- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.101
Hic oyle düşünme yapmam edemem yoruldum çocuk durmuyor uyutayım emzireyim çekil kenaraBu arada benim çocuk uyuyor ben uyuyamıyorum kayınvalidem gelecek diye. 8 aylık hamileyken hastalanmıştım da bakmaya gelmişti. Ben ona daha çok bakmıştır. Hiç de dinlenememiştim üstelik kendi evimde rapor almama rağmen. Şimdi de bana yardımcı olmaya geliyor ama inşallah ben ona yardımcı olurken bulmam kendimi yine. İçimde ağzımızın tadı kaçacak gibi bir his var
Sanko keyfimden silikonla emziriyoeum hala silikonla demi hmm o kötü iste oyle oldukça gaz oliyor sagol ya ben bilmiyorum sanki diyecektim memeyi kavratmaya calisin diyo senden çok ben istiyorum salak kadın tmm boyke konuşursun ds yuz yUzee gelelim hanı dertleşir gubi konuşursun telefonda gazla alakalı soru da ne diye bunu dersin ki onu da söyledim nefrolgubds adam akıllı açıklama yapmadığını sorduğumda bu kadar telaşa gerek yok niye bi kadar taktınız ki çok önemliyse hemoglamina bakılsın dedi çok önemli olup olmadığını onun söyleyeceği yerde bana böyle dedi bi soru sordum diye dedim bir bir anlattım konuşmayı arayan kız zaten sok oldu aa oyle mi dediİyi yapmışsın valla okurken benim bile içim soğudu söylediklerine.
Ay auni bizimki her noku bilirler ama cay kaşığını bulamazlar bosver yatak odasına gidersin yuzunu görmezsin biraz olsun :)P Prime18 ben de 1 ay boyunca silikonla emzirdim hatta o ara biberon da veriyordum. Şu an silikon da biberon da yok ama daha çok gazı tutuyor. Hemen silikon kullaniyorsun diye yargılamak ne yani keyfimizden mı kullandik sanki. Bahanesi olmus onun bence boşver canim sen. Şikayet de etmissin oh tamamdır.
Kayınvalidem benden beklediği gibi eşime de ayagina çay kahve servisi yaptirir. Aman benim evim degil ben bilemem esyalarin yerini bulamam falan bahaneleri. Halbuki avuç içi kadar mutfağım var hangi dolaba el atsa istedigini bulur yani laf. Yanında da emziremem diye de rahatsızım. Sürekli yatak odasına taşınacağım artık emzirmeye mecburen.
İyice gaz yapıyor emdikçe tabi saatli emzirmeyi denedin mi hic
Nasıl bi donme ben hala anlayamadım
Yan koyunca düz yatmaysa bizde baya var yüz üstü yatırıp kafayı sola koyup geldiğinde kafayı sağda görmek varsa bizde var ama kollarıyla kaldırma YÖK mesela bizde henüz
Maşallah canım gayet iyi boyu kilosu bende bizim çırpıyı merak ediyorum benimkide 2 şubat doğumlu 1 gün var sanırım aramızda evet sen biraz erken gitmişsin 5 inde gideceğiz biz. Geçmiş olsun geçer inşallah kısa zamanda basit bir şey çok şükürKizlar bizim kiz 6.100 gr olmus. ama boyu 1 cm uzamis gecen ay baya uzamisti bu ay boy atmamis 63 cm olmus boyu. Birde dermatitlilere bizde eklendik. Coresatin pembe onerdi doktorumuz. Kortizon steroid icermiyormus. Gecirir hemenn dedi. Onun disinda hersey yolunda aynen devam dedi.
Canım gazi varmıydı benşm bebeğim 1. Ayın sonunda sanırım bir kaç kere o şekilde kusmustu gazı oluyordu ve fazla fazla emiyordu fark ediyordum sonra fışkırtıyordu merak etme olabilşyor bebeklerde emzir tabiki midesi boşKızlar acil yardım edin. Emzirirken fışkırır tarzda kustu ama süt kesigk gibi değildi. Su gibiydi Ve carsaf öyle bir islandi ki çocuğun kendi kapladığı yerden bile fazla. O kadar midesi olduguna şaşırdım yani o derece çoktu. Sonra üzerini degistirdim bu arada ağlıyorum tabi. 15 dakika sonra yine kustu bu sefer hafif yoğurt gibi koyu kivamli ve görece daha az kustu. Yine degistirdim üzerini şimdi de aranıyor emzirmeye korkuyorum napiyim. Aksi gibi yarin da resmi tatil. Ne yapacağımı şaşırdım.
Canım gazi varmıydı benşm bebeğim 1. Ayın sonunda sanırım bir kaç kere o şekilde kusmustu gazı oluyordu ve fazla fazla emiyordu fark ediyordum sonra fışkırtıyordu merak etme olabilşyor bebeklerde emzir tabiki midesi boş
Bibde bir sorum var beş gün sonra düzeltilmis yaş olarak üç ayı doluyor kızımın . Sizin bebisleriniz kaç kilo bu zamanda olanlar için. Karşılaştırmak için sormuyorum ama prematurelerin düzeltilmiş yaşı yakalamasi önemli o yüzden soruyorum biz geçen hafta 5500idik sizde durumlar nasil
Benim kiz 2 subat dogumlu kafayi cok guzel kaldiriyor kendini arkasinda destek varsa onede atiyor ama daha donmuyor. Benimki 2 aylikken 6.900du acaba poposunu mu kaldiramiyo koca popo...
