayı azaltarak oluyor yoksa mesela ishal oluyorlar
Aptamil comfott mu o gaz yapmıyormuş pek bi onu dene ya da eskisine don kuzum anan kesinlikle gazdan
Sıcak havlu koy ayağına karnına masaj yap acı elma yağı varsa onla da masaj yapabilirsin karnına yoksa bence zeytinyağını az ısıt ılık şekilden karini yağla ov sonra kapat üstüne sıcak havluyu koy öyle ov derim
Kiz 4 den.sonra uyutmayacaktin em gec 5 de uyanmis.olmasi.lazimBizimki bugün 4 de uyudu 7:30 da kalktı şimdi tekrar uyuttum şükür bugün erken daldık uykuya 12 olmadan hortlargecede uyumaz şimdi nemesis
Kokorec ve kalamar burnumda tutuyor. Kokorec.cok baharatli diye yemedim henuz. Kalamarida istanbulda yiycem insallah.Midye gaz yapar mi ki kokoreç dehamileligim boyuncal yiyemedim midye şimdi Gözüm döndü
Öğle uykusu çok az olduydu kuzum 2 gibi daldı sonra kalktı az uyuyo 4 de geri daldıBen dustan sonra takiyorum ama bugun takmadim. Daha dogrusu takmistim ama.cikarmis 10 dk.sonra geri takmadim
Bulunmadigini bilmiyordum bak yarin eczanelere sorayim.ona gore siparis veririm getirtiriz 4 nisan bizim asimiz.
Kiz 4 den.sonra uyutmayacaktin em gec 5 de uyanmis.olmasi.lazim
hamileyken ben kalamar yedimKokorec ve kalamar burnumda tutuyor. Kokorec.cok baharatli diye yemedim henuz. Kalamarida istanbulda yiycem insallah.
Evet canim kundak olsa usumez de buzimki de hiç kundak yaptirmadi eller hep yüzünün yaninda :)Bende geceleri takıyorum canım sardırmıyo kendini eller hep kafasının yanında yukarda baktım hafif soğumuş üşür diye kıyamıyorum
Aman Allah korusun canim bandana da tehlikeli o zaman.. Kundak olmadigi için eldiven mecbur takiyorum canim ısıtıyor tabi ellerini ama cok hareket ettiriyor cikiyorlar devamli elinden bugün kullanmadigi coraplarini gecirdim ellerineAlla alla doktor falan var mi etrafta bi sorsan
Ben aradım bir hafta sonra 40 çıkınca gel dedi 400 çıktı ben gidemedim bu hafta güdeceğim çocuk icin gidince
Çok teşekkürler canim
Kuzum rotateq de bulunmuyormuş sanirim rotarix 2010 da toplatılmış içinde domuz bsyleri varmış diye okudum ama 2010 da yazılmış kafam karıştı iyice
Menangok menenjit icin mi canim o ne icin ilk defa duydum
Kuzum bas parmakla kas ortasını yaparken diğer 4 parmağı kafaya koyunca oldu
Canim alo 170 arıyorsun sut parası 140 lira yatıyor ptt tanımlı hesap varsa SSK ya ziraate yatar
Analık parası da çalış Çalışma herkes alıyor ilk çocuk 300 ikinci 600 3. 900 sanırım
Onun içinde aile ve sosyal politikalar bakanlığının ilçe danışma yerleri var oraya evladının kimliğiyle kendi kimliğinle gidiyorsun 1 ay sonra PTT yatıyor oda
Kuzum 170 ara sut parasını alırsın hastanın giriş yapması gerekiyor PTT yatar adına ordan cekiyorsun 140tl
O gün bandana taktım sen eliyle indir baktım ki ağzında maske gibi iyi ki fark ettim ağzı burnu kapanmış bandanadan da tırstım
Kuzum eller hep buz gibi oluyor normal dedi doktor eldivenle ısınıyor mu peki
Kuzum Mamak geçişi de direk olmuyormus ayni hayvanlarda ki gibi bildiğim kadarıyla karıştırarak yava yavaşı diğer mamayı azaltarak oluyor yoksa mesela ishal oluyorlar
Aptamil comfott mu o gaz yapmıyormuş pek bi onu dene ya da eskisine don kuzum anan kesinlikle gazdan
Sıcak havlu koy ayağına karnına masaj yap acı elma yağı varsa onla da masaj yapabilirsin karnına yoksa bence zeytinyağını az ısıt ılık şekilden karini yağla ov sonra kapat üstüne sıcak havluyu koy öyle ov derim
Kuzum hırıltı oluyor doktor bize sumuk görürseniz çok dolu olursa ufak çekerek yapın çok vakumlu çekmeyin dedi her gün yapıyorduk salak gibi hırıltıliydi şimdi haftada bir yapıyoruz mesela daha demin yaptım cidden çok sumuk geldi dolmuşKızlar bebislerin burnunu açmak için aspiratör mu kullanıyorsunuz ? Zararlı olduğu söylenmiş ama başka nasıl açılır bilemiyorum. Ve tıkalı olduğunu nasıl anliyorsunuz. Nefes alırken çok gürültü çıkarıyor ve horlama sesi gibi oluyor bazen . Tıkalı olduğunu düşünüyorum bende.
