2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anca mı daralmaya başlar diğer bi korkumda hadi çok genişlediyse kocam bebek çıktı sonuçta çok üzülürüm ozaman
Tatlım 40 gün içinde normale dönüyor yani. Normal doğumda sıkıntı yok. Belki sezeryanda da yoktur ama ben iki doğumda da yaşadım biraz acı

Midye gaz yapar mi ki kokoreç de hamileligim boyuncal yiyemedim midye şimdi Gözüm döndü

Ben artık hiç takmıyorum

Ben dustan sonra takiyorum ama bugun takmadim. Daha dogrusu takmistim ama.cikarmis 10 dk.sonra geri takmadim
Bulunmadigini bilmiyordum bak yarin eczanelere sorayim.ona gore siparis veririm getirtiriz 4 nisan bizim asimiz.

Bizimki bugün 4 de uyudu 7:30 da kalktı şimdi tekrar uyuttum şükür bugün erken daldık uykuya 12 olmadan hortlar gecede uyumaz şimdi nemesis
Kiz 4 den.sonra uyutmayacaktin em gec 5 de uyanmis.olmasi.lazim

6 saat cis yapmamasını doktora sordum normal dedi içime su serpti çocuk susuz kaldı sandım :)
Bu arada bizim kız 3 güne bir kaka yapiyordu dün iki bugün bi defa yaptı eski ilk gün ki sütleri mi veriyorum etkisi mi oldu anlamadım
İki gündür de çocuk cekiyor sütum gelmiyor acayip az memelerim her gün sertlesidi dün bi sağma yaptım 5 dk o memem hala dolmadık diğeri de dolmadı üzüntünden mi çekildi anlamadım
halbuki dün incirle kayısı kaynattım @lulicik tarifini bugün belki etki eder

Bu arada kuzum sen ilk oğluna rota yaptırdın mi sami bey hangisini önermişti size fbtl

Öğle uykusu çok az olduydu kuzum 2 gibi daldı sonra kalktı az uyuyo 4 de geri daldı
İlaç uyku yaptı buna memede iki çekip uyuyor
Nasıl uyutmayacağım bilmiyorum ya
Banyo falan yaptırmayınca nasıl uyanık tutacağım bilmiyorum
Uyurken meme emmedigi icin bugün biberon verdim öğlen emerken uykuya daldı çünkü2 dk sonra bactirim yaparmış uyku
Neyse ki 8:30 12 arası uykusunu Alir insallah
Kokorec ve kalamar burnumda tutuyor. Kokorec.cok baharatli diye yemedim henuz. Kalamarida istanbulda yiycem insallah.
hamileyken ben kalamar yedim
Karidese pek sıcak bakmamıştı doktorum iki defa yedim dayanamayıp ikisinde de sabaha kadar kustum
Normalde hiç dokunmaz karides
Ama kalamara izin vermişti zaten 5 parça bsy sanan izin vermemişler miydi
Şimdi baharatsız istedim özellikle
Midyeyi çok özledim ya

Kızlar bebislerin burnunu açmak için aspiratör mu kullanıyorsunuz ? Zararlı olduğu söylenmiş ama başka nasıl açılır bilemiyorum. Ve tıkalı olduğunu nasıl anliyorsunuz. Nefes alırken çok gürültü çıkarıyor ve horlama sesi gibi oluyor bazen . Tıkalı olduğunu düşünüyorum bende.

Aman Allah korusun canim bandana da tehlikeli o zaman.. Kundak olmadigi için eldiven mecbur takiyorum canim ısıtıyor tabi ellerini ama cok hareket ettiriyor cikiyorlar devamli elinden bugün kullanmadigi coraplarini gecirdim ellerine babası görse kızar bana ama eldevenleri de ben taktikca o çıkarıyor

Kuzum hırıltı oluyor doktor bize sumuk görürseniz çok dolu olursa ufak çekerek yapın çok vakumlu çekmeyin dedi her gün yapıyorduk salak gibi hırıltıliydi şimdi haftada bir yapıyoruz mesela daha demin yaptım cidden çok sumuk geldi dolmuş
Günlük 2-3 damla damlat onun haricinde bence hapşırarak atıyor
Hemşireler direk kocaman sıkıp genizden akıtıyor onda çok ağlıyorlar o hiç iç açıcı bi uygulama değil :/

Evet canm mamadan bnce eski mamasina geri donucez yarin kiraz cekirdekli yastik nerden aldin bnde alicam

Ya emzigi bile eliyle cekiyor onu tutuyor emerken eli emzikte sonra asılıp cekiyor emziği eşim söyledi yok canim dedim cidden eliyle cekiyor anan geri takmayı bilmiyor
Bandana şapka sevmiyor hiç kulaklarını mi bantlasam

ben yalnızca dışarı çıkarken ve banyo sonrası takıyorum, eldiveni çıkardım zaten 10 gün önce

Bu arada 2. Ay aşıları kızımda huzursuzluk yaptı biraz. :/
bizde olduk bugun aşi huzursuz oglum
Bizde yaptirdik huzursusuz baya atesde basladı sanki yukselmeye bekliyorum siz nasilsıniz

Aynen ya sizde fikir verin ama:)) genelde fırında köfte patates, fırında tavuk,patlıcan oturtma, makarna, şehriye çorbası, tavuk çorbası. Süt diyeti de olunca Çok fazla bişey gelmiyo aklıma
Kesinlikle bende bu yemekleri yapıyorum genelde. Fırın yemekleri kurtarıcı oluyor bana.bu sut diyeti sekerden zor geldi ya en sevdiğim sütü bile içemedim doğumdan beri . Ne kadar sürecek bu acaba :)(

Evet canm mamadan bnce eski mamasina geri donucez yarin kiraz cekirdekli yastik nerden aldin bnde alicam
Kuzum englsh Home da var kemer ama tokerde baykuşlu falan gördüm çok sirinler keşke dedim onu alaydım oralarda var kuzum Watsons da da varmış
Sevibebenin kiraz çekirdekli kemerini almisti eşim o çok kötü ici hiç dolu değil ve adi resmen

Benim sezeryan dikişleri iki gündür çok ağrıyor ve şişlik var hala normal mi acaba ? 10 gün sonra kkırk çıkacak ama ilişki olsa sanki dikişler zarar gorur gibi geliyor

Ben Eskişehir'de yaptırdım aşıyı bugün, aldığım eczanede ikisi de vardı.

bizde olduk bugun aşi huzursuz oglum

Bizde yaptirdik huzursusuz baya atesde basladı sanki yukselmeye bekliyorum siz nasilsıniz

Bizde bütün gün huzursuzluk devam etti, gece uykusuna 7 de geçerdi normalde o da sarktı, tam emzirip yatırayım derken olabildiğince kustu, şimdi boş mideyle uykuya daldı. Ateş için tetikteyim.

canım ben serum fizyolji damlatiyorum hapsurarak atiyo çok nadır aspirator kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…