2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bebegim normalde gunde 1 kez tuvaletini yapardi iki gundur huysuzlugu var birde bugun cok kustu 3 kez tuvaletini yapti ama cok suluydu hic boyle yapmazdi pazar gunu bi akrabamizdan emizirmesini istemistim o gunden beri cok sulu tuvaletini yapiyo birde dogru duzgun mama icmiyo acaba hastaneye gotursemmi

Bir akrabadan emzirmesini istemek derken. Baya memesinden emzirdi oyle mi

Bizimde cnm aynı , sabit bir yerde 10dk kalıyor. Sonra ilk mızırdanmaya başlıyor sonra da ağlamaya dediğin gibi hep omzunda gezdireceksin.çocukta hız sensörü var diyorum sabit durunca anlıyor hemen ağlamaya başlıyor :) Bende aynı yemek bile yapamıyorum ancak babası geldikten sonra. Bir de gündüz uykusu da yok . Birtek arabasında gezerken uyuyor gündüzleri. Çok yorucu oluyor gerçekten. Ne zaman büyüyecekler...

Kanguru al kanguru ben slongle basladim dogdugunda simdide kullaniyorum raht oluyor buyusun birazdaha oyle alirim kanguruyuda

kızlar bebem öksürüyor
Naptınız bu durumda , o öksürdükçe içim parçalanıyor

Ben hemen doktora götürdüm, geçen hafta perşembe gecesi oldu sabah gittik. Nezle olmuş dedi. Ciğerde bişey yoktu hava verdiler yine de açılsın rahatlasın diye. Dr nefesini takip et, hızlı hızlı yada derin derin zorlanır gibi alırsa hemen getir dedi. Bizimkinin öksürme sebebi genzini tıkayan balgam.

Geçmiş olsun canım. Siz hastaneye gittiğinizde nasıldı bebeğin, hırıltı var mıydı yada nefes alışta zorlanma??

Kanguru al kanguru ben slongle basladim dogdugunda simdide kullaniyorum raht oluyor buyusun birazdaha oyle alirim kanguruyuda

Evet cnm onu da düşünüyorum sling mi alsam yoksa kanguru mu ? Evde chicconun bir tane ( pek ergonamik değil sanırım) kangurusu vardı sevmedi. İyi birşey alsam sever mi acaba ? Kanguruda 4 aydan önce kullanılmaması gerekiyor sanırım diye biliyorum.

İyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım

İyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Bende motilium almayı düşünüyorum ama doktora gidip bi soramadım faydasını gören çok ilacın yan etkisindede yazıyo zaten süt gelmesi diye ama kaş yapıyım derken göz çıkarmak istemiyorum

Hosgeldin geçmiş olsn önemli bişey yoktur inş kuzunun merak etme

O ne ki benim manyak oyun halisinin oyuncagini yiyor
Ahahah bizimki de boynuna astigım fuarları yiyorilk günler bu kadar üstü kirlenmiyordu sürekli islatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…