- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.061
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşir inşallah Rabbim verir şifasınıKızım bronşit olmuşsabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Çok sevindim canim senin adına hasret bitiyor sonunda yavaş yavaş düzelir herşey takma kafana ayrıca sütün yeterli bence de o doyar takılma fazla..doymasa hep ağlar kilo da almazdı zaten maşallah:)Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfimebu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz
Dışarı çıkmamış iyi olmuş parazit kapmamistir...iç dış parazit kist aşısı özellikle tüyleri için..bir de bence kisirlaştır rahat edersin...Kedisi olan arkadaslar bebek icin kedi de olmasi beklenen herhangi bir asi falan var mi? Ben haziran basi anneme gidicem evde kedimiz var, sokakta bulmustum cok kucukken 6 sene once falan ama sonra bi daha hic disari salmadik. Hangi asilarinin tam
Olmasi gerekiyor, annemler atlamis olabilir ben kontrol edeyim diyorum
Bizde 5 şubat dogumluyuz uyurken soluna yatırıyorum mesela uyandığında sırt üstü yatıyor oluyor döndüğü bu kadar ama her ihtimale karşı hep beşiğine yatırıyorum koltuk baza üstü yatırmıyorum artik ne olur ne olmazAy bi durun kızlar bizimki 30 ocak doğumlu yarı dönmeye başladı sakin olun laaa
Gexe uykulari duzene girdi bazen uyuyoe bazen 1 saate kalkiyor coo emiyor mu senin ki gaz biriyiyordur ondan bizimki çok emmiuor cunku
Canim sen bir annesin sut vermekle emzirmekle anne olunmuyor onu büyüten gozunun içine bakan karnında taşıyansın o salak laflara bakma aranızda bag oluşmayacak ne demekmis inek sütü içiyoruz İnekle bag mk oluşmuyoruz emzirmekle ne alakası varmış bunun sen onu karnında taşıyansın senin bağın ta ilk günden oluşuyor zaten şakın sakin kafana takma utanma sıkılma büyüten sensin onlar degilUzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilir
Çok geçmiş olsun canim insallah çabucak atlatır rabbim korusun miniklerimiziKızım bronşit olmuşsabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Gözün aydın canim artık babayla oğul kavuştu desene ne kadar güzel bi an ya masalahKızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfimebu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz
Aynen ya sanki kendileri bilim adamı buluş bulmuşlar mama zararlı va diye konuşup duruyorlarYa sunlardan biri bana denk gelse de butun sinirimi cikartsam.Bu konuyla ilgili birsuru bilimsel calisma var, harvard study ler yayinlandi anne sutu alan cocuk formul mama ile beslenen cocuktan daha zeki falan olmuyor.daha ustun olmuyor. Bunlari diyenler hangi bilimsel calismalara dayanarak soyluyor acaba???? Bosver hepsini, 1- mama verdigine gore vardir bir nedeni yorum yapmak kimseye dusmez, 2- oyleymis boyleymisle degil kanitlarla gelsinler bakalim.
Kedinin sıkıntısı olmaz yavrunaKedisi olan arkadaslar bebek icin kedi de olmasi beklenen herhangi bir asi falan var mi? Ben haziran basi anneme gidicem evde kedimiz var, sokakta bulmustum cok kucukken 6 sene once falan ama sonra bi daha hic disari salmadik. Hangi asilarinin tam
Olmasi gerekiyor, annemler atlamis olabilir ben kontrol edeyim diyorum
Donme dedikleri ne ki tamamen donme mi anlamadim ben sırttan yüzen yüzden sırt üstüne donmek mi kafayı yüz üstü yatarken döndürmek mi çözemedim bendeAy bi durun kızlar bizimki 30 ocak doğumlu yarı dönmeye başladı sakin olun laaa
Vucut donmesi. Yani yuz ustuyse sirta sirta yuzustune donme.Donme dedikleri ne ki tamamen donme mi anlamadim ben sırttan yüzen yüzden sırt üstüne donmek mi kafayı yüz üstü yatarken döndürmek mi çözemedim bende
Bencede zaten bize doktoe 90/110 cc dedi 470 6 öğün eder çok iyi masallah allah zeval vermesinCanımm selam bence senin sütün zaten çok sen biraz kendi kendine kuruyorsun.470 cc ler cok büyük rakamlar sağım için.o yüzden senin bence mama vermene bile gerek yok.
Niye ki benxe gayet iyi almış 13 gunde 30 güne 700 eder ay sonu alınan önemli ortada alınan önemli değil kiSüper canım biz gecen ay 13 günde 334 gr aldık diye bizi mamaya başlattı doktorumuz.
Ondan ortalamayı merak ettim.maşallah size
VAlla sıkma canını diyeceğim ama bende en ufak şeyde karalar bağlıyorum kafayı yiyorum o yüzden ne desem boş bir anneye ama allah başka dert vermesin insallah çabucak iyileşecek dua et sen bol bol nazar boncuğu tak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?