2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Normal ağlasa kulak asmam öyle bir ağlıyor ki nemesis biliyor resmen infilak ediyor ağlarken

Kanguru al kanguru ben slongle basladim dogdugunda simdide kullaniyorum raht oluyor buyusun birazdaha oyle alirim kanguruyuda
Kanguruyla nasıl eğilip kalkıyorsun tencere tava alırken bizimkinin kafa bi oyana bu bayana gitti çamaşırı alırken makinadan birdahaki kullanmadım ki zaten rahatsız oldu

İyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Ben kullandım faydasını gördüm ayrıdan emzirme danışmanı solgar bira mayası tableti yazdı günde 2 ser tane 3 defa tok karna vitamin takviyesi damla bitti solgardan devam ediyorum suan

Bende motilium almayı düşünüyorum ama doktora gidip bi soramadım faydasını gören çok ilacın yan etkisindede yazıyo zaten süt gelmesi diye ama kaş yapıyım derken göz çıkarmak istemiyorum
İlaç kesinlikle önermiyorlar canım hiç sütun yoksa amenna ama varsa sakin dedi doktor bana kimyasalı bebeği etkileyebilir mks ve annemin dengesini çok bozuyormuş

İlaç kesinlikle önermiyorlar canım hiç sütun yoksa amenna ama varsa sakin dedi doktor bana kimyasalı bebeği etkileyebilir mks ve annemin dengesini çok bozuyormuş
Bende zaten bi cesaret edip almadım korktum sormadan kullanmak istemedim. Stilac siparişi verdim bakalım. Aslında sütüm çok da az değil ama günlük 1 bazen 2 kere mama veriyorum hedefim şimdilik onu kesmek

Ya artiksling yasini gecmeye basladilar. Yebidogan destegi olmsyan kangurularda boy onemli. Piyasada cesit cesit ergonomik kanguru var. Bebegin dizinden dizine kumas olmasina dikkat et yeter. Slingi 5 aya kadar kullanirim gibi geliyor bana.

Kanguruyla nasıl eğilip kalkıyorsun tencere tava alırken bizimkinin kafa bi oyana bu bayana gitti çamaşırı alırken makinadan birdahaki kullanmadım ki zaten rahatsız oldu
Bacaklarimla yere comelir gibi yapiyorum kas yaptim :)) bide oturup kalkarken basını arkadan destekliyorum elimle. Slingte daha kucukken bez katlayip bas destegi yapiyordum. Simdi kafasini tutmaya baslayinca biraktim onu.

Kızlar mama kullananlar yada sağıp verenler kaç cc veriyosunuz bebeklerinize ve kaç saatte bir veriyosunuz?

Cok cok gecmis olsun. Hizla toparlar insallah

Bende mastit olunca antibiyotik aldim canim cunku gecmedi dahada ilerledi resmen mememin alti morarmisti. Ben 2 3 kete sagdim doktum sonrakileri verdim bebege. Bizimki uyanikken hic almiyor meme uyutuyorum oyle emiyor

Ali elini komple agzina sokmaya calisiyo e tabi girmeyince girdigi kadari emiyordistan distsn bu defada parmak aralari kizariyor surekli islak cunku

Sanmam bisey olmamistir ama ters hareket yapmasin daha cok kucukler. Benim esimde pusette dusuruyorduaz daha. Puseti tutma sapini tam oturtmamis birden kaldirinca bebek pelte gibi yere yigildi allahtan tam kalditmamisti.. Ama bisey olmadicok sukur

Bende
İyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Kullaniyorum sutum aman aman artmadi ama fark etti biraz. Yani damla kullaniyorum sutum artacak diye beyne sinyal gidiyor sanirim. Yorgun uykusuz olursam etki etmiyor

Öyleymiş cnm sağol. İnşallah dekanı ikna ederim. Sonuçta kanunu paşa paşa uygulayacak hakkımı alacağım tabi ama zıtlaşmak huzursuzluk istemiyorum. İnşallah çabuk anlarlar.
Canim kusura bakma yanlis anlamisim bende dun tekrar okudum sizin dediginiz gibiymis. Ama bizim is yeride sizin dekanin kafadinda oldugu icin oyle diye aklimda kalmis.

Canim doğum izni nasıl yasal ve zorunlu ise yarim gün ve süt iznide öyle ben ozel sektörde olduğum halde hiç umursamıyorum mecbur verecekler
cnm ben de söke söke alırım. huzursuzluk çıkartmasalar daha hoş olacak ama. ceplerinden vermeyeceklerki bide. zaten yarım gün daha verimli oluyor. ben sabah 3 saat öğlen 2 saat şeklinde çalıştım 2 gün. kısa süreli olunca hiç iş yapılmıyor ağız tadıyla. bi bakmışsın saaatin gelmiş yaklaşmış öğleden sonraya erteliyorsun yarına yaparım deyip erteliyorsun. verimsiz yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…