Evet canm mamadan bnce eski mamasina geri donucez yarin kiraz cekirdekli yastik nerden aldin bnde alicamBiz colinox Damla’ya geçince gaz konusunda rahatladık bi doktoruna danış istersen canımLiviya ben Gazi olsun olmasın hep kiraz çekirdeği yastığı ya da havluyu koyuyorum kuzum gün içinde de yapıyorum
Ya emzigi bile eliyle cekiyor onu tutuyor emerken eli emzikte sonra asılıp cekiyor emziği eşim söyledi yok canim dedim cidden eliyle cekiyor anan geri takmayı bilmiyorAman Allah korusun canim bandana da tehlikeli o zaman.. Kundak olmadigi için eldiven mecbur takiyorum canim ısıtıyor tabi ellerini ama cok hareket ettiriyor cikiyorlar devamli elinden bugün kullanmadigi coraplarini gecirdim ellerinebabası görse kızar bana ama eldevenleri de ben taktikca o çıkarıyor
bizde olduk bugun aşi huzursuz oglumben yalnızca dışarı çıkarken ve banyo sonrası takıyorum, eldiveni çıkardım zaten 10 gün önce
Bu arada 2. Ay aşıları kızımda huzursuzluk yaptı biraz. :/
Bizde yaptirdik huzursusuz baya atesde basladı sanki yukselmeye bekliyorum siz nasilsınizKızlar ben doğduğundan beri ne şapka ne de eldiven taktım,
Bugün 2aylık aşılar da yaptırdık beklemedeyim..
Hemşireyle rota aşısını konuştuk, onun da bebeği var. Son anda yaptırdım , doktoru da yaptırsan iyi olur demiş
350 hastam var, yaptıranlarda dahil hepsi aşıyı yaptırdık yine de oldulara rast geldim taaaa ki aşı olmayıp bu virüse yakalanmış anneyi dinleyinceye kadar dedi.. o yüzden son an da zaman olarak yetişip yaptırdım dedi..
Kesinlikle bende bu yemekleri yapıyorum genelde. Fırın yemekleri kurtarıcı oluyor bana.bu sut diyeti sekerden zor geldi ya en sevdiğim sütü bile içemedim doğumdan beri . Ne kadar sürecek bu acaba :)(Aynen ya sizde fikir verin ama:)) genelde fırında köfte patates, fırında tavuk,patlıcan oturtma, makarna, şehriye çorbası, tavuk çorbası. Süt diyeti de olunca Çok fazla bişey gelmiyo aklıma
Kuzum englsh Home da var kemer ama tokerde baykuşlu falan gördüm çok sirinler keşke dedim onu alaydım oralarda var kuzum Watsons da da varmışEvet canm mamadan bnce eski mamasina geri donucez yarin kiraz cekirdekli yastik nerden aldin bnde alicam
Benim sezeryan dikişleri iki gündür çok ağrıyor ve şişlik var hala normal mi acaba ? 10 gün sonra kkırk çıkacak ama ilişki olsa sanki dikişler zarar gorur gibi geliyorCnm ben sezeryanım 40 gün olmayacak rahimin toparlanması cart curt lazım dedi. Doğrulık derecesini bilmiyorum. Belkide garanti olsun diye öyle demişlerdir. aslında kurtulmuşsun bir yandan çünkü 40 çıkınca ilk birleşme çok acı veriyor. Oğlumda da kızımda da öyle oldu. Kızımda 3.de tam anlamıyla beraber olanildik
Ben dustan sonra takiyorum ama bugun takmadim. Daha dogrusu takmistim ama.cikarmis 10 dk.sonra geri takmadim
Bulunmadigini bilmiyordum bak yarin eczanelere sorayim.ona gore siparis veririm getirtiriz 4 nisan bizim asimiz.
Kiz 4 den.sonra uyutmayacaktin em gec 5 de uyanmis.olmasi.lazim
bizde olduk bugun aşi huzursuz oglum
Bizde yaptirdik huzursusuz baya atesde basladı sanki yukselmeye bekliyorum siz nasilsıniz
sizler hangi rotayi yaptırdınız kızlar @gelecekelbetgelecek rotsteq mi rotarix mi ?bizde olduk bugun aşi huzursuz oglum
Bizde yaptirdik huzursusuz baya atesde basladı sanki yukselmeye bekliyorum siz nasilsıniz
canım ben serum fizyolji damlatiyorum hapsurarak atiyo çok nadır aspirator kullaniyorumKızlar bebislerin burnunu açmak için aspiratör mu kullanıyorsunuz ? Zararlı olduğu söylenmiş ama başka nasıl açılır bilemiyorum. Ve tıkalı olduğunu nasıl anliyorsunuz. Nefes alırken çok gürültü çıkarıyor ve horlama sesi gibi oluyor bazen . Tıkalı olduğunu düşünüyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?