Dermatitli anneler ne kullaniyorsunuz. Bu doktorun verdigin ilac coresarin cok kafami karistirdi.
Hastaneye gitmek için arabaya bindik Bir de ne olsun araba çalışmadı durup dururken. Kucağımda mızıldaniyor çocuk esim arabayla uğraşıyo ben bı yandan taksi aramaya çalışıyorum. O anda hem gaz cikardi kendi kendine hem araba calisti. Neyse çıktık yola 5 dakika olmadan uyuyakaldi. Ben bı yandan cocugumu aglatacaklar kan alacaklar falan diye dertlendim zaten. Çocuk da uyuyunca geri dönelim diye tutturdum. Evdeyiz şimdi uyuyor. Gazdandir insallah dedigin gibi ve gecmistir.
Ben bizimkinin gazdan olduğunu düşünüyordum hep umarım öyledir gönlünü ferah tut insan korkudan uyıyamıyorda öyle olunca uyurken kusarsa bir şey olursa filan diye umarım tekrarlamaz gönlünü ferah tutHastaneye gitmek için arabaya bindik Bir de ne olsun araba çalışmadı durup dururken. Kucağımda mızıldaniyor çocuk esim arabayla uğraşıyo ben bı yandan taksi aramaya çalışıyorum. O anda hem gaz cikardi kendi kendine hem araba calisti. Neyse çıktık yola 5 dakika olmadan uyuyakaldi. Ben bı yandan cocugumu aglatacaklar kan alacaklar falan diye dertlendim zaten. Çocuk da uyuyunca geri dönelim diye tutturdum. Evdeyiz şimdi uyuyor. Gazdandir insallah dedigin gibi ve gecmistir.
Canım benim bebişte fazla kilolu değil sadece anne sütü veriyorum bende bana da mama alan bebekler daha çok kilo alıyor gibi geliyor tabi birazda yapısal bende ben neyim ki çocuğum ne olsun diye kendimi avutuyorum :) önemli olan sağlıklı olmaları tabi ki bunun farkındayız ama her anne birazcık kilosu iyi olsun istiyor tabiBenimki 2aylık 4300ne yapsam kilo aldıramadım, sadece anne sütü veriyoruz. Dr mama filan önermedi. Son kontrolde alması gerekenden 150 gr alttaydı.
Canım mama veriyor musun öyle mi kilo aldı?
Dermatit miydi bilmem ama bizim kızın yüzünde hem sivilce hem kızarıklık vardı kuru kuru, her sabah yüzünü yıkayıp mustela stelatopia krem sürdüm geçti.
Canım gazı üstten çıkaramamış ondan kusmuştır belki, alttan çıkınca da rahatladı demek.
Kaka yaptı mi bugun huzursuzluk var mi tanzimden olur gazla beraber kusarlsr sen takip et bakalım resmî tatil olsa bile aciller acik kuzumKızlar acil yardım edin. Emzirirken fışkırır tarzda kustu ama süt kesigk gibi değildi. Su gibiydi Ve carsaf öyle bir islandi ki çocuğun kendi kapladığı yerden bile fazla. O kadar midesi olduguna şaşırdım yani o derece çoktu. Sonra üzerini degistirdim bu arada ağlıyorum tabi. 15 dakika sonra yine kustu bu sefer hafif yoğurt gibi koyu kivamli ve görece daha az kustu. Yine degistirdim üzerini şimdi de aranıyor emzirmeye korkuyorum napiyim. Aksi gibi yarin da resmi tatil. Ne yapacağımı şaşırdım.
Çok az kaldı kuzum gaz bitecek emin ol 2.5 3 e yaklaşsın14 saattir sadece 1 saat uyudu. 13 saattir gaz ve meme kısır döngüsünden meme ucum yarıldı artık. Başka söze gerek yok sanırım. Allah halime acısın. Yarın kolye sipariş edicem. Herkes fayda görmüş umarım bizde görürüz.
Hayir cnm sadece anne sutu veriyorum su ve d vitamini bile vermiyorumBenimki 2aylık 4300ne yapsam kilo aldıramadım, sadece anne sütü veriyoruz. Dr mama filan önermedi. Son kontrolde alması gerekenden 150 gr alttaydı.
Canım mama veriyor musun öyle mi kilo aldı?
Dermatit miydi bilmem ama bizim kızın yüzünde hem sivilce hem kızarıklık vardı kuru kuru, her sabah yüzünü yıkayıp mustela stelatopia krem sürdüm geçti.
Canım gazı üstten çıkaramamış ondan kusmuştır belki, alttan çıkınca da rahatladı demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?