- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #48.241
Arzum 2 yaşına kadar emzirmek 1 belli süreden sonra sütüm azalır da emziremezsem diye korkuyorum gerçi böyle de emzirmek işkence vicdanen çokk rahatsızım yaaBenimki genelde emdikten sonra gaz çıkarma seansında uyuduğundan omzumda uyumaya alıştı, kendi kendine uyumaaı için erken bence şu an.
Kızım emzik de almamıştı benim gerçi hiç birşey fayda etmiyordu tek bildiği aglamakti sımdi 3 yaşında ama yine illa beni istiyor ninni masal anlatma ile uyuyor tabi elde ederse çağın canavarı tablet telefon ! Oğlum emzik alıyor inşallah uyutma sorunu yasamam şuanda tek korkum endisem bu nasıl uyku eğitimi verecem inşallah oğlum da beni yormaz diyorumBende oğlumda çok çektim hala daha çekiyorum. 5 yaşında kendi kendine uyumuyor. Ama kızımda %80 başardım. Emziriyorum gazını çıkarıyorum yatırıyorum ağlıyo kucağa alıştı çünkü. Ağlayınca emziği veriyorum 2 dk kadar çekiyor o arada kucağı unutmuş oluyor tabi bende konuşup gülüyorum seviyorum. emziği o ara çaktırmadan alıyorum. Sonra pış pışlıyorum azcık bırakıyorum. Genellikle gaz yoksa sıkıntı yoksa işe yarıyor
Ya bu zamanı mı ki bebeklerde kaka ishal olmaları ... bugün 3 kere kaka yaptı benim oğlan aralıklarla ve en sonu bezi birbirine degdirince uzuyordu mukus o mu oluyor ? Zaten hep cıvık iki gündür mamada vermiyorum sadece anne sütü alıyorKızlar ben ishali ve kakadaki mukus için gittin gizli kan ve parazit çıkmadı doktor da normal dedi. 5000 kg olmuş sıpam
Sevindim canim birsey olmamasina.ben de nette bi yazi okudum bildigin kaka cesitlerini orneklerini de koyarak yazmis.onu okuyunca rahatlamistim sen deyince daha bi rahatladim.Kızlar doktora gidip geldik, içim rahatladı. Size de yazıyım belki faydası olur.
Öncelikle bu şekildeki kakalar bebeklerde görülürmüş, internette okuyup kendinizi germeyin dedi. Yani tek başına mukus bir sorun değilmiş. Ufak tefek kan bile olması olağanmış. Kilo alımı ve büyümesi normalse, kakadaki değişimlerin bir önemi yok ve olurmuş böyle şeyler.
Biogaia damlasının hiç bir zararı yokmuş, normal Doğum yapan ve sadece anne sütü alan bebeklerde kullanılmasına gerek yokmuş ama az bir şey bile mama aldıysa kullanılabilir dedi. Sezeryan doğumlarda mutlaka kullanılması gerekli dedi. Bağırsak florası oluşumu için böyleymiş.
Bebek'te ekstra bir huzursuzluk, fışkırır kusmalar, Ateş yoksa bebeğin kakasını Özgür bırakın dedi. İshal olduğunda bezlerden taşar ve farklılığı anlarsın dedi. Çok sık ve bol olur dedi.
Her emmeden sonra kaka yapması da bir kaç gün yapmaması da hiç sorun teşkil etmezmiş. Bir hastasının bebeği 22 gün kaka yapmamış, yanlış okumadınız 22 gün. Eğer ki yaptığında zeytin tanesi gibi değilse bu bile olağan bir durummuş. Özellikle anne sütü alan bebekler için, anne sütü çok iyi öğütüldüğü için olabilirmiş.
Eğerdi bebek büyüme eğrisine uyduğun ilerliyorsa 6.aydan itibaren takviye gerekirken, büyümede bir sıkıntı olursa 4.ayda takviye başlayabilirmiş.
KakAnın kokusu değişebilirmiş.
İşte böyleeee, unuttuğum bir şey varsa yazarım yine.
Homely_angel bacim bu probiyotik damla isini sordum doktora. Damlalarin ozelligi bagirdak florasina faydali bakterileri eklemekmis. Ishalde olsa kabizda olsa amac bagirsagi duzeltmek olduğundan her turlu etki edermis.
Sevindim canim birsey olmamasina.ben de nette bi yazi okudum bildigin kaka cesitlerini orneklerini de koyarak yazmis.onu okuyunca rahatlamistim sen deyince daha bi rahatladim.
