2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebislerin oyuncaklara tepkisi nasıl bizimki takip ediyor gülüyor ama bi uzanayim olayı yok daha eline veriyorum bazen bir iki sn tutuyor bazen hiç tutmuyor

Benim bebe de iyice memeden uzaklasmisti canim ama sutumu saginca bayıla bayıla içiyor. Dünden beri mamadan da tiksindi resmen öğürüyordu göğsümü bir verdim sömürene kadar emdi ben şok :))) aman maşallah yeter ki emsinler ya valla süt azalacak diye korkuyorum varken emsinler

Saol canım. Hırıltı vardı öksürükle balgamlı kusma olmuştu üst üste o gün hava verdiler eve tedavi vesileR ama İkinci gidişimizde daralma vardı hissedilir derecede. Yine gün boyu hava verdiler işe yaramayınca yatış yapıldı. Size de geçmiş olsun.

Benimki de dun başladi bugün doktora gittik. Şurup verdi bitkisel diye. Bir öğlen icti baya azaltmıştı bir de şimdi verdim. Öksürük ihmal edilmemeli hemen zaturre bronşit falan olabilirmiş. Bizimki çok sukur yeni baslamisti ama tıkanıyordu ve gözlerden yaş geliyordu. Ha bir de ateş takibi yap dedi doktor. H Hayalimi_yasarken

Yok canım yarim gün kullanırken süt izni aynı anda kullanılmıyor sadece yarim gün hakkin bitince bebegin 1 yasina gelene kadar süt iznine devam edebiliyorsun

inşallah canım valla benim psikolojim bozuluyor çok takıyorum evdeki gündem nil in emmesi emmemesi...biri nasılsın dese bebeğim emmiyor biliyor musun a geliyor laf allahım iyice kafayı yedim.inş devamı gelir canım hepimizin bidiklarinin emerler bol bol.

Vay anasını ne babalar var. Eşim seminere gideceği için 1 hafta annemi çağırdım. Geçen babam aramış damadın geldi artık yarın otobüse bin gel dedi. Bak şimdi canım sıkıldı
Hahaha ayni valla babamda durmuyir hic hemen gek diyor anneme

Yok canım yarim gün kullanırken süt izni aynı anda kullanılmıyor sadece yarim gün hakkin bitince bebegin 1 yasina gelene kadar süt iznine devam edebiliyorsun
Öyleymiş cnm sağol. İnşallah dekanı ikna ederim. Sonuçta kanunu paşa paşa uygulayacak hakkımı alacağım tabi ama zıtlaşmak huzursuzluk istemiyorum. İnşallah çabuk anlarlar.

Öyleymiş cnm sağol. İnşallah dekanı ikna ederim. Sonuçta kanunu paşa paşa uygulayacak hakkımı alacağım tabi ama zıtlaşmak huzursuzluk istemiyorum. İnşallah çabuk anlarlar.
Canim doğum izni nasıl yasal ve zorunlu ise yarim gün ve süt iznide öyle ben ozel sektörde olduğum halde hiç umursamıyorum mecbur verecekler

Kızlar benim bebekte doyasıya emmiyor ya. Bi kaç dk emip bırakıyor. Sıf az emiyo diye bende sağıp veriyorum onu zorla ağzına sokunca içiyo. Bi ara 850cc içiyodu günlük şimdi 700 ü zorla içiyo ne yapsam bilemedem aç bırakıyım da alışsın uzun emmeye diyorum ama kıyamıyorum az emdi ya içimde bi sıkıntı ruhum daralıyo resmen

Ben az emmesine alıştım sanırım en fazla 5 dk emiyo. Kilo alımı iyi olunca takılmıyoruö artık. Bu ay almadı gibi ama,az emmekten değil de çok kaka yapmaktan almamıştır herhalde diye düşünüyorum.

Sorular ve sorunlarla tekrardan karşınızdayım ya kızlar benim kız emerken çok feci ıssırıyor ve bunu çok sık yapmaya başladı. Süt mü yetersiz dedim ama süt kontrolü yaptım baktım süt var. Eller hep ağzında. İki elini birden ağzına sokacak nerdeyse. Salya akıntısı var. Diş mi çıkarıyor acabaa daha 3 aylık. Bu ısırma olayı canımı çok yakıyorrrr

Ben anlayamıyorum aldı mı almadı mı ilk ay 1600 gecen ay 800 gr almıştı. Bu ay kaç olur bilmem o yüzden de riske atmak istemiyorum

Canım benimki 2.5 aylık aynı sorun bizdede zaten sağdığıö için göğüs uclarım kopacak gibi bide bebek ısırıp sündürüyo canım çok acıyo sütte var. Salya bizdede çok önü ıslanıyo önlüksüz duramıyo. Galiba damakları sertleşiyo diye düşünüyorum benim elimi felan da kemiriyo bildiğin kehribar alıcam bakalım fayda edecek mi

Kehribar hakkında bilgim yok. Sağol cnm araştırayım bakalım

Tekrar geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim allah korusun tekrar yasatmasın

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum insallah mühim bsy değildir ve biran önce evinize sağlıkla dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…