- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.901
Benim bebe de iyice memeden uzaklasmisti canim ama sutumu saginca bayıla bayıla içiyor. Dünden beri mamadan da tiksindi resmen öğürüyordu göğsümü bir verdim sömürene kadar emdi ben şok :))) aman maşallah yeter ki emsinler ya valla süt azalacak diye korkuyorum varken emsinlerÇok mutluyum kızlar dun geceden şu ana dek emdi benim kızım 1 kere bile sagip vermedim maşallah 41 keretabi bugunde emzirme başlarken zzzzzzzzzzzzzzzzz diye ari viziltisi sesini söyledim tamamen sacmaladiklarimdan keşfettim baktım susuyor yanasiyor vizildamaya devam
Saol canım. Hırıltı vardı öksürükle balgamlı kusma olmuştu üst üste o gün hava verdiler eve tedavi vesileR ama İkinci gidişimizde daralma vardı hissedilir derecede. Yine gün boyu hava verdiler işe yaramayınca yatış yapıldı. Size de geçmiş olsun.Ben hemen doktora götürdüm, geçen hafta perşembe gecesi oldu sabah gittik. Nezle olmuş dedi. Ciğerde bişey yoktu hava verdiler yine de açılsın rahatlasın diye. Dr nefesini takip et, hızlı hızlı yada derin derin zorlanır gibi alırsa hemen getir dedi. Bizimkinin öksürme sebebi genzini tıkayan balgam.
Geçmiş olsun canım. Siz hastaneye gittiğinizde nasıldı bebeğin, hırıltı var mıydı yada nefes alışta zorlanma??
Yok canım yarim gün kullanırken süt izni aynı anda kullanılmıyor sadece yarim gün hakkin bitince bebegin 1 yasina gelene kadar süt iznine devam edebiliyorsunkızlar bu yarım gün olayı nedir. bizim burdaki personelci "yarım günü kullanırsan eğer sadece 4 ay yarım gün çalışacaksın sonra tam gün çalışacaksın.süt izni kullanamazsın" dedi. varmı böyle saçmalık. ozaman ne espirisi var yarım gün olayının
inşallah canım valla benim psikolojim bozuluyor çok takıyorum evdeki gündem nil in emmesi emmemesi...biri nasılsın dese bebeğim emmiyor biliyor musun a geliyor laf allahım iyice kafayı yedim.inş devamı gelir canım hepimizin bidiklarinin emerler bol bol.Benim bebe de iyice memeden uzaklasmisti canim ama sutumu saginca bayıla bayıla içiyor. Dünden beri mamadan da tiksindi resmen öğürüyordu göğsümü bir verdim sömürene kadar emdi ben şok :))) aman maşallah yeter ki emsinler ya valla süt azalacak diye korkuyorum varken emsinler
Hahaha ayni valla babamda durmuyir hic hemen gek diyor annemeVay anasını ne babalar var. Eşim seminere gideceği için 1 hafta annemi çağırdım. Geçen babam aramış damadın geldi artık yarın otobüse bin gel dedi. Bak şimdi canım sıkıldı
Öyleymiş cnm sağol. İnşallah dekanı ikna ederim. Sonuçta kanunu paşa paşa uygulayacak hakkımı alacağım tabi ama zıtlaşmak huzursuzluk istemiyorum. İnşallah çabuk anlarlar.Yok canım yarim gün kullanırken süt izni aynı anda kullanılmıyor sadece yarim gün hakkin bitince bebegin 1 yasina gelene kadar süt iznine devam edebiliyorsun
Canim doğum izni nasıl yasal ve zorunlu ise yarim gün ve süt iznide öyle ben ozel sektörde olduğum halde hiç umursamıyorum mecbur vereceklerÖyleymiş cnm sağol. İnşallah dekanı ikna ederim. Sonuçta kanunu paşa paşa uygulayacak hakkımı alacağım tabi ama zıtlaşmak huzursuzluk istemiyorum. İnşallah çabuk anlarlar.
