2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı bende öyleyim içim rahat etmiyo veriyorum mamayı

Kızlar bizimki 12 de bi başladı ağlamaya aha dedim bu gecede uyku haram. Sonra yıkadık annemle 1:30 da bi uyudu 5 te ben uyandırdım mamasını yedirdim. Yerken de kaka yaptı. Suan kucağımda uyuyo altını açtığım an uyanacak 2 saat uyku yok açmasam hadi pişerse ki zaten kendisi ağlıyo. Arada derede kaldım of

5-7 Ciler olarak 1.3” da uyuyunca 6 da hortladık tabi

Sarı sumugu olabilir mi
Ağızdan devam ederse ağızdan soguk almış olabilir arkadaşımds olmustu ağızdan sarı küsmüştü ağızdan soguk almış demişti doktoru
İdrar yolu için niyebu kadar erken ultrason istiyor ki acaba
Böbrekten oraya sıçrama var mi ondan bakacak cankm

Bizim baguesakta ve midede o ses hep oluyor özellikle emerken cunku uçla emdiği icin hep hava yutuyir daha şimdiden mide hastası ettim çocuğu ilerde bu kadar hava yutmayla kesin mide rahatsızlığı olur

Aynen cok pisman oldum prima aldigima ama priemium care oyle aktif bebek oyle degildi. Bende indirimde almistim 204 adet nasil bitecek midem bulaniyor kokusunda

Silikon uç ilk oğlumda da kullanmıştım kolay bırakmıstı. Ama bu sefer kesinlikle kabul etmiyor memeyi uçsuz. Çok yorucu olmaya başladı.

Bırakmayacak sanırım memeyide tutmuyor ne yapacağım ya.

Günaydın hanımlar
Ben yavrumu silikon meme ucuyla emziriyorum
Ama bikaç yerde okuduğuma göre sütü azaltıyormuş
Uçsuz verince yeniden acımaya başlıyor
Uçla da çok güzel emiyor maşallah gelişimi de iyi
Ne yapsam bilemedim
Sizin yaralar iyileşti mi
Areo denen kısmı tam sokamıyorum ağzına
Hele ki göğsüm süt dolunca bu imkansız ne yapsam bilemedim

Silikon uç ilk oğlumda da kullanmıştım kolay bırakmıstı. Ama bu sefer kesinlikle kabul etmiyor memeyi uçsuz. Çok yorucu olmaya başladı.

Bırakmayacak sanırım memeyide tutmuyor ne yapacağım ya.
Vallahi aynı dertten muzdaripiz dün gezmeye gittik ucu evde unutmuşum almadı memeyi ağladı sinirlendi yarıldı hemen meme ucum

Basını atarken ayaklarınada bak kasıyorsa kaldırıyorsa yada karnına cekıyorsa gaz sancıssından. Benım oğlandan bılıyrum .

P Prime18 senin minnoşu ne kadarda bir emziriyorsun? Benimki bir kaç gündür 2 saatlik süreyi uzattı da uzattı 3-4 saati bulabiliyor gündüz. Emmeyince de göğüste süt birikiyo strese giriyorum

Biraz once yaptirdik canm hemşire atesi 37/5 olunca ilac ver dedi bnde ilacsz atlatirim yani 38 olana kadar vermicem ayaklarina islan havlu filan koyucam insallah atesi cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…