2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızım bronşit olmuş sabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah Rabbim verir şifasını

Çok sevindim canim senin adına hasret bitiyor sonunda yavaş yavaş düzelir herşey takma kafana ayrıca sütün yeterli bence de o doyar takılma fazla..doymasa hep ağlar kilo da almazdı zaten maşallah:)

Dışarı çıkmamış iyi olmuş parazit kapmamistir...iç dış parazit kist aşısı özellikle tüyleri için..bir de bence kisirlaştır rahat edersin...

Ay bi durun kızlar bizimki 30 ocak doğumlu yarı dönmeye başladı sakin olun laaa
Bizde 5 şubat dogumluyuz uyurken soluna yatırıyorum mesela uyandığında sırt üstü yatıyor oluyor döndüğü bu kadar ama her ihtimale karşı hep beşiğine yatırıyorum koltuk baza üstü yatırmıyorum artik ne olur ne olmaz

Gexe uykulari duzene girdi bazen uyuyoe bazen 1 saate kalkiyor coo emiyor mu senin ki gaz biriyiyordur ondan bizimki çok emmiuor cunku

Memede yaşıyor bizimki. Memekolik. Hiç almazsam 3 saat memese uyuyor. Ağzında meme 2 kere çekiyor 10 dk duruyor sonra biraz daha çekiyor. Yerine koyunca geri meme istiyor. Gaz sancısı olduğunda böyle ama. Olmazsa emiyor 10 dk 15 dk açığına göre. Dalınca memeyi ağızdan çıkarıp uyuyor. Gaz olunca memede rahatlıyor ama o daha da biriktiriyor

Ya şu toplu cevap nasıl yapılıyor bana bi öğretsenize tek tek yazmaya vakit yok.
Bende bebekler 3-4 ayda döner diye biliyorum. Şimdi burda dönüyor okuyunca takıldım. Yoksa hiç kıyas huyum yok. Kimimizin bebeği 9 ayda yürüyecek kimimizin 1.5 yaşında. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil

Mevlid, bebek görme derken epey giremedim. 3 aylık olmamıza 3 gün kaldı kızlar. Ama emme süresi çok çok azaldı. Normal mi acaba?? Önceden yarım saat 20 dk ya da 15 dk memede kalan bebiş şimdi 8-10 dk emiyor. Farkettim de epey azaldı. Azalır diyorlardı zaten ama bilemedim ki doyuyor mu doymuyor mu?

Kızlar benim kızım bugün 1 aylık oldu. Uzun süre meme reddi yaşadı, hep mama işe beslendi. Bir kaç gündür emiyor ama paralelde mamaya devam ediyorum. Emmediği için süt azalmış olabilir. Bugün doktor mamayı azalt 6 saatte bir ver dedi. Aralarda emziriyorum, emiyor ama bazen 15 dk aktif emiyor bazen yarım saat. Emzirme konusunda bilgisizim. 15 dk doğmasına yeter mi ya

Canim sen bir annesin sut vermekle emzirmekle anne olunmuyor onu büyüten gozunun içine bakan karnında taşıyansın o salak laflara bakma aranızda bag oluşmayacak ne demekmis inek sütü içiyoruz İnekle bag mk oluşmuyoruz emzirmekle ne alakası varmış bunun sen onu karnında taşıyansın senin bağın ta ilk günden oluşuyor zaten şakın sakin kafana takma utanma sıkılma büyüten sensin onlar degil

Kızım bronşit olmuş sabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Çok geçmiş olsun canim insallah çabucak atlatır rabbim korusun miniklerimizi

Gözün aydın canim artık babayla oğul kavuştu desene ne kadar güzel bi an ya masalah

Aynen ya sanki kendileri bilim adamı buluş bulmuşlar mama zararlı va diye konuşup duruyorlar
Valla Danimarka da 6 Aydan sonra emzirmenin hiçbir özelliği yokmuş bizde tutturmuşlar emzkr 2 yasa kadar dkye

Kedinin sıkıntısı olmaz yavruna
Ama kedilerin aşikarı konusunda önemli asi soruyorsan kesinlikle lösemi asisi kediden hiçbir hastalık geçmez insana
Ev kedisi zaten
Uyuz da 100 çeşit 4 çeşidi insana geçer
:) küçükken sokak kedilerini eve getirip uyiz olmuarim da o zaman doktor demişti 4 çeşitten biri seni bulmuş diye
Korkma hic
İç dış parazit yapıldıysa kedinin sıkıntı olmaz

Ay bi durun kızlar bizimki 30 ocak doğumlu yarı dönmeye başladı sakin olun laaa
Donme dedikleri ne ki tamamen donme mi anlamadim ben sırttan yüzen yüzden sırt üstüne donmek mi kafayı yüz üstü yatarken döndürmek mi çözemedim bende

Canımm selam bence senin sütün zaten çok sen biraz kendi kendine kuruyorsun.470 cc ler cok büyük rakamlar sağım için.o yüzden senin bence mama vermene bile gerek yok.
Bencede zaten bize doktoe 90/110 cc dedi 470 6 öğün eder çok iyi masallah allah zeval vermesin

Süper canım biz gecen ay 13 günde 334 gr aldık diye bizi mamaya başlattı doktorumuz.
Ondan ortalamayı merak ettim.maşallah size
Niye ki benxe gayet iyi almış 13 gunde 30 güne 700 eder ay sonu alınan önemli ortada alınan önemli değil ki
Biz 480 aldık 20 gunde Doktor gayet iyi dedi 30 gunde daha da Alir diye

D dygkbb stay strong26 çok saolun kızlar. İnş çabuk toparlar moralim altüst
VAlla sıkma canını diyeceğim ama bende en ufak şeyde karalar bağlıyorum kafayı yiyorum o yüzden ne desem boş bir anneye ama allah başka dert vermesin insallah çabucak iyileşecek dua et sen bol bol nazar boncuğu tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…