COook gecmis olsun canimSaol canım çok şükür şimdi iyi. Küçük olduğu işin tam toparlanmadan çıkarmadılar. Antibiyotik 10 güne tamamlanacak ve evde ventolin hava veriyoruz yarın kontrol var. Herşey yolundaysa ventolin de kesilecek
Ben az emmesine alıştım sanırım en fazla 5 dk emiyo. Kilo alımı iyi olunca takılmıyoruö artık. Bu ay almadı gibi ama,az emmekten değil de çok kaka yapmaktan almamıştır herhalde diye düşünüyorum.Kızlar benim bebekte doyasıya emmiyor ya. Bi kaç dk emip bırakıyor. Sıf az emiyo diye bende sağıp veriyorum onu zorla ağzına sokunca içiyo. Bi ara 850cc içiyodu günlük şimdi 700 ü zorla içiyo ne yapsam bilemedem aç bırakıyım da alışsın uzun emmeye diyorum ama kıyamıyorum az emdi ya içimde bi sıkıntı ruhum daralıyo resmen
Canım üni de öğr görevlisi misin yoksa memur muÖyleymiş cnm sağol. İnşallah dekanı ikna ederim. Sonuçta kanunu paşa paşa uygulayacak hakkımı alacağım tabi ama zıtlaşmak huzursuzluk istemiyorum. İnşallah çabuk anlarlar.
Ben anlayamıyorum aldı mı almadı mı ilk ay 1600 gecen ay 800 gr almıştı. Bu ay kaç olur bilmem o yüzden de riske atmak istemiyorumBen az emmesine alıştım sanırım en fazla 5 dk emiyo. Kilo alımı iyi olunca takılmıyoruö artık. Bu ay almadı gibi ama,az emmekten değil de çok kaka yapmaktan almamıştır herhalde diye düşünüyorum.
Ben kullandım. Faydasını gördüm. Şimdi yeniden başladım.İyi geceler kızlar süt artırıcı galactago damla kullanan var mı bugün kullanmaya başladım 3 aydır süt çayı içiyorum pek faydasını görmedim damla aldım
Canım benimki 2.5 aylık aynı sorun bizdede zaten sağdığıö için göğüs uclarım kopacak gibi bide bebek ısırıp sündürüyo canım çok acıyo sütte var. Salya bizdede çok önü ıslanıyo önlüksüz duramıyo. Galiba damakları sertleşiyo diye düşünüyorum benim elimi felan da kemiriyo bildiğin kehribar alıcam bakalım fayda edecek miSorular ve sorunlarla tekrardan karşınızdayımya kızlar benim kız emerken çok feci ıssırıyor ve bunu çok sık yapmaya başladı. Süt mü yetersiz dedim ama süt kontrolü yaptım baktım süt var. Eller hep ağzında. İki elini birden ağzına sokacak nerdeyse. Salya akıntısı var. Diş mi çıkarıyor acabaa daha 3 aylık. Bu ısırma olayı canımı çok yakıyorrrr
Kehribar hakkında bilgim yok. Sağol cnm araştırayım bakalımCanım benimki 2.5 aylık aynı sorun bizdede zaten sağdığıö için göğüs uclarım kopacak gibi bide bebek ısırıp sündürüyo canım çok acıyo sütte var. Salya bizdede çok önü ıslanıyo önlüksüz duramıyo. Galiba damakları sertleşiyo diye düşünüyorum benim elimi felan da kemiriyo bildiğin kehribar alıcam bakalım fayda edecek mi
Tekrar geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim allah korusun tekrar yasatmasınMerhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum.
Hastaneden dün çıkabildik. Neredeyse bir haftadır hastanedeydik. Çok şükür eve geldik. Şimdi de eşimle ben güçten düştük ama şükür toparlanıyor. Öksürük ihmale gelmezmiş en ufak başlangıçta bile ertelemeyin derim. Bebekler hiç hasta olmasın dileğim
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum insallah mühim bsy değildir ve biran önce evinize sağlıkla dönersinizHoşbuldum kızlar, teşekkürler cevaplarınız için. Bugün tekrar geldik doktora, sabah biraz daha arttı ateşi çünkü, doktor muayene etti yine boğazlarına baktı ne öksürüğümüz var ne burun akıntımız var ne ishalimiz var idrara da bakıldı bişey çıkmadı, sadece kuru ateş var doktor bi günlük yatış yapalım serum desteği verelim, nedenini bulamamamız endişelendirdi beni dedi viral enfeksiyon üzerinde durdu daha çok, yatışımızı yaptık ateşimiz düştü çok şükür bi de gaytaya bakılacak oğlumun kaka yapmasını bekliyoruz. Akciğer filmi de çekindik sonucu henüz çıkmadı. Doktor diş bu kadar ateş yapmaz diyor onun üzerinde durmadı hiç. Dua edin kızlar. Sebebinin bulunamaması da ayrı bi can sıkıyor, oğlumun damar yolu açılırken ki ağlaması yeterince sıktı zaten canımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?