Biogaiayi kacinca ayda birakmak gerekiyormus peki birsey dedi mi o konuda ?
Benimkini yataga yatiricam ve uyuyacak, gorsem inanmam. Kucakta sallayarak ya da memede uyutuyorum canimKızlar yavrularınızı hala kucakta mo uyutuyorsunuz yatağa yatırıp uyutan var mi 2 aylık olduk sonra sıkıntı olur mu diye düşünmekteyim gün içinde kucakta ama uyumayı düzenlesem mk diyorum yatağında
Bende mommy blissle devam ediyorum. Doktorun bana yazdigi damlanin icerigi ile ayni.Aynen tatlım, ben de bu şişeyi bitireceğim. Eksik florayı düzenlermiş.
İki şişe kullanmak iyi gibi konuştu ama normal doğum olduğu için içine sinmşyorsa da kullanma dedi
Kızlar doktora gidip geldik, içim rahatladı. Size de yazıyım belki faydası olur.
Öncelikle bu şekildeki kakalar bebeklerde görülürmüş, internette okuyup kendinizi germeyin dedi. Yani tek başına mukus bir sorun değilmiş. Ufak tefek kan bile olması olağanmış. Kilo alımı ve büyümesi normalse, kakadaki değişimlerin bir önemi yok ve olurmuş böyle şeyler.
Biogaia damlasının hiç bir zararı yokmuş, normal Doğum yapan ve sadece anne sütü alan bebeklerde kullanılmasına gerek yokmuş ama az bir şey bile mama aldıysa kullanılabilir dedi. Sezeryan doğumlarda mutlaka kullanılması gerekli dedi. Bağırsak florası oluşumu için böyleymiş.
Bebek'te ekstra bir huzursuzluk, fışkırır kusmalar, Ateş yoksa bebeğin kakasını Özgür bırakın dedi. İshal olduğunda bezlerden taşar ve farklılığı anlarsın dedi. Çok sık ve bol olur dedi.
Her emmeden sonra kaka yapması da bir kaç gün yapmaması da hiç sorun teşkil etmezmiş. Bir hastasının bebeği 22 gün kaka yapmamış, yanlış okumadınız 22 gün. Eğer ki yaptığında zeytin tanesi gibi değilse bu bile olağan bir durummuş. Özellikle anne sütü alan bebekler için, anne sütü çok iyi öğütüldüğü için olabilirmiş.
Eğerdi bebek büyüme eğrisine uyduğun ilerliyorsa 6.aydan itibaren takviye gerekirken, büyümede bir sıkıntı olursa 4.ayda takviye başlayabilirmiş.
Sezaryen yada Normalin bebeğin bağırsağına ne etkisi var acaba ilk kes duydum
Bi kaç yöntem gelistirdim sık vermiyorum artık baktim reddetmeye basladi bırakıyorum kalkıp gezdiriyorum 2 saati bulduruyorum emzikle fln oyaliyorum_ki bunda da icim rahat degil beni birakir hepten diye korka korka veriyorum_bi de mutfakta Aspiratör yanında veya saç kurutma makinesi sesiyle emziriyorum çok aglarsa sakinleşiyor.bi kaç gündür tum süt ürünlerini kestim kizarikliklarimiz geçmedi daha ama emme olayı daha iyi gibi...öyle işte canım canım sıkkın süt alerjisi mi var bilmiyorum ondan mi oluyor.seninki de mi reddediyorcanım kaç dakika uğraşıyorsun reddedince? biz de savaşıyoruz bazen.
Sagol cnm yazdiklarin icin yarin doktora gidicem bende sorayim su biogia isini takviye vermeye korkuyirum acikcasi ama sezeryani bu yuzden istemiyirdum ama gene sezeryan oldum.Kızlar doktora gidip geldik, içim rahatladı. Size de yazıyım belki faydası olur.
Bende günde 1 kere veriyorum mamayı oda 60 cc. Doktor normal dedi mukusa bildiğin benimkide uzuyo. Bu dönemde normal dediYa bu zamanı mı ki bebeklerde kaka ishal olmaları ... bugün 3 kere kaka yaptı benim oğlan aralıklarla ve en sonu bezi birbirine degdirince uzuyordu mukus o mu oluyor ? Zaten hep cıvık iki gündür mamada vermiyorum sadece anne sütü alıyor
biz iki aylik olduk daha uc gundur konusursam gulmeyi kendide ıgı ıgı demeyi basladiKızlar bebekleriniz sizi konusurken ne zaman anlayıp gülmeye başladı. Biz 27 günlüğüz daha pek anlamıyo ama sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?